Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
My po wizycie
mała waży 250g i rozwija się doskonale. Ufff
Wymiarów nie zapamiętałam, niestety, ale lekarz mówił, że wszystko w normie. Za 2 tygodnie mam połówkowe, więc wtedy dostanę wszystkie pomiary na piśmie.
Moja córcia nadal wyprzedza o tydzień suwaczek, więc jestem jakby w 19t2dc
Kurcze, te Wasze wypieki sprawiają, że mam ochotę ugryźć monitorJutro idę do cukierni na zakupy
pekinka82, Mika 28, Ruda27, Camille87, Sylka, MILA, Kajoni, celia, amela, positive, Lanusia93, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMala mi gratuluje udanej wizyty!!
Ruda ale fajnie z ta czkawkaja jeszcze czegos takiego chyba nie doswiadczylam
To on tak w jednym miejscu pukal? A jakie odstepy czasowe miedzy puknieciami?
Pekinka ja malo uzywam mazidel mam pomadke tylko z avonuczemu pytasz?
mala_mi, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
Ja już wróciłam z pracy, na dworze paskudnie, pada deszcz i jest ponuro...
Mala_mi gratuluję udanej wizytyCieszę się, ze córeczka ma się doskonale
Ruda tak długa czekałaś na ruchy a tu proszę - pierwsza masz przyjemność doświadczyć brzuszkowej czkawkiAle fajnie...
Pekinka ja mam chyba z 3 pomadki pielęgnacyjne nivea i dove.. Za błyszczykami nie przepadamRuda27, Camille87, pekinka82, mala_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Mala mi gratuluje udanej wizyty!!
Ruda ale fajnie z ta czkawkaja jeszcze czegos takiego chyba nie doswiadczylam
To on tak w jednym miejscu pukal? A jakie odstepy czasowe miedzy puknieciami?
Pekinka ja malo uzywam mazidel mam pomadke tylko z avonuczemu pytasz?
Male odstepy czasowe, pare sekund jakos.. Jeszcze sie nie zdarzylo, zeby tak pukal w tym samym miejscu w takich odstepach szybkich wiec to musiala byc czkawkaSylka, Camille87, mala_mi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mała_mi, gratuluję wizyty
fajnie, że wszystko przebiega prawidłowo
Pekinka, ja mam jedną bezbarwną szminkę "zimową", kupiłam mężowi, bo jeździł do pracy na rowerze i mu usta pękały, ale ja ją częściej używałam i teraz ją zagarnęłam i mam jeden błyszczyk. Nic więcej.
Właśnie kupiłam na allegro fajną wyprawkę, co prawda używane ciuszki, ale na zdjęciach wyglądają fajnie, sztuk 89, rozmiary od 0 do 6mcy, wyszło niecałe 4zł za sztukę, to myślę, że mi się opłaciło.
A mój mały dziś puka puka jak szalony, a wczoraj wieczorem mąż położył rękę na brzuchu i mały zasadził takiego kopa, że poczuł pod rękącelia, Camille87, Ruda27, Lanusia93 lubią tę wiadomość