Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiesz moj tez sie smial ale jak mu powiedzialam ze jest bardzo mily to powiedzial ze zartowal
moj tylek faktycznie slabo wczoraj wygladal w jednych spodniach wiec sie nje dziwie ze tak zareagowal..
Wiesz silownia silownia ale kiedy my na to czas znajdziemy po porodzie?
Ja tez sobie pokinco nie wyobrazam latasiostra mi radzila spodnice kupic na lato (taka jak masz na jednym ze zdjec
) zeby nog spuchnietych nie bylo widac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila to wlasnie moj plan na lato, nosic spodnice i leginsy ewentualnie i dluzsze bluzki.
Uwielbiam dlugie spodnce ale... Moja siostra mi powiedziala, ze jak sporo przytyje i bede miala pupsko, to bede jak taka murzynica wygladalatakze mam nadzieje, ze az tak zle w tych spodnicach wyglac nie bede, bo krotkiego przeciez nie zaloze
Ja mam nadzieje, ze chociaz 2 razy w tyg znajde czas na silownie, dam dzidzie mamie czy maz zostanie.. Im dluzej sie zwleka po porodzie to ciezej to zrzucic zwlaszcza brzuch..
Dzisiaj czuje maluszka pod rekaprzewaznie ucieka a dzisiaj pukal jak reke trzymalam
Moni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Dziewczyny chcialam ten przepis napisac, ale tam sa jajka surowe, bo to ciasto do oodowki a nie pieczenia..
To nie wiem czy jednak chcecie, bo nie zaleca sie jesc takich ciast takich jak tiramisu itd.. Bo salmonella..
I dupa, a takigo smaka mialam
A wjesz Daria ze mialam wlasnie pytac czy tam jajek nie ma w tym ciescie jam napisalas ze do lodowki? Tak czulam cos wlasnie.. ale mozesz napisac ten przepis ja zrobie ma swieta najwyzej sama nie bede jesc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kuzwa dziewczyny jestem wsciekla jak osa!!!!!!!!! zostalismy okradzeni co prawda ukradli spawarke i kabel 30m gruby ale spawarka po moim dzidku śp no masakra jestem tak wkur***** a mowilam zeby duzego psa miec w domu to nie wrrr chyba do schroniska pojade po psa duzego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykada24 wrote:kuzwa dziewczyny jestem wsciekla jak osa!!!!!!!!! zostalismy okradzeni co prawda ukradli spawarke i kabel 30m gruby ale spawarka po moim dzidku śp no masakra jestem tak wkur***** a mowilam zeby duzego psa miec w domu to nie wrrr chyba do schroniska pojade po psa duzego
O kurde kada..a skad to ukradziono? Mieliscie otwarte drzwi?
To jest minus mieszkania w domu, moich znajomych tez jakis czas temu okradli na dole spal ojciec i musieli cos rozpylic bo spal i nic nie pamietal ukradli auto pile motorowa telewizor i cos tam jeszcze... dobrze ze nikomu krzywdy nie zrobili... -
weszli na plac poogladali wszystko ale tylko to zabrali musieli czatowac na to ale kuzwa pamiatka po dzidku co on ja robila a by sie przydala bo brat spawa i robi boksy dla bykow i troche zlomu tez mamy na placu ale ku**** tylko to zabrali ja cos czuje ze znowu przyjda po wiecej.. u nas nigdy sie nie zdarzylo zadne kradzieze bo od 25lat nic sie stalo nikogo nie ukradli masakra!! a tu kuzwa 1 noc wrrrrr
-
nick nieaktualny