Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moni&, jak wybierzesz się na to USG to zdasz mi relację jak to wygląda
Czy dostaje się zdjęcia itp.
Przyznał się publicznie, że jesteśmy razem... Niemały szok. Kiedy było dobrze między nami kilkakrotnie go o to prosiłam, żeby chociaż zaznaczył, że jest w związku, ale nie szło przekonać. A teraz sam sobie ustawiłRychło w czas
Idę się szykować, miłego dniaAniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Dziewczyny nadrobić Was jest niemożliwe, a ja tylko na chwilę
Nadia gratuluję córeczkiJak będę miała chwilę odkopię listę tu na forum i zobaczymy proporcje płciowe
Lanusia ja trzymam kciuki żeby wszystko się jak najlepiej poukładało dla Ciebie, choć do tego pana przekonania nie mam ...
Ruda , Camille z ramionami mam to samo. To znaczy ja mam jakieś obwisłe, więc ćwiczenia są konieczne. Teraz to wstydziłabym się założyć bluzkę na ramiączka
Quendi, Mika nie martwcie się na pewno wkrótce dzidź zapuka. Ja czuję bardzo nieregularnie bardzo delikatne pukanie. Ale wierzę, że to moje maleństwo
Mika widziałam na fb, że o jakimś programie pisałyście, którym brałaś udział. Nie wiem o co chodzi, ale skoro śpiewasz, to nagranie kołysanki dla dzidźków mamuś sierpniowych to doskonały pomysł
Dobra pędzę zaraz i oczywiście kupię sobie kaktusa po drodzeJus1985, mala_mi, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O ja.....dziewczyny skąd wy bierzecie tyle mocy??
ja byłam na krótkim spacerze bo sie zachmurzylo, zaczęło kropić, wiatr sie zebrał....wiec trzeba było wracać, ale....uwaga....zjadłam kaktusa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 17:30
pekinka82, Camille87, Sylka, celia, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasieńka:) wrote:Camille ja tez dzis zrobilam to wszystko co Ty i wlasnie usiadlam odpoczywac
Chyba ta poogda daje takie super mocebo ostatnio to na nic sily nie mialam i juz taki balagan mialam ze szok
Witaj w klubieja tez mialam balagan i nie moglam patrzec na plytki na podlodze takie upaskudzone
-
nick nieaktualny