Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja tez nie znam takowego przepisu zreszta ani krupniku ani kus kusa nie lubie
a ja dziewczyny znowu walczylam z moim maluszkiem bo nie chcial zbytnio jesc obiadku i troszke zostawil i mam nadzieje ze zje jak wrocimy ze szkoly....
i kolejny tydzien sie zaczal czas strasznie do przodu biegnie i nie moge uwierzyc ze jutro juz 20 tydzien ciazy i polowa za mna...zaczelam juz odliczac dni do Pl oby wsyzstko bylo ok bo musza mi wystawic zaswiadczenie ze moge latac samolotami....
Quendi jak na wizycie?wszystko ok?
Ruda a ty po co dzis do lekarza?po zwolnienie czy do ginekologa?MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNinkapa po l4 do ogolnego
To daj znac kiedy dowiesz sie co z przyjazdem, trzymamy kciuki zeby bylo ok i zebys mogla latac samolotem..
Kada ha to lekow przeciez nie ma. Tak jak Kamila mowi, kup smecte, duzo pij i odpoczywaj..
Maly kopal i maz lezal patrzyl i nic nie widzial, bo maly cwany w innych momentach.. Od reki ucieka, nawet czuje jak plywa tam jak maz przyklada..
Oby niedlugo zobaczyl lub poczul
Teraz lezy i czyta o 6 miesiacu ciazy co wtedy jestMoni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaha Daria to normalka
moj maz jak patrzyl to dwa kopniaki zauwazyl a tak to zawsze maly zastyga
moj maz sie smieje- no tak juz poczul ze sie zblizam
Ale fajnie ze Twoj sie interesuje, moj tez ma ksiazke specjalna dla tatusiow ale ta lezy w lazience jak sie kapie to czytaMoni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila dobrze ze chociaz czyta jak sie kapie
Ja mojemu tez kupie taka ksiazke
Positive robilam z tego przepisu
http://smakujejakumarty.blogspot.co.at/2012/04/bananowe-placuszki.html tylko dalam wiecej maki i mleka i troszke wodypycha
Camille87, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila no widzisz! Ja wiem co czujesz
My zaraz idziemy po mojego, teraz u lekarza czekamy..
Moja siostra ostatnio mi powiedziala korzystaj i jedz arbuza, bo jak maluszek bedzie wieksY i bedzie naciskal i kopal w pecherz to ochoty ju na arbuza miec nie bede bo i tak bede czesto w wcCamille87, Moni&, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila ja u ogolnego po l4
U nas arbuzy drogie sa.. I duZe bo u turka kupijemy. On ma swieze owoce i warzywa.. Arbuzy w lato to maja po 20
Kg nawet takie jajowate wielkienarazie mniejsze sa ale i tak wieksze niz w sklepaxh.. To placimy ok 8-9 e za pol arbuza..
ale slodkie sa ju przynajmniej
Mika czemu zla??Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO kuzwa to wez takiego arbuza dotargaj do domu
niezle
Aaaa no tak bo dzis poniedzialek a mi sie dni pochrzanily hehe
Wgl obejrzalam Daria wszystkie Twoje zdjecia na fb
Jestem pod ogromnym wrazeniem Twojego wygladu i stylucuuudo
Ruda27, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny