X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • celia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala_mi super, że córeczka zdrowo rośnie :) A 1.04 już niedługo i wszystko się pięknie potwierdzi :)

Dziewczyny ja Was chyba zamorduję, siedzę jak skazaniec w robocie, a te jak nie o kaktusach (mniaaaam) to murzynki omawiają ... empatii trochę ;D :P

Lanusia co do Twojej sytuacji w pełni podpisuję się pod słowami dziewczyn. Z pewnością wyjechałabym stąd.

Ruda jak ja Ci zazdroszczę tej czkawki ;) Moja mała jakaś taka nieśmiała z tym pukaniem. No nic uzbrajam się w cierpliwość :)

Camille ja nie mam napiętej skóry, ale jakby wnętrze. Cały czas, szczególnie po jedzeniu (ale wcale nie po przejedzeniu) czuję się jakby mi ktoś balon w środku nadmuchał do granic. Masakra, mam wrażenie jakbym miała po głębszym wdechu pęc ;) Mala_mi też używam babydream z rossmana i sobie chwalę :)

Pekinka, 20 to faktycznie dużo ja mam jakieś 2 błyszczyki i dwie pomadki ochronne. Szminek nie znoszę, bo i tak zawsze je "zjadam' po 2 minutach ;)

Kajoni ja też zamierzam jakiś zestawik upolować na allegro. Myślę, że to najlepsze rozwiązanie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 19:42

mala_mi, Kajoni, pekinka82, amela, Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ja tez czuje napiety brzuch.. Jest taki pelny jakis..

Kajoni fajnie ze mezus poczul juz maluszka :)
    Gratuluje udanych zakupow dla dzidzi :D

celia, Kajoni, Camille87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala mi tak smaruje na noc oliwka a rano kremem przeciw rozstepom z lirene chyba..
    Ale jest strasznie napieta szczegolnie na wysokosci pepka..
    Mam nadzieje ze sie uchronie przed rozstepami bo moja mama nie miala :D
    Kajoni ja mysle ze sie oplaca ta wyprawka :-)

Kajoni, Sylka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie przed chwila zjadlam trzy male kanapki i wypilam pol szklanki mleka i nie moge oddychac taka pelna jestem.. a skore mam napieta nawet po nocy.. nie jest pelny czy twardy tylko ta skora az sie swieci jak to moj maz zauwazyl ...

Kajoni super moj maz tez ostatnio poczul dwa kopniaki :-)

Kajoni, Ruda27 lubią tę wiadomość

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też używam babydream z rossmana, ale nie codziennie, bo zapominam i w sumie już mi zbrzydł zapach, no "przejadł" się.
    też się właśnie od pół godziny próbuję zebrać zjeść kolację. I nie mogę dupska podnieść.

Camille87 lubi tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajonk nawet nie wspominaj o zapachu, ja prawie wstrzymuje oddech jak sie smaruje oliwka :/ ja mam z johnsona ale pachnie tak samo jak babydream bo ta wachalam w rossmanie :/ ale jakos sie przemagam zebyw miare wygladac potem i nawet systematycznie mi to wychodzi jak malo co :P

• kada24 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój synek z córką juz sie dogaduje jak dotyka brzuch córcia to ja kopie męża tez juz kapnal he

Lanusia93 lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie Camille, ja mam go dość, wszystkie piżamy nawet po praniu mi nim śmierdzą :P

Kada, widzę, że pierwsze lody przełamane :D

relgi09k4o218c6j.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA JESTEM UZALEŻNIONA OD KOSMETYKÓW...JESTEM ICH ZBIERACZKĄ :P ZATEM BALSAMÓW DO CIAŁA TEŻ MAM SPORO.... ALE POLECAM OLIWKĘ PALMER'S COCOA BUTTER FORMULA....

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mykam jeść, prysznicować się i do łózia :) lovvv yaaaa słodkich snów :):*

Ruda27 lubi tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria Twój murzynek wygląda na prawde smakowicie :)
    mała mi gratuluje udanej wizyty :)
    Pekinka wow 20 niezły wynik, choć ja też lubie różne pomadki do ust i mam ich kilka, ale zawsze po jakimś czasie zgubie i od nowa kupuje :)
    Ja też używam oliwki johnsona różowej ale mi akurat jej zapach bardzo odpowiada do tego jeszcze krem gergera i też super ma zapach, ale już mi się konczy musze dokupić szybciutko bo to na allegro bo nigdzie indziej w sklepie nie widziałam tego kremu.

mala_mi, Ruda27, pekinka82, Camille87, Sylka lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No moja córka jest tak zakochana w swoim bracie ze szok imię wybrała do niego już liczy kiedy go prxytuli

Sylka lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• mala_mi Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pekinko, Twoja kolekcja pomadek do ust może wzbudzać podziw :D
    Oliwka z palmersa jest faktycznie rewelacyjna, tyle, że dość droga. Dostałam ostatnio w drogerii hebe kilka próbek i dozuję sobie ten luksus delektując się jej boskim kokosowym zapachem :)
    A wracając do pomadek ochronnych: mam właśnie z palmersa i też sobie chwalę :)

pekinka82, amela, celia lubią tę wiadomość

9f7jzbmhwqv82yrb.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...ZA OLIWKĘ 150ML ZAPŁACIŁAM W APTECE OK.. 20 ZŁ.... BO BYŁA PROMOCJA...
    ALE CHYBA KOSZTUJE OK 30 ZŁ.... ALE ZAPACH JEJ JEST PO PROSTU BOSKI :) I NIE JEST JAKAŚ WYJĄTKOWO TŁUSTA....CO AKURAT MNIE MOCNO ODPOWIADA.

mala_mi, amela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uzywam oliwki z rosmanna i mi ladnie pachnie :P
    Od jutra bielenda sexy mama do tego.. A w kwietniu chce kupic mustelle..

Kada i dobrze :) pozniej pewnie jakis czas po porodzie nawet jej zostanie glaskanie Twojego brzuszka :P
    Moj chrzesniak tak mial przynajmniej, ze mial fiola na punkcie brzucha od siostry przez dlugi okres :P

pekinka82 lubi tę wiadomość

• mala_mi Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    30zł? Ja widziałam w hebe po 54zł! W porównaniu z babydream w cenie 12zł to spora różnica :) Ale rozglądam się za jakąś promocją palmersa, bo zapach zniewala :)

pekinka82, celia, celia lubią tę wiadomość

9f7jzbmhwqv82yrb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amela ja mam johnsona zolty z rumiankiem..
    A ten krem o ktorym piszesz drogi jest??

• Moni& Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobilam Was ale pewnie wszystkiego nie zapamietam co mam napisac bo pisze z kom teraz.

Amela i mala_mi gratuluje zdrowych maluszkow!

Lanusia, hah dobre z tym poslaniem babci na egzamin. ciekawe na ile by zdala:P a co do tych martwych maluszkow w tak poznej ciazy ehh to mnie przeraza. najgorsze ze nie mozna temu zapobiec, nie wiadono co jest przyczyna:( ale jak bedziemy czytac bzdury w necie to sobie nie pomozemy a wrecz przeciwnie! musimy myslec pozytywnie. wszystkie urodzimy zdrowe dzieciaczki:)

powiedzcie mi jak lekarz wam sprawdza szyjke? mi ostatnio badal przy wykonywaniu cytologi i powiedzial ze szyjka ma 3 cm czyli super (jego slowa) ale wy piszecie ze wasze szyjki maja ponad 3,4 cm, jak on to zmierzyl? i od czego zalezy ze jedna ma 3 inna 5 cm?

ale murzynki piekne upieklyscie! ja dIsiaj bylam u mamy i zrobila murzynka a akurat mialam dIs na to ochote:P a ma miescie bylam, kaktusa nje znalazlam ale kupilam sobiw dobrego loda wloskiego mmm pycha:D
    sluchalam dzis dosc glosno muzyki na sluchawkach i moj malusEk zaczal wyraznie kopac! ale tylko na wybranym kawalku:)

mala_mi, amela, celia, Lanusia93, Sylka lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Lubi disco polo he na fb dałam zdjęcie mojego baloniki he

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• amela Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni mi lekarz bada podczas USG TV i wtedy mierzy dokladnie
    Cammilka nie jest drogi kosztuje ok 23-25 zl. Moja koleżanka również go używała w ciąży, jest na prawdę fajny bo czuć po nim takie delikatne nawilzenie na skorze .

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
‹‹ 648 649 650 651 652 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ