Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala_mi super, że córeczka zdrowo rośnie
A 1.04 już niedługo i wszystko się pięknie potwierdzi
Dziewczyny ja Was chyba zamorduję, siedzę jak skazaniec w robocie, a te jak nie o kaktusach (mniaaaam) to murzynki omawiają ... empatii trochę
Lanusia co do Twojej sytuacji w pełni podpisuję się pod słowami dziewczyn. Z pewnością wyjechałabym stąd.
Ruda jak ja Ci zazdroszczę tej czkawkiMoja mała jakaś taka nieśmiała z tym pukaniem. No nic uzbrajam się w cierpliwość
Camille ja nie mam napiętej skóry, ale jakby wnętrze. Cały czas, szczególnie po jedzeniu (ale wcale nie po przejedzeniu) czuję się jakby mi ktoś balon w środku nadmuchał do granic. Masakra, mam wrażenie jakbym miała po głębszym wdechu pęcMala_mi też używam babydream z rossmana i sobie chwalę
Pekinka, 20 to faktycznie dużo ja mam jakieś 2 błyszczyki i dwie pomadki ochronne. Szminek nie znoszę, bo i tak zawsze je "zjadam' po 2 minutach
Kajoni ja też zamierzam jakiś zestawik upolować na allegro. Myślę, że to najlepsze rozwiązanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 19:42
mala_mi, Kajoni, pekinka82, amela, Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMala mi tak smaruje na noc oliwka a rano kremem przeciw rozstepom z lirene chyba..
Ale jest strasznie napieta szczegolnie na wysokosci pepka..
Mam nadzieje ze sie uchronie przed rozstepami bo moja mama nie miala
Kajoni ja mysle ze sie oplaca ta wyprawkaKajoni, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wlasnie przed chwila zjadlam trzy male kanapki i wypilam pol szklanki mleka i nie moge oddychac taka pelna jestem.. a skore mam napieta nawet po nocy.. nie jest pelny czy twardy tylko ta skora az sie swieci jak to moj maz zauwazyl ...
Kajoni super moj maz tez ostatnio poczul dwa kopniakiKajoni, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajonk nawet nie wspominaj o zapachu, ja prawie wstrzymuje oddech jak sie smaruje oliwka
ja mam z johnsona ale pachnie tak samo jak babydream bo ta wachalam w rossmanie
ale jakos sie przemagam zebyw miare wygladac potem i nawet systematycznie mi to wychodzi jak malo co
-
Daria Twój murzynek wygląda na prawde smakowicie
mała mi gratuluje udanej wizyty
Pekinka wow 20 niezły wynik, choć ja też lubie różne pomadki do ust i mam ich kilka, ale zawsze po jakimś czasie zgubie i od nowa kupuje
Ja też używam oliwki johnsona różowej ale mi akurat jej zapach bardzo odpowiada do tego jeszcze krem gergera i też super ma zapach, ale już mi się konczy musze dokupić szybciutko bo to na allegro bo nigdzie indziej w sklepie nie widziałam tego kremu.mala_mi, Ruda27, pekinka82, Camille87, Sylka lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Pekinko, Twoja kolekcja pomadek do ust może wzbudzać podziw
Oliwka z palmersa jest faktycznie rewelacyjna, tyle, że dość droga. Dostałam ostatnio w drogerii hebe kilka próbek i dozuję sobie ten luksus delektując się jej boskim kokosowym zapachem
A wracając do pomadek ochronnych: mam właśnie z palmersa i też sobie chwalę
pekinka82, amela, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa uzywam oliwki z rosmanna i mi ladnie pachnie
Od jutra bielenda sexy mama do tego.. A w kwietniu chce kupic mustelle..
Kada i dobrzepozniej pewnie jakis czas po porodzie nawet jej zostanie glaskanie Twojego brzuszka
Moj chrzesniak tak mial przynajmniej, ze mial fiola na punkcie brzucha od siostry przez dlugi okrespekinka82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadrobilam Was ale pewnie wszystkiego nie zapamietam co mam napisac bo pisze z kom teraz.
Amela i mala_mi gratuluje zdrowych maluszkow!
Lanusia, hah dobre z tym poslaniem babci na egzamin. ciekawe na ile by zdala:P a co do tych martwych maluszkow w tak poznej ciazy ehh to mnie przeraza. najgorsze ze nie mozna temu zapobiec, nie wiadono co jest przyczyna:( ale jak bedziemy czytac bzdury w necie to sobie nie pomozemy a wrecz przeciwnie! musimy myslec pozytywnie. wszystkie urodzimy zdrowe dzieciaczki:)
powiedzcie mi jak lekarz wam sprawdza szyjke? mi ostatnio badal przy wykonywaniu cytologi i powiedzial ze szyjka ma 3 cm czyli super (jego slowa) ale wy piszecie ze wasze szyjki maja ponad 3,4 cm, jak on to zmierzyl? i od czego zalezy ze jedna ma 3 inna 5 cm?
ale murzynki piekne upieklyscie! ja dIsiaj bylam u mamy i zrobila murzynka a akurat mialam dIs na to ochote:P a ma miescie bylam, kaktusa nje znalazlam ale kupilam sobiw dobrego loda wloskiego mmm pycha:D
sluchalam dzis dosc glosno muzyki na sluchawkach i moj malusEk zaczal wyraznie kopac! ale tylko na wybranym kawalku:)
mala_mi, amela, celia, Lanusia93, Sylka lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Moni mi lekarz bada podczas USG TV i wtedy mierzy dokladnie
Cammilka nie jest drogi kosztuje ok 23-25 zl. Moja koleżanka również go używała w ciąży, jest na prawdę fajny bo czuć po nim takie delikatne nawilzenie na skorze .Camille87 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif