Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyninkapa wrote:ale przeciez Ruda objadanie sie nie pomoze w zdrowiu naszym malucha a wrecz przeciwnie taki nadmiar pustych kalorii nie jest dobry ani dla nas ani dla dziecka bo co ono z tego ma jakie witaminy i mineraly jedynie utuczymy nasze maluchy:D
A gdzie ja napisalam ze objadanie jest dobre?
Ja sie nie objadam a szybko tyje.. Moja siostra tez tak miala. Wiec nie u kazdego jest to zwiazane z obzeraniem sie.. U mnie zawsze latwo bylo, a teraz to juz dopiero idzie szybciutko waga.. Czasami se pozwalam na cos lepszego czy kalorycznego, ale nie uwazam ze to zbrodnia zwlaszcza w ciazy
Czasami nam sie nalezy po prostu
Ja zla jestem ze przed ciaza przytylam, teraz juz za pozno trudni stalo sie..
I z tym jak napisalam nie chodzilo mi ze jak przytyje 3o kg maluszej bedzie zdrowszy, ale ze najwazniejsze jest zdrowie malego, a to jak przytyje nawet 30 kg nie bedzie mialo wielkiego znaczenia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 11:25
celia, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Dokładnie nie ma co przesadzać, moja koleżanka w poprzedniej ciąży z córcią jadła ptasie mleczko na potęge bo nie mogła się opanować, i urodziła zdrową córkę i wszystko jest ok. Wiadomo, że nie samymi słodyczami człowiek żyje.
Jus1985, Ruda27, Sylka lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Od weekendu brakuje mi siły, ciagle cos mnie boli, ciągnie, od wczoraj po lewej stronie...panikuje, boje sie, mimo ze Mała sie odzywa...ale wciskam sobie kity ze nie kopie tak mocno, ze za lekko, ze za mało... Ze tylko jak sie poloze...lub siedzę w bezruchu... Mam schize i nie mam siły tu wchodzić...przepraszam...
Quendi gratuluje wczorajszej wizytynajważniejsze zdrowie dziecka a ze wstydzioch to nic nie poradzisz
Ninkapa gratuluje poloweczki
Jus Ty wczoraj miałam poloweczke to rownież Ci serdecznie gratuluje
Karmelka, Aicha, Mała Mi, Mila i Camille !!!!! życzę uznanych wizyt
Nie wiem co było dalej, nie mam siły czytać, wiem jestem okropna...Jus1985, amela, celia, Camille87, Niebieska, mala_mi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzikovy kochana, nie przejmuj sie ze nie czujesz malej jak chodzisz czy cos robisz.. Wazne ze ja czujesz i nie tak malo nie?
glowka do gory kochana,. Mnie tez boli od niedzieli prawy bok. Takie ciagniecie dziwne.. Ale wiem ze jest dobrze, musi byc
Madzikovy lubi tę wiadomość
-
a ja jem budyń
i zaraz zmykam na spacerek dotlenic mojego łobuza
każdy w ciąży ma inaczej, moja kuzynka w pierwszej ciąży chudła na potege i nie wiedziała czemu a urodziła zdrowego chłopca. wczesniej była pulchniutka. ale tak źle i tak niedobrze bo jakbysmy przesadnie chudły to bysmy sie bały o zdrowie naszych maluchów. po prostu musimy rozsądnie jesc, wiadomo jak codziennie zjem kilka kostek czekolady bo to nic sie nie stanie ale jak codziennie bede wpiepszac fastfoody to za 4 miesiace sie nie poznam heh.Ruda27, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Jus dam znać na pewno, a Ty powiedz jak Ci przyjdą leginsy bo ja w końcu zamówiłam inne, ale te miętowe mi się bardzo podobają!
Madziu spokojnie moja mała kilka dni temu też miała taki dzień że kopała dosyć lekko i też myślałam i się zastanawiałam ale wrzuciłam na luz i od następnego dnia kopała jak szalona! Wszystko jest dobrze Madziu nie denerwuj się kochanaMadzikovy, Jus1985, celia, Ruda27, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Madzia nie przejmuj sie ja też czuje tylko jak siedze albo jak leże, chyba tylko raz czułam kopniaczka jak stałam. Mnie też ciągnie podbrzusze od wczoraj ale mnie to cieszy bo tzn że mały rośnie
I sił nie mam na nic i dobudzam się godzine. Ale nie marwie się tym wogóle i Ty też nie powinnaś
amela, Madzikovy, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Madzikovy ja wczoraj miałam kiepski dzień, wogóle nie miałam na nic siły ani ochoty... To chyba trzeba przeczekać... Nie martw się, ze malutkiej nie czujesz cały czas.. To jeszcze nie ten czas, żeby fikała bez przerwy
Ty też nie chodzisz przecież cały czas na pełnych obrotach
Będzie dobrze Kochanie, zobaczysz :*
Ja puszczam mojemu synkowi piosenkęUwielbiam ten tekst i głos Dorotki... Za każdym razem mam łzy w oczach gdy tego słucham...
Posłuchajcie
http://www.youtube.com/watch?v=8zaKPwLMLakMadzikovy, celia lubią tę wiadomość
-
Amelka ale u mnie od 3 dni jest mniej aktywna wieczorem... Tak to szalała a teraz kopnie z 4-5 razy i cisza...moze czuje moje samopoczucie....
Ruda Ciebie tez tak ciągnie?? Mnie tez ale po lewej....
Nie wiem czemu ja sie tak schizuje... Moze przez te ciagniecia... A w niedziele bolało mnie pod zebrami...i ciagle cos.... Przecież byłam na polowkowym i Mała zdrowa... Nie kumam....
-
Madzia nie przejmuj się, na pewno wszystko z maleństwem ok. Wciąż jeszcze jest wcześnie i ruchów nie musimy czuć regularnie. Będzie dobrze kochana
Ja też mam dzisiaj trochę gorszy dzień, jakoś mnie żołądek boli
Ale jutro idę na połówkowe do fachmana czyli znowu zobaczę moją dziewczynkęMadzikovy, Jus1985, Dodi, mala_mi lubią tę wiadomość
-
amela wrote:Daria mnie też coś ciągnie ale w prawym boku, najgorzej jest jak rano wstaje albo w nocy do łazienki ;/
amela lubi tę wiadomość