Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia, mój synuś przez ostatnie dwa dni tez był jakis cichy, rzadko kopał i bardzo lekko, tez mnie to zaczeło martwic a dzisiaj urwis z rana znowu zaczął kopniakami mocniejszymi uszcześliwiac mamusie :D Tak pomyslalam, że zmiana czasu tez na nasze maluszki wpływa no bo nam sie jest ciezko przestawic a co dopiero kruszynce, która jeszcze świata na oczy widziała:) Spokojnie, wrzuc na luz kochana i ciesz sie ciążą! :*

Madzikovy, nick nieaktualny, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem co ja bez Was bym zrobiła <3 jakbym mogła to bym usciskala każda z Was :) podnosicie na duchu... W końcu kopie...daje znać... Wiec nie wiem....moze rzeczywiście to przez moje samopoczucie... Wczoraj byłam w ogóle nie do życia...ale wyszłam trochę na spacer, juz brzuchol naprawdę widać... Nawet mi ustapili miejsca w autobusie :) nie,nie,nie mogę sie tak zamartwiac :)

amela, nick nieaktualny, MILA, Jus1985, Sylka, Moni&, Dodi, celia, Kajoni lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O teraz tez kopie. Ale delikatnie...a ostatnio wmawialam sobie ze jej siły brakuje :(

Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu ja myślę że to normalne, i się tym nawet nie przejmuje, dziś rano jak szłam pobrać krew to też ciągneło mnie i na dole, a teraz już nic. Ważne że nas nic nie boli! Spokojnie regularne ruchy powinnyśmy czuć dopiero od 25-26 tygodnia :) Głowa do góry Madziu nic sobie nie wkręcamy tylko się cieszymy tym stanem KOchana <3

Madzikovy, Jus1985, Moni&, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia mnie ciagnie nie tylko jak spie, wiec mysle ze to normalne.. Zaczelo od niedzieli jak troche wiecej pospacerowalam..
    Popatrz Amele, mnie i Ciebie i pewnie jeszcze niejedna cos boli czy ciagnie.. To normalne kochana :) nasz organizm sie zmienia, sie dostosowuje i powieksza :)

Ja tym sie nie martwie akurat.. Wiem ze jest dobrze :)
    A Twoja corcia moze zmienia rytm dnia?? Moze bedzie o innych godiznach bardziej aktywna niz wczesniej?
    Sylka zaraz poslucham :)

amela, Madzikovy, celia lubią tę wiadomość

• Jus1985 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelka pòki co nie zamòwiłam legginsòw postanowiłam że wstrzymam się trochę bo dzisiaj idę na zakupy a w sob otwieraja u nas sklep dla przyszłych mam więc może coś tam znajdę.

amela lubi tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus jak coś znajdziesz fajnego to od razu nam tu pokazuj :)

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda no tak właśnie myśle ze cos jej sie poprzestawialo i zmienia rytm... Chociaż czytałam ze w 23 tyg. dzieciaczki śpią 20 godzin na dobę a przecież wszystkich ruchów nie czujemy :)

nick nieaktualny, celia lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra lece na spacer i zakupy bo tylko 3 godz mi zostały bo M dzisiaj wcześniej wraca z jakąś niespodzianką. Miłego dnia <3

nick nieaktualny, amela, Madzikovy, Dodi, celia, Niebieska lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie Madzia!! Bo tak jest :)
    Ja tez pare dni temu panikowalam, ze moj sie slabiej rusza.. Chcialam do szpitala jechac zapytac chociaz o zbadanie tetna.. Ale na drugi dzien czy jakos po 2 dniach juz bylo lepiej.. One maja takie dni widocznie, juz to sama wiem i nie bede sie przejmowala tak, wazne zeby sie ruszal :) tez maja duzo miejsca i moze byc gdzies ukryty i nie czujemy tych ruchow tak mocno :)

Madzikovy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JUs milego dnia i zakupow :D a pozniej pochwal sie ta niespodzianka :D

Jus1985 lubi tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuźwa ktoś mi podkupił taką fajną narzutkę z kapturem na allegro ;/

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • positive Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ja... pokaż jaką...

amela lubi tę wiadomość

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/sweter-ciazowy-rozm-xs-i4103562453.html

fajna bo taka luźna, no nic szukam dalej..

MILA lubi tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amela jeszcze znajdziesz :)
    Ja moze dzisiaj albo jutro skocze na sklepy, podobno od 1 kwietnia mieli tu w h&m dzial dla ciezarowek otowrzyc :D

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam cierpliwości do tego Allegro :)
    Dzięki Kochane :* lecę teraz do banku bo przecież wczoraj nie byłam... Heh
    Miłego dnia <3

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • positive Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amela na prawdę fajny... poluj dalej...

amela lubi tę wiadomość

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhhh szukam ale jakoś nic na razie nie widzę ;(
    Miłego dnia Madzia ;*
    chyba czas na drugie śniadanie !

Madzikovy lubi tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amela jak rozmiar XS może być luźny ??? chyba dla mojej 8 letniej córki :-P

nick nieaktualny, Dodi, celia, Kajoni, Jus1985 lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurna ale pizdziawica na dworzu :-( zmarzlam jak psi glut za przeproszeniem :-( mam nadzieje ze sie nie rozchoruje bardziej... no i jak tu sie ograniczac jak zjadlam dwa ciasteczka i plasterek placka drozdzowego :/ niedobra ja! :P ale juz dzis obiecuje nie tykam !

Co do ciagniecia ja tez to mam szczegolnie tak jak Amela pisze w nocy jak wstaje na siku - taki bol w boku ze masakra dzis az musialam pare glebszych oddechow wziac :-( mi sie wydaje ze to nasze jelitka scisniete wypchniete przez macice sie buntuja..

Madzikovy nie stresuj sie mniejsza aktywnoscia dzidzi - najwazniejsze ze wogole sie rusza i kopie a to ze lzej to zaden problem :-) te nasze kruszynki sa tak male i watle ze czasek az sama sie dziwie ze tak je mozna czuc :-)

celia, Jus1985, Madzikovy lubią tę wiadomość

‹‹ 762 763 764 765 766 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ