Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
amela wrote:ja ma ciut inny przepis
https://www.youtube.com/watch?v=jDfp7IL-kFI&hd=1Camille87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Ale szalejecie dziewczyny z tymi ciastami
Ja staram się nie robić zbyt często ciast bo niestety mimo, ze pyszne skutki uboczne nie dają mi spać spokojnie
Wogóle postanowiłam, że jem mniej słodyczy. Fast foody odstawiłam praktycznie całkiem. Muszę się ograniczyć, bo będzie z 30kg na plusie jak tak dalej pójdzie.
Camille87, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:Ja biore Kajoni - latwy i sprawdzony tylko musze sie dowiedziec co z ta temperatura? Bez termoobiegu?
mój mąż testuje własnym życiem
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylka wrote:Ale szalejecie dziewczyny z tymi ciastami
Ja staram się nie robić zbyt często ciast bo niestety mimo, ze pyszne skutki uboczne nie dają mi spać spokojnie
Wogóle postanowiłam, że jem mniej słodyczy. Fast foody odstawiłam praktycznie całkiem. Muszę się ograniczyć, bo będzie z 30kg na plusie jak tak dalej pójdzie.
nie można sobie wszystkiego odnawiać. A Ty już w szczególności
Ruda27, Sylka lubią tę wiadomość
-
Sylka wrote:Weźcie dziewczyny, przecież ja już ważę 81kg!!! Jak tak dalej pójdzie to stówę przekroczę!
Ja chudzina hahahahahaha ale mnie rozbawiłyścieSylka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Łe tam JA też waże ciut więcej bo 6kg mi się przytyło na razie od 2 tygodni się tak trzyma ale stanowczo nie mogę was czytać bo ten murzynek jest taki smakowity tylko kawałek bym zjadła bo ochoty na słodycze w ogole nie mam raczej jem wszystko ostre i konserwowe
ale taki kawałek bym zjadła
mniam...
Sylka, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylka ile masz wzrostu???
W ogole na zdjeciach nie widac... Ty wygladasz na chudzine i brzuszek maly
Ja juz ok 8kg na plusie (okolo, bo nie wiem z jakas startowalam dokladnie)
Ja narazie nastawilam obiad, za murzynka sie wezme pozniej..
Martwie sie o moja mame, wczoraj sie wywrocila i ma reke cos zlamana czy cos.. Sama w domu i jak se da rade. Szkoda ze akurat teraz nie mam urlopu czy l4 bym jechala do niej..Sylka lubi tę wiadomość