X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • mika1987 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wogole dzieki Slonka za odp..to pewnie po tych kaktusach tak mnie kluje:)

Moni&, celia lubią tę wiadomość

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze Kochane ze wy juz wszystkie smacznie spicie ;-)
    My dopiero wrocilismy od znajomych ja sobie nalozylam maseczke od Madzi :P i czekam az sie wchonie wiec troche was poczytalam. Tak piszecie o tych bolach, kluciach - ja tez to wszystko mam i tak jal Daria uwazam to za prawidlowy objaw :-) czasem czuje jakby klucie szpilki w szyjce czasem bol jak na okres a czasem ciagniecie ale jak moj gin powiedzial ze w ciazy wszystko ma prawo bolec to sie nie przejmuje ;-)
    Jus nie dziwie sie ze nje dotrwalas :P nasza telewizja jest tak porywajaca ze nie wiadomonco ogladac :P ja katem oka ogladalam taniec z gwiazdami - zenada na maksa :/
    A dzis poczulam kopniaki powyzej pepka :-) widze po ksztalcie brzucha ze macica jest juz dosc wysoko bo zawsze mi sie nad pepkiem kreska robila bo mialam zagiecie faldki hehe - teraz juz nie mam :-)
    Do jutra!

Sylka, Jus1985 lubią tę wiadomość

• positive Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej witam z rana...

choć raz będę pierwsza... ;-)

wczoraj wróciłam i padłam... takie wyprawy mnie wykańczają...
    ale za to brwi mam już ładne...

camille napisz jak tam efekty po maseczce bo też sobie kupiłam i jak mi się uda dzisiaj zaaplikuję...

mika jak będziesz już miała tą kołysankę to poproszę i tu ją umieścić bym mogła i ja nacieszyć ucho..

co do bólów... tak jak pisała wyżej camille wszystkie bóle poza kolkowymi są normą... więc ja też specjalnie się nimi nie przejmuję...

Lanusia napisz jak tam po rozmowie/randce??

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • mika1987 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahoj:)Camille gratulacje kopniaczkow:)powiem Ci ze nie pamietam kiedy poszlam kolo polnocy spac?:)jakos w cizy max do ktorej sie trzymam to 23:)

A tak wogole to za 3h bede wiedziala kto tam mieszka u mnie:))i mam nadzieje ze sie nie pozaslania jak ostatnio :Dmoj Lubek idzie ze mna, to moze byc smiesznie:)

Moni&, Sylka, positive lubią tę wiadomość

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika powodzenia na wizycie :) trzymam kciuki, zeby maluszek pokazal kim jest :P

U nas cudna oogoda a ja na 11 do pracy :( chociaz moze to i dobrze, bo moj mnie wkurza :P

mika1987 lubi tę wiadomość

• mika1987 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Positive napisalysmy w tym samym czasie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2014, 07:32

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika trzymam kciukinza wizyte :) upomnij sie koniecznie o posluchanie serduszka!! :-)
    Positive na razie leze w lozku i twarz mam mega tlusta :P mysle zs cos z tego bedzie :-)
    Ruda a co fam ten Twoj Cie wkurza? ;)

Dostalam smsa ze moge odebrac krem na rozstepy w mojej aptece :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wczoraj byl z kolegami z pracy i nie lubie czegos takiego ze siedza mu na telefonie i daja ze lubia zdjecia jakis kolezanek.. :P wiem ze to moze blahostka, ale mnie takie cos bardzo wkurza.. Do twgo sie cos wczoraj zatrul tam i w ogole mi go zal nie bylo.. Dzisiaj milutki a ja mam focha :P

Kamila wyslesz mi nazwe tego kremu? Poczytam sobie. Ja planuje mustele kupic

Camille87 lubi tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika trzymam kciuki za wizyte! :)
    ja wlasnie wstalam, ale mnie plecy bola nie umialam sobie miejsca znalezc, obudzilam siw o 3 i nie umialam zasnac. pogoda znowu piekna:D

Kajoni lubi tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monis gratuluje poloweczki!! <3

Mnie tez plecy bola, coraz czesciej i zle mi sie sypia..

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest krem firmy Gerber - polecala go Amela :-)
    No a z tymi kolegami to fakt - troche dziecinne zachowanie ;-) ale sie odegrasz dzis hehe

Monia rowniez gratuluje poloweczki :-)

Moni&, Ruda27 lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Ja nie czułam dziś....ale chciało mi sie tak siku, ze jak wstalam to aż cały pecherz mnie bolał. Nawet po toalecie ciągnęła mnie prawa strona. Ah ta ciąża.....:) ja widzę ze jak nic nie boli to jest nienormalne.....zawsze cos musi boleć...:D
    Mika, 3mam kciuki abyś poznała ktosia i abyś w końcu usłyszała serduszko!!! :)
    Monia gratuluje poloweczki :)
    No ciekawe co u Lanusi....ale moze wpadnie dziś i powie co nieco :)
    Camille i jak maseczka? Bo widzę ze juz ja wszyscy maja... A jak nie zadziała wam to mnie spalicie na stosie divers2302.gif

Dobra ja dziś nie wiem...jadę chyba na przystan na cały dzien, pogoda co prawda do kitu ale sobotę trzeba jakoś wykorzystać :)
    Miłego dnia :)

Ruda27, pekinka82, Sylka lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Quendi Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewuszki Kochane!
    Mój mąż jest mega chory...ja wczoraj lepiej się czułam ale dzisiaj jakoś średnio. Ale nic,moze zwalcze to pracą ruchem.
    U nas dziwna pogoda i już chlodniej. Idę zrobić zakupki i jemy śniadanko.
    Mika-widzę że łączy nas podobna profesja :-) he he. Jak byłam mała to śpiewałam tą piosenkę jak oszalała-tyle lat minęło a ja ją wciąż mam w głowie-zresztą jak wszystkie piosenki chochlików, fasolek :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2014, 10:21

Camille87, Ruda27, mika1987, Sylka lubią tę wiadomość

tb736iyeli5hckvm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy na razie wszystko wskazuje na to ze jest super :D ale jak bede makijaz robic to napisze bo yo zawsze inaczej ;-)
    Mnie tez z rana brzuch boli jest caly twardy dopoki sie nie wysikam, i tez tak sobie mysle ze zawsze coa musi bolec heh ;-)

Madzikovy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie jakiego mam wspanialego meza? Powiedzial mi wczoraj ze szybciej niz brzuch to mi tylek rosnie :(
    Koniec ze slodyczami! On sie chyba bardziej obawia mojej wagi koncowej niz ja sama :-(

Moni&, pekinka82, positive lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mam jak Madzikovy i Camille, ze z rana brzuch pelny i napecznialy.. Pewnie od trzymania moczu przez noc..
    Ja wam powiem, jak mi teraz jest ciezko co bedzie za 3-4 miesiace, do tego lato 30 stopni, dopiero bedzie hardcore :P

Madzikovy, Camille87, Jus1985 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    A wiecie jakiego mam wspanialego meza? Powiedzial mi wczoraj ze szybciej niz brzuch to mi tylek rosnie :(
    Koniec ze slodyczami! On sie chyba bardziej obawia mojej wagi koncowej niz ja sama :-(

Myszka moj tez mowi ze cala tyje, ze pupa jak urosla itd.. Ale sie smieje jak narazie, chociaz nie wiem co sobie tak naprawde mysli :P co do mojej wagi on sie tez martwi, bo pwoiedzial ze bede chodzila na silownie i co ebde chciala po porodzie ze on sie wezmie za mnie.. Mile i motywujaće co? :P

Camille87, Sylka, Kajoni lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda ......Ty masz tytuł.....głównego pocieszyciela forum.... :D no kurcze felek....człowiek ma nadzieje, ze nie bedzie jak foka wolajaca greenpeace o pomoc...a ta jak dowali.... Masz champion1.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2014, 08:57

Ruda27, Camille87, pekinka82 lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jak ten czas leci, jeszcze polowa i bedziemy sie cieszyc dzidziulkami:D
    hah moj tez mi mowize tylek mi rosnie a jemu sie to podoba. ale po porodzie biore sie za siebie ostro:D

pekinka82, Jus1985 lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama.... Co za.... Aaaaa... !! Będę krzyczeć....Ci faceci sa nienormalni....myślą ze nam jest łatwo? Cholera tylko usiąść i krytykować.... Kamcia w ogóle sie nie przejmuj. On pewnie tak nie myśli tylko uważa to za zajebisty żart. A żarty to oni maja.....ale chyba nie z tej planety....

Camille87 lubi tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
‹‹ 661 662 663 664 665 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ