X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj amelka... Jestem masywna.. Ramiona bardzo :( pokaze zdejcie to zibaczycie jaka baba ze mnie.. :(

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda tu cos znalazłam :) http://www.cafeteria.pl/zdrowie/fitness/cwiczenia-w-ciazy-na-ramiona-i-piersi/

Jus1985, celia lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje madzikovy :*
    Od jutra zaczynam :D musze sie wziac za to, szkoda ze tak pozno

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda jeżeli czujesz taka potrzebę to lepiej późno niż wcale :)

Ruda27, Lanusia93 lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lanusia oczywiście trzymam bardzo mocno kciuki <3

Lanusia93 lubi tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda podziwiam Cie że masz taki zapał do ćwiczeń bo ja to wolałam nie zjeść kolacji aby nie ćwiczyć :D

Lanusia93, Nadia lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mlenka wrote:
    Ja miałam pierwszy raz dziś w nocy, obudziło mnie takie mrowienie w macicy i nagle skurcz i stwardniała macica jak kamień. Po chwili odpuściło. Mam nadzieję, że to normalne.

Mlenka ja mam te skurcze czasem nawet kilka razy na dzien i mi ginekolog kazal brac nospe - biore 3x dziennie..

• Moni& Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lanusia trzymam kciuki za dzisiejsza rozmowe. a to usg 4d jest u mnie w Tarnowskich Gorach 12 kwietnia moze skorzystam:D
    Ruda gdzie Ty gruba jestes, nie schizuj kochana:) ramiona ze stali jak Arni to Ty bedziesz miala jak maluszek sie urodzi i bedzie przybieral na wadze:P
    bylam na spacerku, pogoda piekna! kupilam sobie tantum verde tak jak pisalyscie mozna brac w ciazy ale w ulotce znalazlam oczywiscie informacje ze nalezy poradzic sie lekarza i nie wzielam jeszcze nie wiem cozrobic. chyba zostaje przy mleko z miodem i plukance solnej.
    dzisiaj bylam na poczcie odebrac majtki ktore sobie zamowilam na allegro mam wiekszosc stringow a juz sie w nich niezbyt wygodnie chodzi a te sa fajne bawelniane:)
    moj maluszek tez dzisiaj buszuje po calym brzuszku bo kopie raz z prawej raz z lewej raz wyzej raz nizej:P
    pekinka wydaje mi sie ze w ciazy takie bole sa normalne, nie mozemy bezobjawowo tak po prostu w ciaze zajsc i urodzic byloby zbyt pieknie:)
    Sylka u Ciebie moze i teraz zimno ale jak przyjdzie lato to piekne widoki wynagrodza Ci ten czas:)

Lanusia93, Ruda27, Sylka lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amela wrote:
    Ruda podziwiam Cie że masz taki zapał do ćwiczeń bo ja to wolałam nie zjeść kolacji aby nie ćwiczyć :D

Kochana nie mam.. Ale teraz nie jedzenie nic mi nie da.. Z ramion nie schudne a sa po prostu paskudne.. Cos musze robic i mam nadzieje ze cwiczenia na ramiona mi pomoga...

amela, Camille87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany boskie nadrobilam :-)
    Ruda ja tez mam ogromne ramiona i to straszny moj kompleks bo kiedys sie podnosilam na drazku i takie masywne mi zostaly :-( tylko ze dodatkowo obrosly tluszczem :-/ tez musze pocwiczyc...

Tak w ogole to dopiero co wrocilam z dlugiego spaceru, pogoda sliczna 19º tylko troche mnie podbrzusze zaczelo bolec :-( kupilam sobie w koncu nowe staniki i majtki xxxl :P
    No i zjadlam kaktusa :P ale przeszlam cale miasto w poszukiwaniu go i dopiero w ostatnim sklepie byl! :P
    Musze polezec bo ten brzuch troche ciagnie.. synus sie wyspal dotlenil i zaczyna kopac :-)

Jus1985, Moni&, Ruda27, Madzikovy, Sylka, celia lubią tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Kochana nie mam.. Ale teraz nie jedzenie nic mi nie da.. Z ramion nie schudne a sa po prostu paskudne.. Cos musze robic i mam nadzieje ze cwiczenia na ramiona mi pomoga...
    Jak dla mnie jesteś idealna :)! Patrze na Twoje zdjęcie na fejsie i nie dostrzegam żadnym bicepsów !! :)

Moni&, Ruda27 lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus dziekuje za zainteresowanie moj piesio juz zdrowy na tyle ze wczoraj go przylapalam na dzialce jak ukradkiem wcinal jakas stara rybe :/ ale jest ok :-)

Jus1985, celia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lanusia rowniez trzymam kciuki, mam nadzieje ze ta rozmowa bedzie rzeczowa i spokojna <3

Lanusia93 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amela wrote:
    Jak dla mnie jesteś idealna :)! Patrze na Twoje zdjęcie na fejsie i nie dostrzegam żadnym bicepsów !! :)

Myszka ale Ty jestes kochana <3
    Nie pokazuje tego na zdjeciach, staram sie tak ustawiac zeby wygladac jak najkorzystniej :P naprawde mam
    Muły... Moj sie smieje i widze to! Do tego cale w cellulicie...

amela lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka to mialas mile przedpoludnie :)
    Spacerek, male zakupki i pyszny lod :P

Camille87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Daria bylo milo :-)
    Uwierz mi ze ja na pewno mam wiecej w obwodzie ramion :P zreszta to widac na zdjeciach :/
    A dzis na wadze 72,1 nosz!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 14:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ja mam wiecej! Ja na zdjeciach nie pokazywalam tak ramion... Powaznie jest okropnie, cisna mnie zakiety i kurtki.. To sobie mozecie wyobrazic :(
    Kamilka to ja i tak wazne wiecej o ponad 2 kg :(

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko.....chudzielce spierają się która ma większe ramiona....padnę zaraz..... jezor.gif

amela, Ruda27, Camille87, Lanusia93, Jus1985, Sylka, celia lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra nie licytujmy sie :P jakos to bedzie hehe
    Kurde jakos nienajlepiej sie czuje :-( zjadlam kilka leysow cebulkowych i mam caly czas ten posmak cebuli :/ blee
    Ide sprzatac i obiad robic...
    Milego dzionka :-)

amela, Ruda27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha kupilam ta maseczke z dermiki :-) dzks sobie na wieczor naloze i zobaczymy :D

Madzikovy lubi tę wiadomość

‹‹ 657 658 659 660 661 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ