Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
mika1987 wrote:Dziewczyny koniecznie zobaczcie:)maluszek wzrusza sie przy spiewie mamy:))
Kasia u Ciebie też tak może być. Gdybym ja zaczęła śpiewać mojej małej to by płakała, ale z pewnością nie ze wzruszenia
A filmik cudny, bo ono naprawdę się wzrusza, a nie płaczemika1987, mala_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pekinka82, nienawidzę mieć pomalowanych ust, więc mam ze 2 błyszczyki, stare, których nie używam. Zaraz bym zlizała, przeszkadza mi to
Nie toleruję nawet pomadki ochronnej.
Ruda27, ale cudownie!A moja mała dziś przez kilka minut ruszała się bez przerwy, kopała jak szalona, to jest piękne, chcę tak cały czas
mala_mi, super
Camille87, nie czuję napięcia. Ale nigdy nie miałam takiego dużego brzucha i robi mi się odgniecenia, kreska czerwona, bo siedzę przez cały dzień i jak ściągam bluzkę to widzę to zgięcie wysoko
Kajoni, fajnie, że masz już tyle ciuszkówA że mąż poczuł to już piękne wiadomości
Moni&, mi lekarz podaje długość szyjki po USG dopochwowym. Mam w granicach 42-46 mm.
celia, ubranka we wszystkich kolorach tęczy
Ja też używam oliwki Babydream i nie narzekam. Póki nie ma rozstępówAle nie chce mi się smarować codziennie, czasami odpuszczam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 21:22
pekinka82, celia, Ruda27, Kajoni, mala_mi lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mika1987 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=LwV2ZZdP3X4
Piękne
Ale niektórzy ludzie są pełni jadu...
Komentarz: "Dziecku śpiewa się kołysanki, o ciepłej, pięknej nucie, dziecko wyczuwa,niepokój, matka zachowuje się nagannie, przywołując dziecko do płaczu, naraża go na stres."Aniołek (*) 12.03.2013
-
Lanusia super, ze masz tyle ciuszkow! bedziesz mogla przebierac swoja coreczke i stroic ajj:)
Mika widzialam juz kiedys ten filmik, cudny jest!
ja stosuje bielenda sexi mama musze kupic bo mi sie konczy, staram siw codziennie ale ostatnio cos mi to nie wychodzi:PLanusia93, Kajoni lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Camilka zamówiłam właśnie bo prawie pusta tubka :0, fajnie bo wychodzi sporo taniej jak na allegro. Może w poniedziałek już będzie:) Wiesz co on jak dla mnie pięknie pachnie, tak bardzo delikatnie, super się wchłania a jednak skóra jest widocznie nawilżona. Dla mnie jest idealny, mam nadzieje że Ci też podpasuje.
Dobranoc MoniWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 21:55
Camille87, Moni& lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Dobranoc Wam
Też już się kładę, potwornie boli mnie kręgosłup od tego ciągłego siedzenia. Jutro czas na spaceramela, Camille87, Moni& lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
nick nieaktualnyamela wrote:Camilka zamówiłam właśnie bo prawie pusta tubka :0, fajnie bo wychodzi sporo taniej jak na allegro. Może w poniedziałek już będzie:) Wiesz co on jak dla mnie pięknie pachnie, tak bardzo delikatnie, super się wchłania a jednak skóra jest widocznie nawilżona. Dla mnie jest idealny, mam nadzieje że Ci też podpasuje.
Dobranoc Moni
Ja Ci powiem ze ja nawet tabletki czy witaminy kupuje przez ten portalmozna sobie poczytac sklad porownac ceny itp
sprawdz swoje witaminki moze tez bedzie taniej
a co do kremu to wierze Ci
20zl to nie jest duzo
w poniedzialek na 100% bedzie do odbioru
Moni, Lanusia dobranocja ogladam gessler
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 22:07
amela, Lanusia93, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny