X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz moj tez sie smial ale jak mu powiedzialam ze jest bardzo mily to powiedzial ze zartowal :/ moj tylek faktycznie slabo wczoraj wygladal w jednych spodniach wiec sie nje dziwie ze tak zareagowal..
    Wiesz silownia silownia ale kiedy my na to czas znajdziemy po porodzie?
    Ja tez sobie pokinco nie wyobrazam lata :P siostra mi radzila spodnice kupic na lato (taka jak masz na jednym ze zdjec ;-)) zeby nog spuchnietych nie bylo widac :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy wrote:
    Ruda ......Ty masz tytuł.....głównego pocieszyciela forum.... :D no kurcze felek....człowiek ma nadzieje, ze nie bedzie jak foka wolajaca greenpeace o pomoc...a ta jak dawali.... Masz champion1.gif

Hahahah przepraszam :P

Madzikovy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila to wlasnie moj plan na lato, nosic spodnice i leginsy ewentualnie i dluzsze bluzki.
    Uwielbiam dlugie spodnce ale... Moja siostra mi powiedziala, ze jak sporo przytyje i bede miala pupsko, to bede jak taka murzynica wygladala :P takze mam nadzieje, ze az tak zle w tych spodnicach wyglac nie bede, bo krotkiego przeciez nie zaloze :(

Ja mam nadzieje, ze chociaz 2 razy w tyg znajde czas na silownie, dam dzidzie mamie czy maz zostanie.. Im dluzej sie zwleka po porodzie to ciezej to zrzucic zwlaszcza brzuch..

Dzisiaj czuje maluszka pod reka :) przewaznie ucieka a dzisiaj pukal jak reke trzymalam <3

Moni& lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny ;-) no wlasnie oni mysla ze nam latwo.. tym bardziej powinien rozumiec.bo sam sie odchudza i roznie mu wychodzi :P

Ruda27, Madzikovy lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam takie pytanie czy dalej macie ciemniejsze sutki? bo mi jakby troche zjasnialy nawet maz to potwierdzil i oczywiscie nie wiem czy to normalne i schizuje...

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha murzynica :P dobre :P z wielkim dupskiem to we wszystkim bedziemy jak murzynice wygladac hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale Kamila te spodnice raczej nie wyszczuplaja :P ale jak ktos zobaczy ze my w ciazy, to jestesmy usprawiedliwione :P

Madzikovy ja mam raz ciemniejsze raz troche mniej.. Teraz mniej akurat :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika mi sutki nie zjasnialy wciaz sa wielkie i ciemne :P

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laseczki :)

Monia......ja to sutki mam jak murzynka :P
    I nawet bym powiedziała , że nie sutki tylko SUTY !!! :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2014, 09:12

Ruda27, positive lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chcialam ten przepis napisac, ale tam sa jajka surowe, bo to ciasto do oodowki a nie pieczenia..
    To nie wiem czy jednak chcecie, bo nie zaleca sie jesc takich ciast takich jak tiramisu itd.. Bo salmonella..
    I dupa, a takigo smaka mialam :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe pekinka to tak jak ja :P murzynski tylek i murzynskie suty :P

Ruda27, pekinka82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Dziewczyny chcialam ten przepis napisac, ale tam sa jajka surowe, bo to ciasto do oodowki a nie pieczenia..
    To nie wiem czy jednak chcecie, bo nie zaleca sie jesc takich ciast takich jak tiramisu itd.. Bo salmonella..
    I dupa, a takigo smaka mialam :P

A wjesz Daria ze mialam wlasnie pytac czy tam jajek nie ma w tym ciescie jam napisalas ze do lodowki? Tak czulam cos wlasnie.. ale mozesz napisac ten przepis ja zrobie ma swieta najwyzej sama nie bede jesc ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ogladam link od madzikovej na te ramiona i tam sa przeciwskazania :( i nie moge... Pare punktow jest ktore mam..

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok Kamila napisze :)

Camille87 lubi tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dupsko to mam chyba trzy razy XL :P

• kada24 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuzwa dziewczyny jestem wsciekla jak osa!!!!!!!!! zostalismy okradzeni co prawda ukradli spawarke i kabel 30m gruby ale spawarka po moim dzidku śp no masakra jestem tak wkur***** a mowilam zeby duzego psa miec w domu to nie wrrr chyba do schroniska pojade po psa duzego

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Tak ogladam link od madzikovej na te ramiona i tam sa przeciwskazania :( i nie moge... Pare punktow jest ktore mam..

A moze chociaz jakies wymachy? W polo markecie widzialam ciezarki 0,5kg mose na siedzaco cos? ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    kuzwa dziewczyny jestem wsciekla jak osa!!!!!!!!! zostalismy okradzeni co prawda ukradli spawarke i kabel 30m gruby ale spawarka po moim dzidku śp no masakra jestem tak wkur***** a mowilam zeby duzego psa miec w domu to nie wrrr chyba do schroniska pojade po psa duzego

O kurde kada.. :-( a skad to ukradziono? Mieliscie otwarte drzwi?
    To jest minus mieszkania w domu, moich znajomych tez jakis czas temu okradli na dole spal ojciec i musieli cos rozpylic bo spal i nic nie pamietal ukradli auto pile motorowa telewizor i cos tam jeszcze... dobrze ze nikomu krzywdy nie zrobili...

• kada24 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weszli na plac poogladali wszystko ale tylko to zabrali musieli czatowac na to ale kuzwa pamiatka po dzidku co on ja robila a by sie przydala bo brat spawa i robi boksy dla bykow i troche zlomu tez mamy na placu ale ku**** tylko to zabrali ja cos czuje ze znowu przyjda po wiecej.. u nas nigdy sie nie zdarzylo zadne kradzieze bo od 25lat nic sie stalo nikogo nie ukradli masakra!! a tu kuzwa 1 noc wrrrrr

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde kada wspolczucia..

Kamila moze poprobuje z ciezarkami..

Dzisiaj dam przepis, musze poszukac bo wiecie skleroza :P

‹‹ 662 663 664 665 666 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ