Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila wez mnie nie wkurzaj nawet
Najwiecej to ja przytylam i wiesz o tym..
Ja mam duzo wiecej od Ciebie a jestem o tydzien w mlodszej ciazy.. Co ja mam powiedziec?!
Rozmawiam wlasnie z kolezanka, jej zostalo ok 3-4 tyg.. Powiedziala ze ostatnim miesiacu juz 5 kg przystyla.. Ze koncowka bardziej sie tyje, bo w calej ciazy 9 kg miala tylko a juz 14.. A co ja zrobie? Dojde do 30Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 09:37
Dodi lubi tę wiadomość
-
hej witam z rana...
Mila ale wiadomość!!! a z malutką wszystko dobrze?? poczekaj aż dostaniesz to na piśmie...
może taki żarcik na Prima Aprilis ci zrobili...?
trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj oby waszych lekarzy nie trzymał się żartobliwy nastrój !!!
moja córcia znowu w nocy wymiotowała.... nie wiem już co z nią jest... chyba się przejdę do lekarza...
MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPositive biedna corcia
pewnie ma jelitowke a to moze trzymac.. Robisz jej diete?
Moj chrzesniak mial jelitowke, moja siostra myslala ze juz koniec dobrze sie czul mial duzo energii i normalne jedzenie mu dawala a on na wieczor znowu wymiotoal.. Podobno po jelitowce powonni sie diete zrobic i lagodne rzeczy jesc -
Kajoniii pocieszycielko nasza gdzie jestes!!
Bo dziewczyny zaczynają nam narzekac znowu ile to przytyły:) Chudziny takie, kg w brzuszek idą a Wy tu jak to zrzucicie, kopa zasadzic to mało! Laseczki moje kochane zrzucimy wszystkie kilogramy co do grama gdy tylko urodzimy nasze śliczne zdrowe dorodne dzieciaczki, weźmiemy sie za siebie i bedziemy sie tutaj na forum motywowac, wymieniac przepisami na dietetyczne obiadki, bedziemy latac jak w zegarku, nie bedziemy miec czasu na wylegiwanie sie i podjadanie i zobaczycie jak kilogramy polecą! A teraz najważniejsze zdrowie naszych maleństw
Ruda27, Jus1985, celia, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Kamila wez mnie nie wkurzaj nawet
Najwiecej to ja przytylam i wiesz o tym..
Ja mam duzo wiecej od Ciebie a jestem o tydzien w mlodszej ciazy.. Co ja mam powiedziec?!
Rozmawiam wlasnie z kolezanka, jej zostalo ok 3-4 tyg.. Powiedziala ze ostatnim miesiacu juz 5 kg przystyla.. Ze koncowka bardziej sie tyje, bo w calej ciazy 9 kg miala tylko a juz 14.. A co ja zrobie? Dojde do 30
O nieee! Mam nadzieje ze tak nie bedzie, moja siostra pod koniec chudla wiec jest Kochana szansa ze jednak do 30 nie dobijemya Ty glupot nie gadaj bo jesli ja jestem za Toba to depcze Ci po pietach .. zapytam lekarza czy to nie problem ze tak szybko przybieram na wadze .. a moze to tarczyca ?!
-
nick nieaktualnyMonis ja wiem ze masz racje.
Jakiegos dola zalapalam..
Jak na koniec tyle sie tyje ( w sumie zdawalam se sprawe, ale nie rozmyslalam ) to jak ja bede wygladala?!
Zwlaszcza ze bylam durna i tylam przed ciaza i zaczelam z taka duza waga jak nigdy. Czuje sie daremna i beznadziejna. Sorki dziewczyny.. -
nick nieaktualnyCamille87 wrote:O nieee! Mam nadzieje ze tak nie bedzie, moja siostra pod koniec chudla wiec jest Kochana szansa ze jednak do 30 nie dobijemy
a Ty glupot nie gadaj bo jesli ja jestem za Toba to depcze Ci po pietach .. zapytam lekarza czy to nie problem ze tak szybko przybieram na wadze .. a moze to tarczyca ?!
Oby slonce oby sie na koniec chudlo, chociaz w moim przypadku cudow nie ma..
Z tarczyca powinnam miec ok, wiec u mnie to nie to.. Bardziej geny i to ze jestem durna i jem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Oby slonce oby sie na koniec chudlo, chociaz w moim przypadku cudow nie ma..
Z tarczyca powinnam miec ok, wiec u mnie to nie to.. Bardziej geny i to ze jestem durna i jem
Przed ciaza tez zdarzalo mi sje jesc wiecej a to grille a to piwko ale nigdy nie przybieralam przez to kilograma tygodniowo... zla jestem... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Monia cos kolo 3-4 nje? Dobrze pamietam?
Kamila ja nie mysle, ze jakos szkodzimy dziecku.. Az tak nie tyjemy.. Bardziej szkodzimy sobie
No moze i tak ale czytalam ze kobiety ktore duzo tyja maja wieksze zagrozenie cukrzyca ciazowa i problemamy z karmieniem
Jejku trzeba duoe ruszyc i skonczyc z objadaniem sie !! -
nick nieaktualny