Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyamela wrote:Zaraz lukne bo w aptece za te witaminy to tez sobie liczą !
Ja też oglądam gessler i jem murzynka
Ja tam jak kupowalam prenatal classic to w aptece kosztowal 55zl a przez portal doz.pl 43 chyba
Ja murzynka tez zjadlam i pekamamela lubi tę wiadomość
-
mika oj taka pizza jest pycha
Camilka no i faktycznie są tańsze te moje witaminy, tylko jedne są chwilowo niedostępne, ciekawe jak długo ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 22:15
Camille87 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIrytuje mnie ten moj facet.. leze w lozku i widze ze synek fajnie kopie ze brzuch mi sie unosi wiec wolam M. on "juz ide" fakt ze minelo nie wiecej niz 2-3minuty ale Konradek przestal juz kopac on przychodzi i sie pyta co tam, ja do niego ze juz nic bo nie kopie a on na to ze ja to chyba sobie dopowiadam bo tylko ja widze te kopniaki
noz kuzwa powiedzialam mu ze nasze dziecko wazy tylko troche ponad 300g i nje rusza sie 24 godz na dobe! I ze jak go wolam to ma przyjsc od razu a nie po jakims czasie
wkurzylam sie i powiedzialam mu ze w takim razie wicej nie poruszam tematu kopniakow jak tak go to obchodzi
Musialam sie "wygadac"..
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 23:48
Lanusia93, celia lubią tę wiadomość
-
Mała mnie kopie, a ten frajer nigdy tego nie widział i nigdy tego nie poczuje. Nawet nie wie co traci. Traci nas, bo już mamy dość.
Zmądrzałam.
http://demotywatory.pl/3538675/Moj-ojciec-byl-najlepszym-magikiemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 00:00
Camille87, Moni&, celia lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam z rana! pekinka a nie zawialo Cie?
obudzilam sie z bolem gardla, wiecie czy mozna stosowac hrrbitussin bo akurat to mam? oczywisvie woda z sola dzis caly dzien na plukanie gardla:/
Kamilka faceci tego nie rozumieja, moze Twoj doceni jak bedziemy juz czuly porzadne kopniaki po zrbrach?Camille87 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Ja jakas niewyspana dzisiaj
Pekinka, takiego bolu nie mialam,, moze jak pisze Moniczka i Cie przewialo?? Oby sie to nie powtorzylo..
Kamila, ja mysle, ze faceci sa troche zazdrosni o to.. Ze my czujemy maluszka a oni nie moga, albo nie zawsze moga..
Ale tez bym sie wkurzyla, jakby moj tak powiedzial. Nb szczescie zawsze sie dopytuje czy czuje, czy kopie i ile kopie i sie cieszy i mowie a niech kopiebedzie pilkarz
Jeszcze troche i faceci beda czuc czesto i wyraznie to zmienia zdania
Ja mysle, ze u mnie troche mińie nim brzuch sie bedzie ruszal, w koncu dziubek jest maly, a ma dosc spora ochrone pod moja powloka tluszczowa na brzuchu
Lanusia mam nadzieje, ze sie bedziesz trzymala tej decyzji ktora podjelas.. Badz twarda i patrz tylko i wylacznie na wasze dobro..Moni&, Camille87, Kajoni, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
wyczytalam w necie ze herbitusin jest bezpieczny dla kobiet w ciazy, sklad jest ziolowy wiec zazylam juz jedna... poleze troszke i zrobie sobie cieple mleko z miodem:)
moj to co wieczor slucha brzuszka a jak sie pytam i co ci mowil to sie smieje i odpowiada nie interesuj sie to sa meskie sprawy:P hah zobaczymy co bedzie mowil jak siw dowiemy ze bedzie coreczka:P
Lanusia teraz najwazniejsza jest dla Ciebie corcia, tesknota bedzie Ci towarzyszyc na pewno bo troche z nim przeszlas ale lepiej teraz niz pozniej zmienic swoje zycie i zalowac . A moze uda Ci sie rozpoczac zycie w UK? kto wie:) ale wiedz ze jestesmy z toba:*Ruda27, Camille87, Kajoni, Lanusia93, positive, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyMonia no to dobrze ze mozesz te tabletki brac i oby sie nic nie rozwinelo wiekszego,.
Ja w nocy sie przebudzialam tez mnie gardlo bolalo, ale na szczescie jak wstalam to jest ok.. I mam nadzieje, ze tak zostanie
Monis fhehe fajnie Twoj mowi do brzuszka, moj cos w podobym stylu jest
Kurcze nie chce mi sie do pracychyba pojde niedlugo na l4, jakas znowu zmeczona jstem..
Moni& lubi tę wiadomość