Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySylka wrote:Ruda mam 173cm... Dziękuję dziewczyny, ale mi nasłodziłyście
Już nie potrzebuję żadnego ciasta do szczęścia :*
Ruda a nie masz rodzeństwa które mogłoby pomóc mamie?
Mam siostre, ale ona ma dwoje dzieci, pracuje i z tego jedno ma ospe teraz.. Samej jej ciezko i tesciowa przyjechala im pomoc, ale wiem ze bedzie mamie tez pomagala jak bedzie mogla.. I babcia moze przyjdzie..
Dziekuje dziewczyny! Mam nadzieje ze przynajmniej mama sobie odpocznie w domu..
Madzikovy kochana polez posluchaj muzyczkii glaszcz brzuszek
nie smuc sie i ciesz ze masz zdrowe dziecko w sobie.. Najlepsza motywacja do zycia
Lanusia ja slyszalam zeby nie przebywac w glosnych pomieszczeniach.. One i tak slysza wiec glosna muzyka nie musi byc do tego.. Ja slucham spokojnie i nie chce zeby maluch sie bal i sluchal glosnej muzyki..
Sylka kovhana my tu tylko mowimy prawdenaprawde fajnie wygladasz!
Narazie studzi mi sie pierwsza czesc murzynkanie wiem co z tego mi wyjdzie teoche kakao sie nie chcialo rozpuscic ale przez sitko zrobilam
mam nadzieje ze bedzie zjadliwe.. Moj nie wie co robie, ale juz sie nie moze doczekac bo mu pachnialo juz
Dajcie pozniej zdjecia jak wam wyszly
A moj synus kopiejuz wiem ze ok 13-15 jego pora
Lanusia93, Sylka lubią tę wiadomość
-
Jest pudełko na wyniki badań, dokumenty, miniporadnik i płytka z kołysankami instrumentalnymi, np. utwory Mozarta i Bacha
Jak miło, myślałam, że nie przyśląRuda27, amela, celia, positive, Sylka lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Życzę smacznych wypieków
Było wczoraj pytanie o rok książki 'żywienie kobiet w ciąży" to jest 2005. Trochę stara ale czy te zasady zdrowego żywienia tak często się zmieniają? W sumie całości nie czytałam, ale generalnie z niej wiem o tych serach pleśniowych, które lubię i jadłam często a teraz odpuściłam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKajoni wiesz stara nie stara pewnie zasady same w sobie sie nie zmieniaja ale teraz teoche inaczej sie podchodzi do tematu zywienia.. moja ksiazka jest z 2013 wiec jest w miare aktualna i tu jest juz mowa o rozroznieniu nabialu z mleka pasteryzowanego i niepasteryzowanego a to diametralna roznica
Kajoni lubi tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Kajoni wiesz stara nie stara pewnie zasady same w sobie sie nie zmieniaja ale teraz teoche inaczej sie podchodzi do tematu zywienia.. moja ksiazka jest z 2013 wiec jest w miare aktualna i tu jest juz mowa o rozroznieniu nabialu z mleka pasteryzowanego i niepasteryzowanego a to diametralna roznica
ja nie stosuję się do żadnych książek, jem zdrowo, nie za tłusto. Dużo owoców i warzyw. Mięso okazjonalnie bo w sumie nie lubię za bardzo. Ser biały półtłusty, mleko 3,2 lub 2.0. Pieczywo jem białe ale też jem wieloziarniste, graham. Na prawdę wszystko po trochę. Więcej kasz niż ziemniaków. Tą książkę mam w pracy i masę innych np. O dzieciach, to jak mała śpi to czasem coś przeczytam
Camille87, celia, celia, celia lubią tę wiadomość
-
Ruda współczuję choroby mamy... mam nadzieję że szybko wróci do zdrowia...
camilla ale masz cudnego piesia... sama bym się na takiego skusiła...
amela duża córa ci rośnie... super...
dobra idę stąd bo jak zaczniecie zaraz pokazywać te swoje wypieki umrę z zazdrości jak nic...
Lanusia mówisz po dwóch miesiącach?? ciekawe kiedy mi przyjdzie... a z fischer price coś ci przysłali??Lanusia93, Camille87, amela, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
positive, z Fisher Price podobno już nic nie przysyłają, więc nie rejestrowałam się. Ale poszukam w wolnej chwili innych stron z darmowymi próbkami
Kajoni, celia, positive lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:Zapraszam na murzynka Sylka