Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
podobną wypowiedz słyszałam od matki 8 raczków... kiedy ktoś zapytał ją dlaczego nie zdecydowała się na częściową aborcję ... popatrzyła na swoje dzieci i spytała tego reportera "które według Pana powinna byłam zabić...??"
Lanusia93, celia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam pytanie, czy któraś z Was czuje już skurcze Braxtona-Hicksa? Ja dziś w nocy miałam spory skurcz, aż się obudziłam. Nie był bardzo bolesny, ale taki dziwny, przeszedł po kilkudziesięciu sekundach ale potem czułam podbrzusze tak dziwnie. Nie wiem czy to normalne...
-
Dzień dobry, u mnie za oknem piękna pogoda i 18 c
Camillka przykro mi:-( Ci faceci to na prawdę porażka ...
Mój maz na szczęście często czuje kopniaczki i sam kładzie rękę i cieszy się jak dziecko jak mala kopnie:-)
Pekinka ja od dwóch dni mam takie bóle pleców, najgorzej bylo pierwszego dnia, to chodzić nie moglam, myślę ze mnie przewialo jak sprzatalam to sobie okno uchylilam i pewnie to to, teraz juz jest trochę lepiej. Może pola sie i wygranej plecy pod koldra ?
Mika pop ros giną podczas USG abys mogla posluchac serduszka, na pewno się zgodzi
Moni i mleko z miodem na gardlo, mi zawsze pomaga !!
Positive ja uzywam tego kremu, juz mi się kończy, jak dla mnie jest świetny, ladnnie pachnie, szybko się wchlania ale czuć ze skora jest nawilzona i miekka w dotyku a nie taka sucha, nic się nie klei. Na prawdę mogę go polecić !
Nadia super, gratuluje corci
Ruda ciasto wygląda pycha, daj przepis koniecznie
Maleńka ja nie czuje jeszcze żadnych skurczy, a jak ty je czujesz ?
Lanusia93, Moni&, Sylka, pekinka82, celia, positive lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
positive, oglądałam program, kilka miesięcy temu na TVP1 albo TVP2, o Octomamie
Tej matce ośmioraczków, pewnie masz na myśli tą samą
Mlenka, to normalne, ale ja mam bardzo rzadko i kilkusekundowe.
mika1987, obyś miała rację
Kim jest nowa członkini naszej grupy na fb?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 10:33
amela lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Lanusia93 wrote:positive, oglądałam program, kilka miesięcy temu na TVP1 albo TVP2, o Octomamie
Tej matce ośmioraczków, pewnie masz na myśli tą samą
Mlenka, to normalne, ale ja mam bardzo rzadko i kilkusekundowe.
mika1987, obyś miała rację
Kim jest nowa członkini naszej grupy na fb?
moze o mnie chodzi:)
Lanusia93, amela, celia lubią tę wiadomość
-
Witam mamusie
Was nadrobic to graniczy z cudem
Piękna pogoda to na spacer a nie przed kompem siedziec
Dzis wedlug belly zaczelam 6 miesiac( ale belly jest o tydzien do przodu wiec to dopiero za tydzien ale i tak sie ciesze
)
Wczoraj moj mężus poczul pierwszego kopniaka jak smarowal mi brzucha dzidzia juz kopie coraz mocniej. Ahh... ale ja uwielbiam te kopniaki
Murzynki Wam piękne powychodziły... tez chyba dzis upiekę bo dawno nie robiłam
KAjoni gratuluje połóweczki:)
Co do spacerów to ja tez nie mam z kim spacerowac... Siostry nie mam (mam tylko 2 braci) ale za to moja mam jest dla mnie jak siostra wiec czesto umawiamy sie na zakupy, lody i takie tam. Gdyby nie to ze mieszkamy 40 km od siebie to pewnie widziala bym sie z nia codziennie
Pekinka mam nadzieje ze taki ból juz sie nie powtorzy...
Nadia gratuluje córeczki:)
Lanusia udanych zakupów zycze
JA tez jade do sklepu na jakies zakupy a potem posiedze na tarasie bo sloneczko piękne
Miłego dnia dziewczyny<3
amela, Ruda27, pekinka82, Sylka, Lanusia93, Moni&, Kajoni, celia lubią tę wiadomość
-
Was nadrobić ...
A więc zacznę od lodów na kaktusy nie mam ochoty, a gemini??? co to takiego.. lubie lody np w kostce murzynka ale nie sppotyka się już ich często.
Jak już przy jedzeniu jestem to od razu gratuluje udanych wypieków aż ślinka ciekła mniam
Pamiętacie napój w woreczku sprzedają u mnie w sklepie takie (bo szkoła blisko) smak podobny do tych kiedyś.
Gratuluje udanych wizyt Ameli i Małej i Nadii córci
Madzikowy współczuje sytuacji z teściową, ale ojewaj ją może będzie to odpowiednia kara dla niej. Dla babci nie ma większego bólu jak strach że wnuczki będą odsuwane od niejpopastw się nad nia troche
Pekina wątroba nie mięso - teściowa nie rodzinaA co do smarowideł do ust mam tylko pomadki ochronne na różne pory roku, mòj M nie lubi nawet tego, jak się posmaruje to nie chce mnie całować.
Mika28 jak miałam zwolnienie chodzące to pojechałam na wakacje i tak mi się wydaje że sprawdzałam to że można w domu nie trza siedzieć. Nawet jak zus wpadnie to później idziesz na kontrole i jak Ci udowodnią że w ciąży nie jesteś
Qendi mam nadzieje że już zdrowa, uważaj na siebie
Celia zadyszka jest normalna, powiększa sie macica uciska na przepone i nic nie da rozważne jedzenia, dziecko i tak będzie rosło. Trzeba robić przerwy pomiędzy pietrami
Camille Kleksio jak się czuje? Bo nie znalzłam czy już ok z nim.
Pisałyście coś o sutkach moje się dużo nie zmieniły chyba, może są ciut większe ale co zauważyłam to jakby się otworzyły. Tak pół do góry pòł do dołuhmmm nie wiem czy to normalne..
Lanusia wspòłczuje że masz takie przejścia. Jesteś taka młoda a już tyle przykrych doświadczeń za sobą. Tylko nie podoba mi się jak piszesz że forum nie jest pd tegojak masz jakiś problem albo chcesz pogadać to wal jak w dym. Lepiej czasem wyrzucić coś z siebie niż dusić. Więc tak nie pisz bo się dziewczyny w sobie pozamykają
Miłego dnia mam nadzieje że macie taką samą pogodę jak u mnieamela, pekinka82, Lanusia93, mala_mi, Madzikovy, Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
Quendi wrote:Hej Kobitki
U mnie lepiej, , musiałam dzisiaj wyjsc rano z psiakiem-mój mąż ma 37, 8 i umiera...ech.
Czy są jeszcze wśród nas Mamunie które nie czują kopniaczków?
Martwię się-bo to co czułam to nie to...:,-(ale pewna nie jestem. Chyba przegapiłam motylki itp teraz jak sie obudze albo zjem coś to czuje takie mini mini jakby dotknięcia od środka myślę że to może być mój mały Szkrab
Lanusia93, celia lubią tę wiadomość
-
Quendi dlaczego myślisz że to nie to ? Może dzidzia narazie delikatnie daje o sobie znać ?! Na pewno się nie denerwuj bo niektóre mamusie nawet w 22 tc jeszcze nie czuły maluszków, spokojnie kochana, na pewno już niedługo się doczekasz
Lanusia93, Quendi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Quendi wrote:Hej Kobitki
U mnie lepiej, , musiałam dzisiaj wyjsc rano z psiakiem-mój mąż ma 37, 8 i umiera...ech.
Czy są jeszcze wśród nas Mamunie które nie czują kopniaczków?
Martwię się-bo to co czułam to nie to...:,-(
Quendi, u mnie nadal nic w kwestii kopniakówTakże nie jesteś sama...
Quendi lubi tę wiadomość