Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila ja tez przestaje jesc biale pieczywo, a przynajmniej je ogranicze..
Sprobuje mniej slodyczy jesc.. Wiecej wody pic.
A co z obiadami? Nie chce wariowac i jakies dietetyczne obiady robic bez sensu troche.. Chyba bede obiady normalne jadla, moze jedynie troche mniej.. Ale tez nje mozna za malo jesc, ja i tak zbyt czesto glodna jestemCamille87 lubi tę wiadomość
-
Kurcze dziewczyny ale sie zdenerwowalam pojechalam rano do lekarza i sie okazalo ze go niebedzie bo jest chory :@ tak to jest z nfz ide na 14 do innego po L4 mam nadzieje ze mnie zbada... I do tego odebralam morfologie mam za wysoki poziom leukocytow, a hemoglobina 11,4 troche malo
kurde ja to mam pecha... Moze to przez to ze ciagle mam jakąś infekcje zatok
nie umie jej wyleczyc a antybiotyk chyba mnie uczula bo jezyk zaczął mi dretwiec i dostalam dreszczy wiec go odstawilam i od razu przeszlo a lekarz każe walczyć domowymi sposobami... Mam juz dosc
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Z góry przepraszam, nie jestem w stanie Was nadrobić
Camille, Karmelka, Aicha i Mala_Mi mocno ściskam kciuki za dzisiejsze wizyty
Mila, aż trudno uwierzyć, może to naprawdę żart na prima aprilis? Oczywiście, najważniejsze, że zdroweAle niespodzianka
Positive zdrówka dla córci
Kada znów coś się przyplątało? Współczuję, w końcu dziś miałaś z mężem świętowaćA zdjęcia śliczne
Aicha zdecydowanie pójdź do innego lekarza. A nie masz kontaktu telefonicznego z tym swoim, żeby chociaż wyniki skonsultować?
Co do tych kilogramów, które chyba w uszach macie, to nawet mi się nie chce komentowaćDziewczyny, cieszmy się wystaranymi ciążami, oczywiście dbajmy o siebie. Pamiętajmy, że to co zjemy, zje też nasze maleństwo, więc rozsądek wskazany
Ja się czuję cudownie z moim brzuszkiem i wszystkimi kilogramami pobocznymiNa moją Justynkę czekałam bardzo długo. Zaglądam czasem na ovu i widzę ile dziewczyn wciąż się stara i jakoś wszystkie moje narzekania na przybywające kilogramy wydają mi się kompletnie nie na miejscu... Ale to moje zdanie
Jak już będę na L4, zacznę chodzić na fitness dla ciężarnych, by być w formie, nie po to by schudnąć, bo to zdecydowanie nie ten czasWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 10:24
Moni&, MILA, Ruda27, positive, Macca, Dodi, Camille87, Jus1985, Sylka, mala_mi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaria ja w tym tygodniu zrobie test, postaram sie jesc zdrowiej i z glowa czyli nie przejadac sie
obiadow dietetycznych gotowac nie bede ale zjem mniej (do uczucia sytosci a nie do pustego talerza
) i zobacze czy przytyje po tygodniu wiecej niz 0,5 kg
w zadnym wypadku nie chce chudnac! Gadalam z siostra ona na tym samym etapie miala 4,5kg na plusie a lacznie przytyla 15 z czego 10 odeszlo zaraz po porodzie.
Aicha obnizona hemoglobina wynika z anemii fizjologicznej czyli rozrzedzenie krwi to powoduje tym sie nie przejmuj mam to samo i moj gin mowil ze to norma a leukocyty pewnie jakas infekcja.. -
Celia dobrze piszesz... ciąża to nie czas na ograniczanie się... poczekajcie dzieciątko się urodzi i dopiero zacznie się dieta... bo tego nie wolno i tamtego nie wolno przy karmieniu piersią...
jak sobie przypomnę z ilu rzeczy musiałam zrezygnować bo mała kolek dostawała...
ja mam 162 wzrostu i ważę już ok 72 kg... nie przytyłam dużo w ciąży ale zaczynałąm z dużą nadwagą... i nie zamierzam sobie niczego odmawiać... bo w ciąży jest się krótko...
aicha to że hb ci spada to normalne masz więcej krwi która się rozrzedza ... normy dla ciężarnych zawsze są niższe niż normalne...
co do leukocytów ... pewnie podwyższone są jakimś stanem zapalnym, może poproś o CRP też pokazuje czy jest stan zapalny... trzymam kciuki by się wszystko dobrze ułożyło...
aicha, celia, Jus1985, Kajoni lubią tę wiadomość
-
aicha wrote:No właśnie nie mam
mam nadzieje ze ten 2 bedzie kompetentny i coś doradzi.
Aicha a wypisywał ci jakąś receptę? Bo tam na stempelku jest imię i nazwisko lekarza i nr telefonu. A kiedy masz wizytę u tego innego?
Ruda i Camille nie mówiłabym inaczej, bo razem z ciążą wszystko biorę chętnie, nawet dodatkowe kilogramy, a mam tendencję do tycia.
Ja mam na jednym oku +1,5 więc na pewno lepiej od Was widzę i na żadnym waszym zdjęciu nie widzę żadnej otyłości. Macie piękne figury tylko zmysł wzroku uszkodzonyRuda27, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
ja z rana poleciałam oddać trochę krwi i zanieść mocztakże zaraz zabieram się za śniadanie:)
Mila a to Ci niespodziankaważne ze dzidzia zdrowa
Ale dziś wieje, zimno jakoś choć słonko świeci.
Dziewczynki powodzenia na dzisiejszych wizytach
kupiłam jeszcze wczoraj sukienkę http://allegro.pl/show_item.php?item=4072506456
i wybrałam inny sweter w koncu http://allegro.pl/lora-przydatny-kardigan-blezer-waterfall-cena-wow-i4108808577.html?source=mlt#tabsAnchorcelia lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif