Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Macca kochana GRATULUJĘ
ale super dziewczynki zaczelyscie z dobrymi wiadomościami tydzień to Nasze polowkowe tez wyjdą ok bo u Madzia pewnie też jest luz... Aż serce się raduje na dobre wieści
Macca, Ruda27, Moni&, Madzikovy lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Pewnie, że tak będzie Paulia! Wiesz, jadąc na to badanie tak sobie myślałam, tyle już przeszlyśmy (większości z nas i poronienie nie ominęło w przeszłości), ale teraz już w połowie to chyba musi być dobrze, co? W końcu jesteśmy wszystkie silnymi babkami, to i nasze pociechy dadzą radę :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 19:37
Jus1985, Paulia87, celia, Ruda27, Sylka, Moni&, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Quendi gratuluję znajomej ciąży super:-)
Macca obyś miała rację i żeby wszystko było już z Naszymi pociechami dobrze aż do porodu.... Ja juz go nie mogę się doczekać mimo bólu jaki mi będzie towarzyszył stwierdzam że wytrzymam dla MajkiJus1985, Quendi, Moni&, Macca, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Ciesze się jak się komuś udaje osiągnąć swój cel.
Ja dzisiaj mam doła...zobaczę czy ja czy mąż dłużej nie będziemy się do siebie odzywać-nie wiem o co poszło. .przyszlam o 16 z pracy a on mega nieszczęśliwy, krzyczał że ma dziś wszystko na głowie i się obraził. Nie mogę narażać dzidzi na takie głupoty-badzo je przeżywam.
Sam zasnął, mnie nosiło ale muszę go chyba czegoś nauczyć bo mu ciężko...
:,,-( -
Quendi mam dziś jak Ty czyli kłótnie z mężem..Marcin chory i mnie rzuca jak służąca herbatki kanaoeczki obiad jęczy jak opętany jakby nigdy chory nie był wk....łam się strasznie ja nie jestem już taka wygimnastykowana jak przed ciążą mam już brzuch bolą mnie plecy wiec jak się położę to chce poleżeć 5 minut bo boli mnie kręgosłup a on głodny srac sikac pierdziec i przy tym jęczy jaj nie wiem mam dość go dziś
Tez się nie odzywamy trudno ją nie będę służba dla niego w ciazy powinien mnie także zrozumieć i jak coś prosi to z grubej rury a nie jak picka po troszku.Quendi, Niebieska, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQuendi nie przejmuj sie. Badz twarda i sie nie odzywaj..
Moj tez ma czasami takie zagrania jak ma np zly dzien w pracy, to ja nie wiem o co mu chodzi..
Paulia no faceci jak sa chorzy to jest...KONIEC SWIATA!!
Masakra gorzej niz dzieci...
Dobrze Paula nie dawaj sie, oni nie sa obloznie chorzy zeby nie moc wstac..Moni&, Paulia87, Macca, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Macca gratuluje zdrowej coreczki!
face jak chory to jest masakra, moze i dobrze ze faceci nie rodza dzieci bo swiat przestalby sie rozmnazac:P nie denerwujcie sie dziewczyny:*
Madzikovy dalej czekamy niecierpliwie:D
ja dzisiaj caly dzien pije mleko z czosnkiem i miodem, juz zygam tym mlekiem bleeMacca lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Monin i Ruda np jęczy gorzej niż baba yyy aaa ja pie... Musze być,chory yyyyy aaaaaa uuuuu umieram kichal tak głośno ze mnie wystraszył chyba że 3 razy a dostałam ataku szału myślałam że go pobije normalnie.... Jakby rodzili faceci to byłaby katastrofa przecież oni by umierali a położne by się śmiały do rozpuku patrząc i słysząc ich jęki i męki... Wrrrr..
Niebieska, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Dziewczyny :-*
Ja to potem przeżywam, pada w moją stronę szereg przykrych słów, potem płacze-słyszę "po co płaczesz, lepiej się do Ciebie nie odzywać" i zasnął. Ja fatalnie psychicznie się czuje a on śpi jak dziecko. ...smutno mi. Głaszcze brzuszek i proszę moje Szczęście żeby się odezwało.celia lubi tę wiadomość
-
Paulia to prawda jak facet chory to koniec świata
Moni gdyby faceci mieli rodzić dzieci to by mieli tylko po jednym bo na drugą ciąże i poròd już by się nie zdecydowali
Moj M też się dzisiaj słowem nie odezwał ale ja nie dopytuje. Ma focha niech się nim napawaMoni&, Macca lubią tę wiadomość
-
hah Paula fajnie to ujelas. dlatego my kobiety musimy rodzic bo co do bolu to jestesmy bardziej wytrzymale:)
Quendi kochana przykro mi, ale jutro bedzie lepiej. jak Cie nie przeprosi za swoje zachowanie to wygarnij mu wszystko co Ci na sercu lezy to moze da mu to do myslenia. faceci czasem nie rozumieja ze my potrzebujeny zrozumienia,.przytulenia, czulego slowa a nie gadki szmatki typu nie becz bo to nas jeszcze bardziej doluje.Paulia87, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]