Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia, mój synuś przez ostatnie dwa dni tez był jakis cichy, rzadko kopał i bardzo lekko, tez mnie to zaczeło martwic a dzisiaj urwis z rana znowu zaczął kopniakami mocniejszymi uszcześliwiac mamusie
Tak pomyslalam, że zmiana czasu tez na nasze maluszki wpływa no bo nam sie jest ciezko przestawic a co dopiero kruszynce, która jeszcze świata na oczy widziała:) Spokojnie, wrzuc na luz kochana i ciesz sie ciążą! :*
Madzikovy, Ruda27, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Nie wiem co ja bez Was bym zrobiła
jakbym mogła to bym usciskala każda z Was
podnosicie na duchu... W końcu kopie...daje znać... Wiec nie wiem....moze rzeczywiście to przez moje samopoczucie... Wczoraj byłam w ogóle nie do życia...ale wyszłam trochę na spacer, juz brzuchol naprawdę widać... Nawet mi ustapili miejsca w autobusie
nie,nie,nie mogę sie tak zamartwiac
amela, Ruda27, MILA, Jus1985, Sylka, Moni&, Dodi, celia, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Madziu ja myślę że to normalne, i się tym nawet nie przejmuje, dziś rano jak szłam pobrać krew to też ciągneło mnie i na dole, a teraz już nic. Ważne że nas nic nie boli! Spokojnie regularne ruchy powinnyśmy czuć dopiero od 25-26 tygodnia
Głowa do góry Madziu nic sobie nie wkręcamy tylko się cieszymy tym stanem KOchana
Madzikovy, Jus1985, Moni&, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyMadzia mnie ciagnie nie tylko jak spie, wiec mysle ze to normalne.. Zaczelo od niedzieli jak troche wiecej pospacerowalam..
Popatrz Amele, mnie i Ciebie i pewnie jeszcze niejedna cos boli czy ciagnie.. To normalne kochananasz organizm sie zmienia, sie dostosowuje i powieksza
Ja tym sie nie martwie akurat.. Wiem ze jest dobrze
A Twoja corcia moze zmienia rytm dnia?? Moze bedzie o innych godiznach bardziej aktywna niz wczesniej?
Sylka zaraz posluchamamela, Madzikovy, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wlasnie Madzia!! Bo tak jest
Ja tez pare dni temu panikowalam, ze moj sie slabiej rusza.. Chcialam do szpitala jechac zapytac chociaz o zbadanie tetna.. Ale na drugi dzien czy jakos po 2 dniach juz bylo lepiej.. One maja takie dni widocznie, juz to sama wiem i nie bede sie przejmowala tak, wazne zeby sie ruszaltez maja duzo miejsca i moze byc gdzies ukryty i nie czujemy tych ruchow tak mocno
Madzikovy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurna ale pizdziawica na dworzu
zmarzlam jak psi glut za przeproszeniem
mam nadzieje ze sie nie rozchoruje bardziej... no i jak tu sie ograniczac jak zjadlam dwa ciasteczka i plasterek placka drozdzowego
niedobra ja!
ale juz dzis obiecuje nie tykam !
Co do ciagniecia ja tez to mam szczegolnie tak jak Amela pisze w nocy jak wstaje na siku - taki bol w boku ze masakra dzis az musialam pare glebszych oddechow wziacmi sie wydaje ze to nasze jelitka scisniete wypchniete przez macice sie buntuja..
Madzikovy nie stresuj sie mniejsza aktywnoscia dzidzi - najwazniejsze ze wogole sie rusza i kopie a to ze lzej to zaden problemte nasze kruszynki sa tak male i watle ze czasek az sama sie dziwie ze tak je mozna czuc
celia, Jus1985, Madzikovy lubią tę wiadomość