Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Quendi ja obstawiam dziewczynke:D a dziewczynki sa bardziej wstydliwe no i tutaj dziewczyny zauwazyly ze serduszko dziewczynkom bije ponizej 150 uderzen na minute:)
Camilie dzieki za konplement, tak jak mowilam noe zwrocilam uwagi kiedy mi tak brzuszek wyskoczyl, ale widze po znajomych ktorzy nie wiedza ze w ciazy jestem to pierwsze co patrza na brzuszek i gratuluja:P mile to:)
Ruda a Ty znowu smaka koktajlem robisz:P
ja bylam na spacerku z M, od razulepiej mi ske zrobilo bo ten dzien jakis do bani dzisiaj, przez ta zmiane czasu czuje sie taka przymulona:/
no i cos bym zjadla a nie wiem co eh:PCamille87, Quendi, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale się pozakręcałyście
Nie udało mi się nadrobić wszystkich stron z ostatnich dni, ale podczytałam trochę o dzisiejszych wizytach i gratuluję dobrych wiadomości
Dziewczyny, wrzućcie też jakieś fotki tutaj, pls, bo ja nie mam fb
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Camilie my lubimy spacery, a tym bardziej jak jest taka ladna pogoda to jak M wraca z pracy, zje obiad i nie mamy nic waznego do roboty to wyruszamy w teren:) dlatego porzadny wozek musimy kupic bo po takich wertepach jakich chodzimy to moze sie szybko rozleciec haha:P no i moj ma prace siedzaca wiec on w domu nie wysiedzi. ale ja sie z tego ciesze bo przynajmniej nie musze go ciagnac tylko sam chce:D
Camille87 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Quendi gratuluje udanej wizyty, ale dzidzia Wam się chowa
To jeszcze trochę w niepewności Was potrzyma
Sylka też mam czasami te gorsze dni, ale szybko przechodzą, oby jutro samopoczucie było lepsze
Quendi, Sylka lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
dziewczyny musze Wam się pochwalić moim dzisiejszym wypiekiem. Zrobiłam je z tego co miałam w domu, jest przepyszne, nie mogę się od niego oderwać.
Daria te placuszki brzmią smakowicie, muszę sobie zrobić takie
Jus1985, mala_mi, Niebieska, Ruda27, Sylka, MILA, Dodi, positive lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamela wrote:dziewczyny musze Wam się pochwalić moim dzisiejszym wypiekiem. Zrobiłam je z tego co miałam w domu, jest przepyszne, nie mogę się od niego oderwać.
Daria te placuszki brzmią smakowicie, muszę sobie zrobić takie
Ja pierdziele ale smakowicie wyglada!
Ale na wieczor takie lakocie.. kolejna co nie ma litosciamela lubi tę wiadomość
-
Hej Laseczki
Wpadłam tylko na chwile żeby sprawdzić co u Quendi i widze że nie wiadomociesze się że zdrowe. A ja obstawiam chłopca
Chciałam tylko zerknąć a tu tak mnie czytanie wciągnęło jak nie wielkie pupy to krzywe nogi albo kolejne wypieki i zakupy
Amelka ja wybrałam czarne, miętowe i melanżowe legginsy
Mam nadzieje że nie ominęłam niczyjej wizyty dzisiejszejWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 19:49
Camille87, amela, Quendi, Dodi lubią tę wiadomość
-
Camilko, Twój brzusio podziwiałam i zalajkowałam na tamtym wątku kilka dni temu
AMELA, ciasto rewelacyjne. Zwłaszcza polewa wygląda nieziemskoTeraz szukam w domu czegoś co by mi dało namiastkę Twojego wypieku
Camille87, amela, Jus1985, celia, Dodi lubią tę wiadomość