X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj amelka... Jestem masywna.. Ramiona bardzo :( pokaze zdejcie to zibaczycie jaka baba ze mnie.. :(

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda tu cos znalazłam :) http://www.cafeteria.pl/zdrowie/fitness/cwiczenia-w-ciazy-na-ramiona-i-piersi/

Jus1985, celia lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje madzikovy :*
    Od jutra zaczynam :D musze sie wziac za to, szkoda ze tak pozno

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda jeżeli czujesz taka potrzebę to lepiej późno niż wcale :)

Ruda27, Lanusia93 lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lanusia oczywiście trzymam bardzo mocno kciuki <3

Lanusia93 lubi tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda podziwiam Cie że masz taki zapał do ćwiczeń bo ja to wolałam nie zjeść kolacji aby nie ćwiczyć :D

Lanusia93, Nadia lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mlenka wrote:
    Ja miałam pierwszy raz dziś w nocy, obudziło mnie takie mrowienie w macicy i nagle skurcz i stwardniała macica jak kamień. Po chwili odpuściło. Mam nadzieję, że to normalne.

Mlenka ja mam te skurcze czasem nawet kilka razy na dzien i mi ginekolog kazal brac nospe - biore 3x dziennie..

• Moni& Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lanusia trzymam kciuki za dzisiejsza rozmowe. a to usg 4d jest u mnie w Tarnowskich Gorach 12 kwietnia moze skorzystam:D
    Ruda gdzie Ty gruba jestes, nie schizuj kochana:) ramiona ze stali jak Arni to Ty bedziesz miala jak maluszek sie urodzi i bedzie przybieral na wadze:P
    bylam na spacerku, pogoda piekna! kupilam sobie tantum verde tak jak pisalyscie mozna brac w ciazy ale w ulotce znalazlam oczywiscie informacje ze nalezy poradzic sie lekarza i nie wzielam jeszcze nie wiem cozrobic. chyba zostaje przy mleko z miodem i plukance solnej.
    dzisiaj bylam na poczcie odebrac majtki ktore sobie zamowilam na allegro mam wiekszosc stringow a juz sie w nich niezbyt wygodnie chodzi a te sa fajne bawelniane:)
    moj maluszek tez dzisiaj buszuje po calym brzuszku bo kopie raz z prawej raz z lewej raz wyzej raz nizej:P
    pekinka wydaje mi sie ze w ciazy takie bole sa normalne, nie mozemy bezobjawowo tak po prostu w ciaze zajsc i urodzic byloby zbyt pieknie:)
    Sylka u Ciebie moze i teraz zimno ale jak przyjdzie lato to piekne widoki wynagrodza Ci ten czas:)

Lanusia93, Ruda27, Sylka lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amela wrote:
    Ruda podziwiam Cie że masz taki zapał do ćwiczeń bo ja to wolałam nie zjeść kolacji aby nie ćwiczyć :D

Kochana nie mam.. Ale teraz nie jedzenie nic mi nie da.. Z ramion nie schudne a sa po prostu paskudne.. Cos musze robic i mam nadzieje ze cwiczenia na ramiona mi pomoga...

amela, Camille87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany boskie nadrobilam :-)
    Ruda ja tez mam ogromne ramiona i to straszny moj kompleks bo kiedys sie podnosilam na drazku i takie masywne mi zostaly :-( tylko ze dodatkowo obrosly tluszczem :-/ tez musze pocwiczyc...

Tak w ogole to dopiero co wrocilam z dlugiego spaceru, pogoda sliczna 19º tylko troche mnie podbrzusze zaczelo bolec :-( kupilam sobie w koncu nowe staniki i majtki xxxl :P
    No i zjadlam kaktusa :P ale przeszlam cale miasto w poszukiwaniu go i dopiero w ostatnim sklepie byl! :P
    Musze polezec bo ten brzuch troche ciagnie.. synus sie wyspal dotlenil i zaczyna kopac :-)

Jus1985, Moni&, Ruda27, Madzikovy, Sylka, celia lubią tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Kochana nie mam.. Ale teraz nie jedzenie nic mi nie da.. Z ramion nie schudne a sa po prostu paskudne.. Cos musze robic i mam nadzieje ze cwiczenia na ramiona mi pomoga...
    Jak dla mnie jesteś idealna :)! Patrze na Twoje zdjęcie na fejsie i nie dostrzegam żadnym bicepsów !! :)

Moni&, Ruda27 lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus dziekuje za zainteresowanie moj piesio juz zdrowy na tyle ze wczoraj go przylapalam na dzialce jak ukradkiem wcinal jakas stara rybe :/ ale jest ok :-)

Jus1985, celia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lanusia rowniez trzymam kciuki, mam nadzieje ze ta rozmowa bedzie rzeczowa i spokojna <3

Lanusia93 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amela wrote:
    Jak dla mnie jesteś idealna :)! Patrze na Twoje zdjęcie na fejsie i nie dostrzegam żadnym bicepsów !! :)

Myszka ale Ty jestes kochana <3
    Nie pokazuje tego na zdjeciach, staram sie tak ustawiac zeby wygladac jak najkorzystniej :P naprawde mam
    Muły... Moj sie smieje i widze to! Do tego cale w cellulicie...

amela lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka to mialas mile przedpoludnie :)
    Spacerek, male zakupki i pyszny lod :P

Camille87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Daria bylo milo :-)
    Uwierz mi ze ja na pewno mam wiecej w obwodzie ramion :P zreszta to widac na zdjeciach :/
    A dzis na wadze 72,1 nosz!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 14:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ja mam wiecej! Ja na zdjeciach nie pokazywalam tak ramion... Powaznie jest okropnie, cisna mnie zakiety i kurtki.. To sobie mozecie wyobrazic :(
    Kamilka to ja i tak wazne wiecej o ponad 2 kg :(

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko.....chudzielce spierają się która ma większe ramiona....padnę zaraz..... jezor.gif

amela, Ruda27, Camille87, Lanusia93, Jus1985, Sylka, celia lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra nie licytujmy sie :P jakos to bedzie hehe
    Kurde jakos nienajlepiej sie czuje :-( zjadlam kilka leysow cebulkowych i mam caly czas ten posmak cebuli :/ blee
    Ide sprzatac i obiad robic...
    Milego dzionka :-)

amela, Ruda27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha kupilam ta maseczke z dermiki :-) dzks sobie na wieczor naloze i zobaczymy :D

Madzikovy lubi tę wiadomość

‹‹ 657 658 659 660 661 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ