Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj jak spacerowałam- teraz pod wieczór czułam ból na wysokości prawej nerki... A jak wsiadłam do auta-przeszło ....idzie zgłupieć...
....nim pójde spać nasmaruję się amolemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 20:35
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Camille87 wrote:.. i mamy uwierzyc ze ten slodziak z avatara byl w stanie pogryzc telefon?
no Kochana piloty, telefony,kapcie najlepiej cudze wchodza mu najlepiej..raz mamie jednej dziewczynki,ktora przyjechala do mnie na lekcje wyciagnal z zamnknietej torebki rekawiczki:)celia, Ruda27, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMika mnie tak kluje co jakie czas.. Ja to biore za dobry objaw.. Rozszerzania sie i powiekszania macicy
nie ma sie co martwic
Pekinka widocznie to normlane, takie masz skurcze krotkie, zapytasz o to lekarza,,
Mika dobry ten Twoj piesioJus1985, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
mika1987 wrote:no Kochana piloty, telefony,kapcie najlepiej cudze wchodza mu najlepiej..raz mamie jednej dziewczynki,ktora przyjechala do mnie na lekcje wyciagnal z zamnknietej torebki rekawiczki:)
"Popatrzcie na jamniczka, wyturlał się z koszyczka, zaczaił się na babcie i ukradł babci kapcie...
A jak spał x2 taka grzeczną minę miał" śpiewałam mojej jamniczce
Ja dzisiaj czułam taki tepy bol-niebol podbrzusza i jakby ucisk na wysokości pepka jakbym mi ktos dętke pompował...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 21:39
mika1987, Jus1985, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Mika taki bol jest normalny, mnie tez czasem kluje podbrzusze, czasem tak mocno ze az sie przestrasze. takze spokojnie:) Jus to dobranoc ja tez zaraz ide spac. co do chodzenia do wc to tez mam tak codziennie w ktoryms momencie dnia w ciagu 10 min ide 3-4 razy siku. uciska mmnie dzidzia na pecherz, bo nawet duzo nie wysikam tylko sam ten ucisk. ok dziewczyny ide spac slodkich snow dobranoc :*
Jus1985, pekinka82, Camille87, positive lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Podejrzewam, że lekarz mi powie.... że bóle pleców w ciąży to norma.
Ale i tak zapytam...
Mika, mnie też czasem kłuje... Nawet takie kłucia czuję w pachwinach, czy w pochwie....te ostatnie są takie jak "wkuwanie cieniutkiej szpilki"..
Teraz mam plecy nasmarowane amolem i leżakuje pod kołdrą przed TV.
Buźki dziewczynki do snuKAKTUSOWE
celia lubi tę wiadomość
-
Quendi wrote:https://www.youtube.com/watch?v=GjXylN6PgxE&feature=youtube_gdata_player specjalnie dla Miki
Quendi genialne to jest:))))dziekuje Ci na maxa:)))naucze swoje przedszkolaki:)bo prowadze rytmike:)i mojemu Kluskowi zaspiewam jutro,bo teraz chrapie pod koldra;)Quendi, celia lubią tę wiadomość