Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Aicha super brzuszek i figurka
Quendi super, ze na wizycie ok, ale maly cfaniaczek z dzidzi, jak widac
Odnosnie figury i samopoczucia w ciazy zgadzam sie z Wami w pelni
Maz wychodzil dzis wczesniej to sie obudzilam i stwierdzilzm, ze nadrobie, ale ciezko bedzieeeecoraz mniej czasu staram sie spedzac przy kompie, ale postaram sie byc na biezaco
Kada zdrowka zycze
Trzymam rowniez kciuki za dzisiejsze wizyty
Mila tez czekam z niecierpliwoscia na Twoje wyniki...
Milego.....Camille87, MILA, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej
Jesli dobrze zarejesrrowalam to aicha tez ma wizyte dzis
Dzieki za kciuki ja tez trzymam za reszte kciukasy
Jansie obudzialam juz takie glupoty mi sie snily ze masakra
Piosenkarka bylam buhahaha
Nie wiem czy isc dzis na spacer czy zostac w domu.. niby nie jest zle wczoraj nq noc wzielam jeszcze apapa na wszelki wypadek nic mnie nie boli wiec moze sie przewietrzeDodi, Jus1985, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny własnie dostałam telefon z ostatecznymi wynikami amnio - BĘDZIE CÓRKA !!!!!!!!! MATKO I CO TERAZ ?? TZN CIESZE SIE ALE JUŻ POZBYŁAM SIe WSZYSKICH CIUCHÓW PO CÓRCE, JAK TO MOŻLIWE ?????? !!!!!!!!!!!!!!
babka powiedziała że takie pomyłki zdarzają się niezwykle rzadko , ale czemu znowu k.. mi???O Matko !!!!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 08:57
Moni&, Niebieska, Camille87, positive, Jus1985, celia, amela, Macca, Sylka, mala_mi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
ja jeszcze sniadanka nie jadlam i zaraz sobie cos dobrego zrobie:D
mi tez sie takie glupoty snily ze szok:P
Kamila jak jest ladnie to przejdz sie ale ubierz sie cieplej zeby Cie znowu nie przewialo:)
chyba tez sobie taki suwaczek strzele ale jak wlacze laptop bo z komorki niewygodnie:PCamille87 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Mila najwazniejsze zeby zdrowa byla! hah ale jaja sie tu dzieja, a dzisiaj prima aprilis:P no kurde ale myslalam ze co do chlopaka to sieponylic nie mozna a tu jednak. Mila kiedy idziesz na polowkowe? to bedziesz juz miec pewnosc raczej na 100%Monis
[/link]
-
no nie moge! Zerknelam mimo wszystko a tu taka wiadomosc... Mila coz za niespodzianka i mam nadzieje ze nie zart
i jak tu w pelni ufac tym wszystkim badaniom?
wazne ze dzieciaczek zdrowy a z ciuszkami jakos sobie poradzisz