Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie miałam pojęcia co mu odpisywać, powalał mnie momentami...
Po co zrobić test, to i tak niczego nie zmieni, nie ma 10 zł na test, będę musiał z nią być...
Czy prezerwatywy są tak drogie?
Szkoda mi tylko tej dziewczyny, jeśli naprawdę okaże się, że spodziewa się dziecka...
Ale jak trzeba dziewczynę do łóżka zaciągnąć to wszyscy mądrzy i dojrzali. Porażka.Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jak sie dodaje zdjecia zeby od razu byly?
Moj oczywiscie nie wyszedl taki fajny.. Jest bladydo tego gora mi sie przypalila i musialam zeskrobac
Moj zobaczyl i mowi.. Ee czekoladowy... Niezbyt zadowlony ale ze i tak zje..
Bylismy na spacerku, zjedlismy lody i zaraz rozkroje ciasto..Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O Boziu.. Ale mi się strona rozjechała, megazdjęcie dodałaś
Ciasta wszystkie macie śliczne
Też kiedyś nauczę się gotować i piecCamille87 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnyRuda najwazniejsze aby smaczne bylo
nie widac zeby bylo przypalone i zeskrobane
A tak na przyszlosc to jak wstawiasz zdjecie to tam jest rozmiar domyslny to zmien na 640x320 i bedzie git
Ja siedze na dzialce ale troche ziiiimnoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 17:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Ruda najwazniejsze aby smaczne bylo
nie widac zeby bylo przypalone i zeskrobane
A tak na przyszlosc to jak wstawiasz zdjecie to tam jest rozmiar domyslny to zmien na 640x320 i bedzie git
Ja siedze na dzialce ale troche ziiiimno
Ok dziekinie umialam sie polapac na tej stronce..
Ciasto dobre, ale slodkie duzo nie zjem
Ale Ci fajnie z ta dzialkau nas tak cieplo, ze w szoku jestem.. I zielono sie robi bosko
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Wpadaj do mnie
jakiś kurier?
ale na serio ładnie Wam powychodziły Ja w sobotę chyba też se "lajsne" takie cudeńko tylko żeby wyszło
No i żeby mi się chciało bo czasem mam ogromnego lenia
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo slodkie to fakt ja zjadlam dwa kawalki w odstepie pol godziny i mi starczy
jablecznika w to miejsce pewnie bym zjadla ze 3 duze kawalki
No z ta stronka ja tez sie nie moglam polapac bo na telefonie takie male wszystko ale gdzies na innym watku wyczytalam ze tam mozna
A co do dzialki to fakt najfajniej latem jak sie plony zbiera bo teraz to duzo pracy i az mi zal mojego meza ze tak sam wszystko robiRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny! Chyba mij synek ma czkawke!!!
Ale jajabo czuje systematyczne pukanie, czasami przerwa na chwilke i znowu... Mysle se jak sie rusza to moge mniej czuc, ale ogolnie czuje od jakiejs chwili systematyczne lekkie pukanie
ale cudnie
Lanusia co do siedzenia to ja tez uzaleniona.. Mam tableta to wszedzie z nim (lub na telefonie)... Moj sie tylko wscieka, ale w sumie co mam innego robic :p
Kamilka odpoczywaj poki mozesz, pozńiej tak latwo nie bedziepekinka82, Camille87, Kajoni, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość