Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWidze Kochane ze wy juz wszystkie smacznie spicie
My dopiero wrocilismy od znajomych ja sobie nalozylam maseczke od Madzii czekam az sie wchonie wiec troche was poczytalam. Tak piszecie o tych bolach, kluciach - ja tez to wszystko mam i tak jal Daria uwazam to za prawidlowy objaw
czasem czuje jakby klucie szpilki w szyjce czasem bol jak na okres a czasem ciagniecie ale jak moj gin powiedzial ze w ciazy wszystko ma prawo bolec to sie nie przejmuje
Jus nie dziwie sie ze nje dotrwalasnasza telewizja jest tak porywajaca ze nie wiadomonco ogladac
ja katem oka ogladalam taniec z gwiazdami - zenada na maksa
A dzis poczulam kopniaki powyzej pepkawidze po ksztalcie brzucha ze macica jest juz dosc wysoko bo zawsze mi sie nad pepkiem kreska robila bo mialam zagiecie faldki hehe - teraz juz nie mam
Do jutra!Sylka, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
hej witam z rana...
choć raz będę pierwsza...
wczoraj wróciłam i padłam... takie wyprawy mnie wykańczają...
ale za to brwi mam już ładne...
camille napisz jak tam efekty po maseczce bo też sobie kupiłam i jak mi się uda dzisiaj zaaplikuję...
mika jak będziesz już miała tą kołysankę to poproszę i tu ją umieścić bym mogła i ja nacieszyć ucho..
co do bólów... tak jak pisała wyżej camille wszystkie bóle poza kolkowymi są normą... więc ja też specjalnie się nimi nie przejmuję...
Lanusia napisz jak tam po rozmowie/randce?? -
Ahoj:)Camille gratulacje kopniaczkow:)powiem Ci ze nie pamietam kiedy poszlam kolo polnocy spac?:)jakos w cizy max do ktorej sie trzymam to 23:)
A tak wogole to za 3h bede wiedziala kto tam mieszka u mnie:))i mam nadzieje ze sie nie pozaslania jak ostatnio :Dmoj Lubek idzie ze mna, to moze byc smiesznie:)Moni&, Sylka, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMika trzymam kciukinza wizyte
upomnij sie koniecznie o posluchanie serduszka!!
Positive na razie leze w lozku i twarz mam mega tlustamysle zs cos z tego bedzie
Ruda a co fam ten Twoj Cie wkurza?
Dostalam smsa ze moge odebrac krem na rozstepy w mojej aptece -
nick nieaktualnyA wczoraj byl z kolegami z pracy i nie lubie czegos takiego ze siedza mu na telefonie i daja ze lubia zdjecia jakis kolezanek..
wiem ze to moze blahostka, ale mnie takie cos bardzo wkurza.. Do twgo sie cos wczoraj zatrul tam i w ogole mi go zal nie bylo.. Dzisiaj milutki a ja mam focha
Kamila wyslesz mi nazwe tego kremu? Poczytam sobie. Ja planuje mustele kupicCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ja nie czułam dziś....ale chciało mi sie tak siku, ze jak wstalam to aż cały pecherz mnie bolał. Nawet po toalecie ciągnęła mnie prawa strona. Ah ta ciąża.....ja widzę ze jak nic nie boli to jest nienormalne.....zawsze cos musi boleć...
Mika, 3mam kciuki abyś poznała ktosia i abyś w końcu usłyszała serduszko!!!
Monia gratuluje poloweczki
No ciekawe co u Lanusi....ale moze wpadnie dziś i powie co nieco
Camille i jak maseczka? Bo widzę ze juz ja wszyscy maja... A jak nie zadziała wam to mnie spalicie na stosie
Dobra ja dziś nie wiem...jadę chyba na przystan na cały dzien, pogoda co prawda do kitu ale sobotę trzeba jakoś wykorzystać
Miłego dniaRuda27, pekinka82, Sylka lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewuszki Kochane!
Mój mąż jest mega chory...ja wczoraj lepiej się czułam ale dzisiaj jakoś średnio. Ale nic,moze zwalcze to pracą ruchem.
U nas dziwna pogoda i już chlodniej. Idę zrobić zakupki i jemy śniadanko.
Mika-widzę że łączy nas podobna profesjahe he. Jak byłam mała to śpiewałam tą piosenkę jak oszalała-tyle lat minęło a ja ją wciąż mam w głowie-zresztą jak wszystkie piosenki chochlików, fasolek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2014, 10:21
Camille87, Ruda27, mika1987, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzikovy na razie wszystko wskazuje na to ze jest super
ale jak bede makijaz robic to napisze bo yo zawsze inaczej
Mnie tez z rana brzuch boli jest caly twardy dopoki sie nie wysikam, i tez tak sobie mysle ze zawsze coa musi bolec hehMadzikovy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez mam jak Madzikovy i Camille, ze z rana brzuch pelny i napecznialy.. Pewnie od trzymania moczu przez noc..
Ja wam powiem, jak mi teraz jest ciezko co bedzie za 3-4 miesiace, do tego lato 30 stopni, dopiero bedzie hardcoreMadzikovy, Camille87, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:A wiecie jakiego mam wspanialego meza? Powiedzial mi wczoraj ze szybciej niz brzuch to mi tylek rosnie
Koniec ze slodyczami! On sie chyba bardziej obawia mojej wagi koncowej niz ja sama
Myszka moj tez mowi ze cala tyje, ze pupa jak urosla itd.. Ale sie smieje jak narazie, chociaz nie wiem co sobie tak naprawde myslico do mojej wagi on sie tez martwi, bo pwoiedzial ze bede chodzila na silownie i co ebde chciala po porodzie ze on sie wezmie za mnie.. Mile i motywujaće co?
Camille87, Sylka, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Ruda ......Ty masz tytuł.....głównego pocieszyciela forum....
no kurcze felek....człowiek ma nadzieje, ze nie bedzie jak foka wolajaca greenpeace o pomoc...a ta jak dowali.... Masz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2014, 08:57
Ruda27, Camille87, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
Kama.... Co za.... Aaaaa... !! Będę krzyczeć....Ci faceci sa nienormalni....myślą ze nam jest łatwo? Cholera tylko usiąść i krytykować.... Kamcia w ogóle sie nie przejmuj. On pewnie tak nie myśli tylko uważa to za zajebisty żart. A żarty to oni maja.....ale chyba nie z tej planety....
Camille87 lubi tę wiadomość