Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny chodzę, biegam, skacze, pije, jem słodkie, słone zaraz sie juz zerzygam. Weszłam na cześć badań mam porobione ale znowu sie okrecila. Muszę chodzić i zaraz tam wracam. Telefon mi sie zaraz rozladuje
Jus1985, Moni&, Paulia87, kada24, Macca, celia, Camille87, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ojjj Madzia. A myślałam, że już sobie poczytam odnośnie, że wszystko poszło gładko i sprawnie u Ciebie... A tu Twoja Mała tak sobie z Tobą pogrywa
Napisz nam najszybciej jak tylko się da, co i jak?
No, jak widać ja wróciłam (w drodze powrotnej zajrzałam szybciutko do Ikei), ale już piszę...
Wszystko w porządku z córeńką. Wymiar kości czaszkowej to 1,96 cm, czyli odpowiada w zupełności wiekowi dziecka (19t6d). Wymiary całej główki, brzuszka, kości ramion, przedramion, uda też w jak najlepszym porządku. 2 piękne stópki ( mam nawet zdjęcie), rączki, całe 20 paluszków... Serduszko też dobrze, 4 komory jak należy.
Ufffff... Ależ ulga.
No i już na 100% potwierdzone, że kobieta jak się patrzy (nawet dostałam zdjęcie "kajzerki"w całej okazałości... No, prawie w całej, hehehe...
Co do tych nieszcz3snych wyników ze stycznia to tak jak myslałyście, po prostu tutaj mają zupełnie inne normy i ja jak najbardziej się w nich mieszczę. To zapewnienie lekarza, położnej i pielęgniarki, więc nie pozostaje mi nic innego jak tylko im wierzyć
Co mnie tylko nieco zdziwiło gdy tak sobie patrzyłam na swoją kruszynkę to to, że ona taka pokręcona tam sobie fika. Lekarz powiedział, że widocznie tak jej wygodnie - miała nawet taką pozycję jakby jogę dla zaawansowanych ćwiczyła, stopy pod pachami miała... No, ale jeśli to OK to niech sobie tam robi co chce
Poza tym mam łożysko na tylniej ścianie więc lekarz nakazał żebym się nie martwiła i "obiecał", że w ciągu 7 dni poczuje ruchy... Oj, żeby się re jego słowa sprawdziły
Dziękuję, że trzymałyście kciuki, Kochane! Jutro i w kolejne dni ja będę trzymała za Was :*
OK, lecę coś przekąsić. Pizza, Ruda powiadasz? Ależ mi smaka narobiłaś, chyba zaraz też sobie taką " wszamię".
Kada! Super filmik z ruchami małego! Ty to masz już cały pakiet ciążowy, z kopniakami na czele
Madzikowy, odezwij się!!! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 19:23
Jus1985, pekinka82, Sylka, Ruda27, celia, Niebieska, Gosiaczek, Madzikovy, Camille87, MILA, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacca swietne wiesci
ale sie ciesze ze wszystko dobrze
wrzuc zdjecie malutkiej
Napisz tez w podpisie ze coreczka i jakie imie, to bedzie latwiej dla wszystkich zapamietac
Kurde wy tak macie wszystkie dane raczek itd, a ja nie wiem czy sprawdzila kosc ramienia i przedramienia.. Nie chce w sumie panikowac, ale i tak wolalabym zeby te badania bylo w polsce, ale juz po fakcie..
Pizza byla pycha, zjedlismy juz, teraz maz mi robi masaz stop
Czekamy na wiesci Madzi i jej malej zlosnicyMadzikovy lubi tę wiadomość
-
Nie, no ręką to sobie nic nie robiła, LOL. Tylko nogi tak podwineła do góry, że jej stopy pod pachami wystawały, od strony pleców... Kurcze, to się nazywa człowiek guma chyba
A pisie to pokazała bez żadnego wstydu... Ehhh, będziemy musiały pogadać jak matka z córką, gdy się już urodzi.
Jus1985, pekinka82, Ruda27, Sylka, mika1987, Moni&, Camille87, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość