Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
mała mi ja ostatnio bez ciasta to ani rusz:)
a musze mieć coś słodkiego i wychodze z założenia że lepiej upiec sobie samemu i wtedy wiemy co w nim jest niż zajadać batony ze sklepu
MOje ciasta nie są jakimś artystycznym dziełem ale przede wszystkim muszą być smaczne
Jus ja zaraz bede zamawiać leginsytylko jeszcze nie wiem które
Niebieska, mala_mi, Jus1985, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Jus1985 wrote:Hej Laseczki
Wpadłam tylko na chwile żeby sprawdzić co u Quendi i widze że nie wiadomociesze się że zdrowe. A ja obstawiam chłopca
/już dzisiaj Kochana mamy połówkę ciąży za sobą :-*
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj nie poszłam do pracy i cały dzień się obijałam. Myślałam, że umrę z nudów. Dziewczyny, co Wy robicie w domu, gdy nie pracujecie?
A może to przez to, że powinnam się pakować. Bo na dniach muszę się do teściów przeprowadzić. I już wszystko mi wisi... Nie sprzątam, nie krzątam się po domu i nawet ani chwili nie poświęciłam na pakowanieNienawidzę tego robić
-
nick nieaktualnyW sobote bylam na dzialce i wczoraj tak jakby mnie przeziebienie bralo, rano bolalo mnie gardlo ale szybko przeszlo teraz tak mi ciezko na plucach i nos mnie boli jakbym lada moment miala kataru dostac
biore rutinoscobin dzis i wypilam mleko z miodem..
A Ty Jus masz caly czas ciezkie miesnie? -
nick nieaktualnyNiebieska wrote:Ja dzisiaj nie poszłam do pracy i cały dzień się obijałam. Myślałam, że umrę z nudów. Dziewczyny, co Wy robicie w domu, gdy nie pracujecie?
A może to przez to, że powinnam się pakować. Bo na dniach muszę się do teściów przeprowadzić. I już wszystko mi wisi... Nie sprzątam, nie krzątam się po domu i nawet ani chwili nie poświęciłam na pakowanieNienawidzę tego robić
Ja wstaje o 9 jem sniadanie pije kawe jak jest ladnanpogoda to ok 11 ide na spacer wracam ok 13:30 sprzatam gotuje obiad wychodze z psem ok 16 wraca maz jemy obiad i tak jakos dzien leci
Wolnegonczasu nigdy za wiele heheNiebieska, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Daria to ciasto jest z galaretką i porzeczkami
Niebieska to Ty jesteś mniej więcej na podobnym etapie jak ja, Ja też się z mężem wyprowadzam do rodziców tylko pod koniec kwietnia, tylko ja mam pewne obawy bo u mojej mamy jest sporo kotów więc nie wiem, a w przeciwnym razie zostaje mi teściowa ;/ ...
Sylka dobrze że wyszłaś z domu, spacer zawsze pomagaSylka, Ruda27, Niebieska, celia lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Kamilka może coś rozgrzewającego na noc się napij. I może jakiś czosnek albo cebula .
Mięśnie mnie bolą może nie cały czas ale codziennie na pewno.
Niebieska mi jakoś szybko dzień leci w sumie to mam dwie chałupy do ogarnięcia zakupy i obiad i forumCamille87, Niebieska, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny