Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
...W środę.... zapytam lekarza.
ZACYTUJĘ JEDNĄ Z WYPOWIEDZI, KTÓRA MNIE USPOKOIŁA.....
....."Zdarzało mi się i teraz zdarza się to częściej. Mała upatrzyła sobie prawą stronę krzyża i tam radośnie uciskała. Na lewym boku spać nie mogę, gdyż jest "be". Nie wiem, na jakim etapie ciąży jesteś ale u mnie takie dolegliwości zaczęły się chyba w 4 miesiącu. Wszystko się rozciąga, maleństwo rośnie a w dodatku mogą się zaczynać problemy z oddychaniem. To wszystko jest raczej normalne, ale powiedz o dolegliwościach lekarzowi przy następnej wizycie".......Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 13:10
Miriam, celia, positive lubią tę wiadomość
-
No to już niedługo ! Spokojnie kochana może już Ci się to nie powtórzy !!
A no widzisz więc może Twoja dzidzia też gdzieś tam w okolicach krzyża buszuje
A ja już mam kremy do odbioruWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 13:12
pekinka82, Camille87 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Hej hej
Ok startuje..
Mika fajnie ze jestes na fb, zaraz jak skończę tu to wleze to wyśle Ci zaproszenie
Jus, masz racje, olewac ja juz 2 dzieni mi z tym lepiej, w ogóle sie do niej nie odzywam, a jak moj W cos mówi czy sie poklocilysmy, czemu nie gadamy, to mówię żeby sobie sam do mamusi poszedl.
Lanusia, więź miedzy matka a dzieckiem jest ogromna. Nie obawiaj sie, będziesz dla córci całym światem
Nadia gratuluje córeczki
Camille....to chyba Ruda napisała....oni sa po prostu zazdrośni... A do tego pewnie myśli ze sie z nim w kotka i myszkę bawisz, do nich nie dociera ze szybko to kurde znaczy szybko ma przyjść bo synek moze po prostu przestać kopać.
Kajoni gratuluje poloweczkijeszcze tylko drugie tyle
Pekinka, ja Ci nie pomogę, bo ja nie miałam takiego bólu... Owszem tez mnie bolą plecy, ale nie miałam takiego skurczu i tak jak piszą dziewczyny, powiedz o tym lekarzowi. Bo wiesz...moze byłaś tak ułożona w spaniu ze jakaś kość uciskała nerw i to niestety tak bolało, ale cieżko powiedzieć.... Na pewno to nic groźnego skoro juz nie wróciło.
Ruda, mnie Maluszek tez kopie poniżej pępka, a pare dni temu odwrócił sie tak ze obkopywal mi pecherz, czułam to wyraźnie, bolało, takie nieprzyjemne uczucie. Ale nie musisz sie martwić, bo to nic złego. Taki jego przywilej ze ma teraz duuzo miejsca
Celia - tak jak pisze Jus, zadyszka jest normalna, ja tez tak mam...niestety
Quendi nie martw sie, Twoja dzidzia lada dzien sie odezwieja tez sie strasznie martwilam ze nic, a tak naprawdę jak usiadłam wygodnie, to dopiero poczułam delikatne pyk od środka...gdzie jakbym szła to bym nic nie poczuła. I tez jakiś tydzien temu sie u mnie zaczęło i z dnia na dzien jest lepiej. U mnie corcia sie odzywala najczęściej w nocy, 12,1...jej ulubiona godzina
ale teraz tez częściej ja czuje z rana...nie zawsze jeszcze...ale czuje, wiec głowa do góry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 13:13
pekinka82, amela, Ruda27, Jus1985, Kajoni, celia lubią tę wiadomość
-
Amelka super ze podalas ten krem, jak mi sie skończy to będę musiała pomyśleć, ale to za jakiś czas, bo póki co mam mustele, body mum z tołpy i zwykła oliwke i tak stosuje to na zmianę
ale czy pomoże
heh
amela lubi tę wiadomość
-
Madzikovy ciesze się ze u ciebie troszkę lepsze samopoczucie, zobaczysz wszystko się jakoś pomału ułoży, a póki co to nie zwracaj uwagi na jakieś głupie teksty i się nie denerwuj
A kremik jest na prawdę super, wypróbuj sobie :)Też jestem ciekawa jak to bedzie z tymi rozstępami, obyśmy sie uchroniły przed nimiMadzikovy, celia lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyMadzikovy to dobrze ze nie tylko ja to czulam
Malutki jest niesamowity wszedzie sie rozpycha
Przed chwila juz 2 mocniejsze kopniaki dostalam
Ciesze sie bo czuje juz jak chodze, czy jade autem a nie tylko jak leze
Ale sliczna pogoda normalnie na krotki rekawek.. A tu w pracy trzeba siedziec.. Jak mam wolne w niedziele to pogoda ma sie pogorszyc.. NormalkaMadzikovy, amela lubią tę wiadomość
-
Heh no właśnie weekend musi byc zawsze do d... A człowiek musi sie kisić w domu.
Amelka....chciałabym Kochana znać odpowiedz na Twoje pytaniehaha ale obawiam sie ze za 4 miesiące będziemy juz wiedzieć
Ruda juz pare razy poczułam cos jak stałam lub chodziłam, w rożnych odstępach czasu ale nie wiem czy to to, bo tym razem było to powyżej pępka. Yy...amela lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Madzikovy to dobrze ze nie tylko ja to czulam
Malutki jest niesamowity wszedzie sie rozpycha
Przed chwila juz 2 mocniejsze kopniaki dostalam
Ciesze sie bo czuje juz jak chodze, czy jade autem a nie tylko jak leze
Ale sliczna pogoda normalnie na krotki rekawek.. A tu w pracy trzeba siedziec.. Jak mam wolne w niedziele to pogoda ma sie pogorszyc.. Normalka
Ja też już czuje cały czas malutką, a czasami to na prawde mocno kopnieRuda27, Madzikovy lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Ruchy małej już dobrze czuć przez osobę z zewnątrz
Koleżanka położyła mi rękę na brzuchu i czuła w tym samym momencie co ja, więc raczej nie udawała
A dziś mam randkę. Z P. To znaczy spotkanie, żeby sobie wszystko wyjaśnić bez zbędnych emocji. Proszę od 16:00 trzymać kciuki.amela, Madzikovy, Camille87, Jus1985, Kajoni, Kasieńka:) lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnyLanusia trzymam kciuki...
Dziewczyny moze glupie pytanie..
Wiecie czy mozna i jakie cwiczenia stosowac na ramiona w naszym stanie??
Mam strasznie grube, wczoraj przymierzalam moje zakiety, kurteczki i niektotych nie zaloze
Nie wiem co robic, ale mam tak grube ze to masakra... Schwarzeneger!!amela, Lanusia93, Camille87, Niebieska, celia lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Lanusia trzymam kciuki...
Dziewczyny moze glupie pytanie..
Wiecie czy mozna i jakie cwiczenia stosowac na ramiona w naszym stanie??
Mam strasznie grube, wczoraj przymierzalam moje zakiety, kurteczki i niektotych nie zaloze
Nie wiem co robic, ale mam tak grube ze to masakra... Schwarzeneger!!Lanusia93 lubi tę wiadomość
Ale mi się trafiło...
http://www.szczesliwe.macierzynstwo.pl/wydarzenia/lodz-2627-kwietnia/#more-1932
"Fundacja „Szczęśliwe Macierzyństwo” i magazyn „Mamo to Ja” wraz z Centrum Handlowym Port Łódź zapraszają kobiety w ciąży, młode mamy i rodziców na bezpłatne konsultacje i badania USG i USG 4D w ramach akcji “Szczęśliwe dziecko, Szczęśliwa mama”.
Akcja odbędzie się w dniach 26/27 kwietnia w Centrum Handlowym Port Łódź, Łódź ul. Pabianicka 245, w godz. 10.00 – 17.00."
Kada, byłaś chyba na takim czymś? Każdemu zrobią to USG 4D? Czy mogą mi odmówić z jakichś powodów? Czy tylko określoną liczba osób może?celia lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm