Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was piątkowo niestety z pracy ale z cudowną pogodą. Nadrobię czytanie po południu w domu bo na telefonie mi ciężko, a zaraz zbieramy się na plac zabaw z małą
Poza tym witam połówkowo! Dziś zaczynamy 21 tydzieńMały chyba czuje moją radość, bo kopie jak szalony. Oh mam dziś dobry humor ! Do popołudnia! Miłego dnia! :-*
Ruda27, Moni&, Camille87, Lanusia93, positive, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kajoni gratuluje! Ja jutro mam połóweczke
Jeszcze tylko raz tyle i powitamy nasze maluszki na swiecie
Mój maluszek tez dzisiaj kopie od rana, jakie to cudowneŁadna pogoda to jest bardziej aktywny:P
Mika nie jestes sama, ja tez jeszcze nie słyszałam serduszka, lekarz tylko stwierdził, że ładnie miarowo bije. Mam nadzieje, że w środe na połowkowych usłyszeRuda27, Kajoni, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyMika uslyszysz pewnie niedlugo
moze na polowkowych?
Ja sobie ogladam pokiki dla dziecka
My jak bedziemy u tesciowej mieszkac to zajmiemy jeden pokoj i tam zrobimy kacik dla dzidzii chce zeby byl z motywem sówek
to takie slodkie
szukam jakis fajnych rzeczy i bede myslala
Moni&, Camille87, Kajoni, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
Daria wydaje mi sie ze z ta zazdroscia to masz racje!! Bo nawet nie raz jak mnie mocniej kopal i kowilam do meza zeby polozyl reke a on nagle przestawal to mowil cos w stylu ze nasz synek to jego nie lubi haha
Pewnie tak jak Monia pisze - jak bedzie nas po zebrach kopac to poczuja
Kajoni gratuluje poloweczki!
Pekinja ja nie mialam nigdy takich bolioby Ci sie to nie powtorzylo!
U mnie piekne slonko wyszlo siostra juz propozycje spaceru zlozyla
A syncio juz od rana kopieRuda27, Kajoni, Lanusia93, Moni&, Sylka, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila nawet nie masz pojecia jak Ci zazdroszcze spacerow z siostra
Ja za moja tak teskniejak przyjezdżalam do polski, wiekszosc czasu u niej siedzialam i z dzieciakami.. A teraz siostra zaczela pracowac i juz mniej czasu na rozmowy mamy
ale mam nadzieje, ze niedlugo wroce do polski i bedziemy sie czesciej widywac i spedzzac czas ze soba..
Camille87, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Hahaha wczoraj maz mowil ze niepotrzebnie to ciasto robilam bo jest na diecie wiec dzis chcialam ukroci taki wiekszy kawalek dla siostry a tam tylko waski kawalek w blaszce
chyba posmakowalo a z diety nici
Hahaha no faceci
Ja czuje ze u mnie dosc ciasta sie zmarnuje, jakies suche mi wyszlojestem antytalencie
Zrobie niedlugo ukochane ciasto meza i moje czyli Chatka Puchatka mmmmmmMoni&, Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wiesz Daria to sa minusy zycia na obczyznie
moja siostra mieszka z moim tata jakies 8min drogi piechota a jak wyjde z bloju to widze dach domu
no mam to szczescie ze mozemy sobie spacerowac..
A jak w niedlugim czasie wrocisz do Polski to bedziesz spedzac z nia duuzo czasu i nadrobicie zaleglosci razem z siostrzencami o ktorych myslalam ze Twoje kiedys
Co do ciasta to nie szkodzi ze suche ja lubie murzynka z mleczkiem
A co to ta chatka puchatka? -
Dzień dobry wszystkim
pekinka82, właśnie może Cię zawiało... Żeby tylko to nie była rwa kulszowa...
mika1987, Moni&, dopominajcie się o bicie serduszkaMój puszcza za każdym razem kiedy mierzy FHR.
Ruda27, jeśli jest ułożony pośladkowo (miednicowo) to kopie właśnie nisko, czasem w okolicach pęcherza. Zaledwie kilka dni temu o tym pisałam
Również bardzo tęsknię za siostrą, ona w UK, ja tutaj... Co prawda co kilka dni rozmawiamy, codziennie kontakt przez fb. Ale to nie to samo.
Camille87, mam nadzieję, że już lepiej :* Pewnie Konradek przestaje się ruszać, bo rozpoznaje obcy dotyk. Kiedyś o tym czytałam, bardzo ciekawy artykuł, ale nie mogę go znaleźć i znalazłam tylko coś podobnego:
"Budowanie więzi od samego początku.
Czyli od kiedy? Nie zdziw się, ale możesz zacząć budować bliskość z maluchem poprzez „dotyk” już podczas ciąży. Gdy głaszczesz brzuch, dziecko wyczuwa Twój dotyk i potrafi odróżnić go od dotyku innych osób. Dodatkowo możesz oczywiście mówić lub śpiewać, jednak samo głaskanie brzucha jest już rodzajem „komunikacji”. Twoje dziecko jest w stanie odpowiedzieć Ci na to np. kopnięciem lub zmianą pozycji."
Wczoraj mała się rozszalała, słuchałyśmy muzyki i dzisiaj od razu po przebudzeniu ona pierwsza mnie powitałaRuda27, Camille87, positive lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
Hej witam z rana...
amela camilla chyba też sobie zamówię ten krem... bo dobry??
będzie to przyjemna odskocznia od oliwki... a jak z jego konsystencją i wchłanianiem..?
ciasta upiekłyście cudnie wyglądające... aż się sama sobie dziwię że nie poszłam upiec swojego... jakoś tak przez rozsądek chyba... ale pewnie na święta się skuszę...
Lanusia zazdraszczam ubranek... cudnie się takie ogląda... ja póki co mam dostać jakieś po chłopaczku ale może też coś wybiorę...
Mika maluszek słodki... ale mam mieszane uczucia... wolałabym by się śmiał niż płakał...
pekinka ja też jestem fanką wszelakich mazideł do ust... mam ich z 12... ale ty mnie pobiłaś...
Pekinka też obstawiam że mogło cię przewiać...
Camilla co do naszych facetów... podobną sytuację miałam dzisiaj w nocy... ciężko jest mi uchwycić kopniaki małej... bo czasem się wierci i nie idzie tego wyczuć... w nocy M. wstał do wc i jak się kładł maleństwo zaczęło mocno kopać... więc mówię do niego daj szybko rękę na brzuch... a on ... marudzi że noc jest i takie tam... zero wzruszenia... faceci to inne istoty są...
kajoni gratuluję połówki...
Mika a czemu nie słyszałaś?? nie puszczają ci na usg?? Czy nie ma cię w PL?
Ruda też mam fazę na sowy...
Ja dzisiaj mam mega pracowity dzień... za dwie godzinki jadę do kosmetyczki i na małe zakupy... wrócę do domu po południu...Ruda27, Camille87, Lanusia93, amela, Kajoni, Sylka, celia lubią tę wiadomość
-
Wiecie co....to było jak taki skurcz dołu pleców...Bo trwało z pare minut... promieniował na boki. W nocy czytałam, że bóle pleców pojawiają się od 20 tygodnia, ale i potrafią wcześniej....
zaczęło się od tego, że nie mogłam ułożyć się na lewym boku....coś kuło , bolało w piersi..... i nadszedł ten ból. A potem jak ustąpił....wszystko wróciło do normy. -
nick nieaktualnyRuda daj przepisssssssss!!!
wyglada cudownie!!!
Lanusia ja wiem juz tez gdzies o tym czytalam ze jak dzidzius czuje obcy dotyk to ucieka
Jak przyjdzie czas ze nie bedzie mial gdzie zwiewac to maz poczuje hehe
Mnie wczoraj kopal po lewej stronje wiec chyba byl ulozony miednicowo
Posladkowo to glowka do gory
A taka sobie pyszna kawke zrobilam ze mmmmmLanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPositive z tego c amela pisala wchlania sie bardzo dobrze i super nawilza ja moze jutro go odbiore jak sie posmaruje to zdam relacje
No Twoj facet widze tez zaintersowany... ahh szkoda komentowac.. a niech spadaja wazne ze my czujemy a jak oni nie chca to nie
Pekinka a czy przy tym bolu plecow nie bolala.Cie macica albo nie kialas skurczu?? -
nick nieaktualny