Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz moj tez sie smial ale jak mu powiedzialam ze jest bardzo mily to powiedzial ze zartowal :/ moj tylek faktycznie slabo wczoraj wygladal w jednych spodniach wiec sie nje dziwie ze tak zareagowal..
    Wiesz silownia silownia ale kiedy my na to czas znajdziemy po porodzie?
    Ja tez sobie pokinco nie wyobrazam lata :P siostra mi radzila spodnice kupic na lato (taka jak masz na jednym ze zdjec ;-)) zeby nog spuchnietych nie bylo widac :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy wrote:
    Ruda ......Ty masz tytuł.....głównego pocieszyciela forum.... :D no kurcze felek....człowiek ma nadzieje, ze nie bedzie jak foka wolajaca greenpeace o pomoc...a ta jak dawali.... Masz champion1.gif

Hahahah przepraszam :P

Madzikovy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila to wlasnie moj plan na lato, nosic spodnice i leginsy ewentualnie i dluzsze bluzki.
    Uwielbiam dlugie spodnce ale... Moja siostra mi powiedziala, ze jak sporo przytyje i bede miala pupsko, to bede jak taka murzynica wygladala :P takze mam nadzieje, ze az tak zle w tych spodnicach wyglac nie bede, bo krotkiego przeciez nie zaloze :(

Ja mam nadzieje, ze chociaz 2 razy w tyg znajde czas na silownie, dam dzidzie mamie czy maz zostanie.. Im dluzej sie zwleka po porodzie to ciezej to zrzucic zwlaszcza brzuch..

Dzisiaj czuje maluszka pod reka :) przewaznie ucieka a dzisiaj pukal jak reke trzymalam <3

Moni& lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny ;-) no wlasnie oni mysla ze nam latwo.. tym bardziej powinien rozumiec.bo sam sie odchudza i roznie mu wychodzi :P

nick nieaktualny, Madzikovy lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam takie pytanie czy dalej macie ciemniejsze sutki? bo mi jakby troche zjasnialy nawet maz to potwierdzil i oczywiscie nie wiem czy to normalne i schizuje...

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha murzynica :P dobre :P z wielkim dupskiem to we wszystkim bedziemy jak murzynice wygladac hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale Kamila te spodnice raczej nie wyszczuplaja :P ale jak ktos zobaczy ze my w ciazy, to jestesmy usprawiedliwione :P

Madzikovy ja mam raz ciemniejsze raz troche mniej.. Teraz mniej akurat :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika mi sutki nie zjasnialy wciaz sa wielkie i ciemne :P

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laseczki :)

Monia......ja to sutki mam jak murzynka :P
    I nawet bym powiedziała , że nie sutki tylko SUTY !!! :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2014, 09:12

nick nieaktualny, positive lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chcialam ten przepis napisac, ale tam sa jajka surowe, bo to ciasto do oodowki a nie pieczenia..
    To nie wiem czy jednak chcecie, bo nie zaleca sie jesc takich ciast takich jak tiramisu itd.. Bo salmonella..
    I dupa, a takigo smaka mialam :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe pekinka to tak jak ja :P murzynski tylek i murzynskie suty :P

nick nieaktualny, pekinka82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Dziewczyny chcialam ten przepis napisac, ale tam sa jajka surowe, bo to ciasto do oodowki a nie pieczenia..
    To nie wiem czy jednak chcecie, bo nie zaleca sie jesc takich ciast takich jak tiramisu itd.. Bo salmonella..
    I dupa, a takigo smaka mialam :P

A wjesz Daria ze mialam wlasnie pytac czy tam jajek nie ma w tym ciescie jam napisalas ze do lodowki? Tak czulam cos wlasnie.. ale mozesz napisac ten przepis ja zrobie ma swieta najwyzej sama nie bede jesc ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ogladam link od madzikovej na te ramiona i tam sa przeciwskazania :( i nie moge... Pare punktow jest ktore mam..

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok Kamila napisze :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dupsko to mam chyba trzy razy XL :P

• kada24 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuzwa dziewczyny jestem wsciekla jak osa!!!!!!!!! zostalismy okradzeni co prawda ukradli spawarke i kabel 30m gruby ale spawarka po moim dzidku śp no masakra jestem tak wkur***** a mowilam zeby duzego psa miec w domu to nie wrrr chyba do schroniska pojade po psa duzego

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Tak ogladam link od madzikovej na te ramiona i tam sa przeciwskazania :( i nie moge... Pare punktow jest ktore mam..

A moze chociaz jakies wymachy? W polo markecie widzialam ciezarki 0,5kg mose na siedzaco cos? ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    kuzwa dziewczyny jestem wsciekla jak osa!!!!!!!!! zostalismy okradzeni co prawda ukradli spawarke i kabel 30m gruby ale spawarka po moim dzidku śp no masakra jestem tak wkur***** a mowilam zeby duzego psa miec w domu to nie wrrr chyba do schroniska pojade po psa duzego

O kurde kada.. :-( a skad to ukradziono? Mieliscie otwarte drzwi?
    To jest minus mieszkania w domu, moich znajomych tez jakis czas temu okradli na dole spal ojciec i musieli cos rozpylic bo spal i nic nie pamietal ukradli auto pile motorowa telewizor i cos tam jeszcze... dobrze ze nikomu krzywdy nie zrobili...

• kada24 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weszli na plac poogladali wszystko ale tylko to zabrali musieli czatowac na to ale kuzwa pamiatka po dzidku co on ja robila a by sie przydala bo brat spawa i robi boksy dla bykow i troche zlomu tez mamy na placu ale ku**** tylko to zabrali ja cos czuje ze znowu przyjda po wiecej.. u nas nigdy sie nie zdarzylo zadne kradzieze bo od 25lat nic sie stalo nikogo nie ukradli masakra!! a tu kuzwa 1 noc wrrrrr

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde kada wspolczucia..

Kamila moze poprobuje z ciezarkami..

Dzisiaj dam przepis, musze poszukac bo wiecie skleroza :P

‹‹ 662 663 664 665 666 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ