Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMlenka wrote:Ja miałam pierwszy raz dziś w nocy, obudziło mnie takie mrowienie w macicy i nagle skurcz i stwardniała macica jak kamień. Po chwili odpuściło. Mam nadzieję, że to normalne.
Mlenka ja mam te skurcze czasem nawet kilka razy na dzien i mi ginekolog kazal brac nospe - biore 3x dziennie.. -
Lanusia trzymam kciuki za dzisiejsza rozmowe. a to usg 4d jest u mnie w Tarnowskich Gorach 12 kwietnia moze skorzystam:D
Ruda gdzie Ty gruba jestes, nie schizuj kochana:) ramiona ze stali jak Arni to Ty bedziesz miala jak maluszek sie urodzi i bedzie przybieral na wadze:P
bylam na spacerku, pogoda piekna! kupilam sobie tantum verde tak jak pisalyscie mozna brac w ciazy ale w ulotce znalazlam oczywiscie informacje ze nalezy poradzic sie lekarza i nie wzielam jeszcze nie wiem cozrobic. chyba zostaje przy mleko z miodem i plukance solnej.
dzisiaj bylam na poczcie odebrac majtki ktore sobie zamowilam na allegro mam wiekszosc stringow a juz sie w nich niezbyt wygodnie chodzi a te sa fajne bawelniane:)
moj maluszek tez dzisiaj buszuje po calym brzuszku bo kopie raz z prawej raz z lewej raz wyzej raz nizej:P
pekinka wydaje mi sie ze w ciazy takie bole sa normalne, nie mozemy bezobjawowo tak po prostu w ciaze zajsc i urodzic byloby zbyt pieknie:)
Sylka u Ciebie moze i teraz zimno ale jak przyjdzie lato to piekne widoki wynagrodza Ci ten czas:)
Lanusia93, Ruda27, Sylka lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyamela wrote:Ruda podziwiam Cie że masz taki zapał do ćwiczeń bo ja to wolałam nie zjeść kolacji aby nie ćwiczyć
Kochana nie mam.. Ale teraz nie jedzenie nic mi nie da.. Z ramion nie schudne a sa po prostu paskudne.. Cos musze robic i mam nadzieje ze cwiczenia na ramiona mi pomoga...amela, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRany boskie nadrobilam
Ruda ja tez mam ogromne ramiona i to straszny moj kompleks bo kiedys sie podnosilam na drazku i takie masywne mi zostalytylko ze dodatkowo obrosly tluszczem
tez musze pocwiczyc...
Tak w ogole to dopiero co wrocilam z dlugiego spaceru, pogoda sliczna 19º tylko troche mnie podbrzusze zaczelo boleckupilam sobie w koncu nowe staniki i majtki xxxl
No i zjadlam kaktusaale przeszlam cale miasto w poszukiwaniu go i dopiero w ostatnim sklepie byl!
Musze polezec bo ten brzuch troche ciagnie.. synus sie wyspal dotlenil i zaczyna kopacJus1985, Moni&, Ruda27, Madzikovy, Sylka, celia lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Kochana nie mam.. Ale teraz nie jedzenie nic mi nie da.. Z ramion nie schudne a sa po prostu paskudne.. Cos musze robic i mam nadzieje ze cwiczenia na ramiona mi pomoga...
! Patrze na Twoje zdjęcie na fejsie i nie dostrzegam żadnym bicepsów !!
Moni&, Ruda27 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamela wrote:Jak dla mnie jesteś idealna
! Patrze na Twoje zdjęcie na fejsie i nie dostrzegam żadnym bicepsów !!
Myszka ale Ty jestes kochana
Nie pokazuje tego na zdjeciach, staram sie tak ustawiac zeby wygladac jak najkorzystniejnaprawde mam
Muły... Moj sie smieje i widze to! Do tego cale w cellulicie...amela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny