X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylka wrote:
    Ruda mam 173cm... Dziękuję dziewczyny, ale mi nasłodziłyście :) Już nie potrzebuję żadnego ciasta do szczęścia :*

Ruda a nie masz rodzeństwa które mogłoby pomóc mamie?

Mam siostre, ale ona ma dwoje dzieci, pracuje i z tego jedno ma ospe teraz.. Samej jej ciezko i tesciowa przyjechala im pomoc, ale wiem ze bedzie mamie tez pomagala jak bedzie mogla.. I babcia moze przyjdzie..
    Dziekuje dziewczyny! Mam nadzieje ze przynajmniej mama sobie odpocznie w domu..

Madzikovy kochana polez posluchaj muzyczki :) i glaszcz brzuszek :) nie smuc sie i ciesz ze masz zdrowe dziecko w sobie.. Najlepsza motywacja do zycia :(

Lanusia ja slyszalam zeby nie przebywac w glosnych pomieszczeniach.. One i tak slysza wiec glosna muzyka nie musi byc do tego.. Ja slucham spokojnie i nie chce zeby maluch sie bal i sluchal glosnej muzyki..

Sylka kovhana my tu tylko mowimy prawde :) naprawde fajnie wygladasz! :)

Narazie studzi mi sie pierwsza czesc murzynka :) nie wiem co z tego mi wyjdzie teoche kakao sie nie chcialo rozpuscic ale przez sitko zrobilam :P mam nadzieje ze bedzie zjadliwe.. Moj nie wie co robie, ale juz sie nie moze doczekac bo mu pachnialo juz :P

Dajcie pozniej zdjecia jak wam wyszly :)

A moj synus kopie :) juz wiem ze ok 13-15 jego pora :D

Lanusia93, Sylka lubią tę wiadomość

• Lanusia93 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest pudełko na wyniki badań, dokumenty, miniporadnik i płytka z kołysankami instrumentalnymi, np. utwory Mozarta i Bacha :)
    Jak miło, myślałam, że nie przyślą ;)

Ruda27, amela, celia, positive, Sylka lubią tę wiadomość

Aniołek (*) 12.03.2013

Lilianna ur. 09.08.2014 <3 3700 g, 56 cm

Pola ur. 24.04.2016 <3 3650 g, 55 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow ale mnie ponioslo :P

Lanusia pochwal sie co dostalas :)
    Madzikovy odpoczywaj :)

Madzikovy, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• mika1987 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.deon.pl/po-godzinach/rozrywka--relaks/muzyka/art,890,ta-zakonnica-po-prostu-zmiazdzyla-system.html

Sylka lubi tę wiadomość

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mika1987 wrote:
    http://www.deon.pl/po-godzinach/rozrywka--relaks/muzyka/art,890,ta-zakonnica-po-prostu-zmiazdzyla-system.html

Wow!! Niezla :D az milo sie to oglada ;) :)

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę smacznych wypieków :-)
    Było wczoraj pytanie o rok książki 'żywienie kobiet w ciąży" to jest 2005. Trochę stara ale czy te zasady zdrowego żywienia tak często się zmieniają? W sumie całości nie czytałam, ale generalnie z niej wiem o tych serach pleśniowych, które lubię i jadłam często a teraz odpuściłam.

relgi09k4o218c6j.png
  • mika1987 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdyby tak wygladaly msze w polsce to tlumy by na nich byly..chodzi mi o radosc i energie tej siostry:)

Ruda27 lubi tę wiadomość

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lanusia a co trzeba zrobic zeby takie cuda dostac? ;-)
    Ja juz tez swojego murzynka wylaczylam teraz posiedzi chwile i go wyciagne :D
    A w domu pachnie oj pachnie!

Ruda27, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wiesz stara nie stara pewnie zasady same w sobie sie nie zmieniaja ale teraz teoche inaczej sie podchodzi do tematu zywienia.. moja ksiazka jest z 2013 wiec jest w miare aktualna i tu jest juz mowa o rozroznieniu nabialu z mleka pasteryzowanego i niepasteryzowanego a to diametralna roznica :-)

Kajoni lubi tę wiadomość

• Lanusia93 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87, wystarczy zarejestrować się tutaj:
    https://www.bebiprogram.pl/

Mi przyszło po 2 miesiącach.

amela, Kajoni, Jus1985 lubią tę wiadomość

Aniołek (*) 12.03.2013

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Kajoni wiesz stara nie stara pewnie zasady same w sobie sie nie zmieniaja ale teraz teoche inaczej sie podchodzi do tematu zywienia.. moja ksiazka jest z 2013 wiec jest w miare aktualna i tu jest juz mowa o rozroznieniu nabialu z mleka pasteryzowanego i niepasteryzowanego a to diametralna roznica :-)
    Pewnie masz rację :-) ja nie stosuję się do żadnych książek, jem zdrowo, nie za tłusto. Dużo owoców i warzyw. Mięso okazjonalnie bo w sumie nie lubię za bardzo. Ser biały półtłusty, mleko 3,2 lub 2.0. Pieczywo jem białe ale też jem wieloziarniste, graham. Na prawdę wszystko po trochę. Więcej kasz niż ziemniaków. Tą książkę mam w pracy i masę innych np. O dzieciach, to jak mała śpi to czasem coś przeczytam :-)

Camille87, celia, celia, celia lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • positive Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda współczuję choroby mamy... mam nadzieję że szybko wróci do zdrowia...

camilla ale masz cudnego piesia... sama bym się na takiego skusiła...

amela duża córa ci rośnie... super...

dobra idę stąd bo jak zaczniecie zaraz pokazywać te swoje wypieki umrę z zazdrości jak nic...

Lanusia mówisz po dwóch miesiącach?? ciekawe kiedy mi przyjdzie... a z fischer price coś ci przysłali??

Lanusia93, Camille87, amela, Ruda27, celia lubią tę wiadomość

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • Lanusia93 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    positive, z Fisher Price podobno już nic nie przysyłają, więc nie rejestrowałam się. Ale poszukam w wolnej chwili innych stron z darmowymi próbkami :)

Kajoni, celia, positive lubią tę wiadomość

Aniołek (*) 12.03.2013

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Lanusia :-) juz sie zarejestrowalam :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 09:28

Lanusia93, mika1987, Kajoni, amela, Ruda27, pekinka82, Mika 28, mala_mi, celia, positive lubią tę wiadomość

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camilla ale wygląda super :-D mam nadzieję, tak też smakuje :-)

Camille87 lubi tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • Sylka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już czuję zapach tych Waszych murzynków... hehe

Kurcze, na dworze ulewa a ja muszę zaraz zbierać sie do pracy... Najchętniej poszłabym spać....

Camille87, celia lubią tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • Sylka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda mam nadzieję, że Twoja mama jakoś sobie poradzi.. A może rzeczywiście dobrze jej zrobi taki odpoczynek :)

Camille jadę do Ciebie na murzynka!

Camille87, Ruda27 lubią tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszam na murzynka Sylka ;-) smakuje wysmienicie :-) i juz wiem ze moja mala blaszka jest idealna na jedna porcje :-)

Kajoni, Sylka, celia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ale pysznie wyglada! :)
    Mam nadzieje, ze moj tez taki bedzie :P juz sie w piekarniku robi :)

Camille87 lubi tę wiadomość

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Zapraszam na murzynka Sylka ;-) smakuje wysmienicie :-) i juz wiem ze moja mala blaszka jest idealna na jedna porcje :-)
    Wiadomo że wykonanie równie ważne ale też trzeba mieć dobry przepis. Nie ma za co, ma prawdę :-) żaden problem. Serio. Polecam się na przyszłość:-D ha ha ha

Camille87, Lanusia93, celia lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
‹‹ 644 645 646 647 648 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ