Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBo ta pogoda jest zdradliwa, niby cieplo.. A jednak latwo sie zalatwic..
Kamila a moze syrop prenalen? Kuruj sie kochana..
Amela ja za porzeczkami nie przepadam ale pewnie bym zjadla bo wyglada mega smakowicie
Sylka wybacz ze Cie tak wciagnelam i bylas zmuszona isc do sklepuale mysle ze warto
Ja lubie w domu w spokoju polezec, poogladac cos.. Na forum siedze najwiecejrozmawiam ze znajomymi robie obiad albo cos w domu ogarniam pranie szykuje i tak dnie leca, maz po 14 wraca wiec zlatuje dzien
Jus1985, Camille87, Dodi, Sylka, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus ja kiedys potrafilam kanapki z sama cebula jesc
zreszta z czosnkiem tez a teraz przeszkadza mi ten posmak ktory niestety po cebuli zostaje na dlugo
Tak jak pisze Ruda ta pogoda taka zdradliwa, ja na dzialce zdjelam szalik i siedzialam w samym sweterku a po karku mi zawiewalo i mysle ze to stad.. wczoraj bylam tylko rano na dworzu z psem i do teraz sidze w domu..
Moze ten prenalen kupie jutro zobacze jak sie bede czula w razie czego czosnku sie objemWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 21:43
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny za mile słowa tak naprawde zawsze myslalam ze w 4 lub 5 mies brzyucho juz jest duzy. Moj jak widać taki sobie ale ciuchow juz nie dopinam. Jutro wizyta. Mam nadzieje ze z malenstwem wszystko ok. Życzę udanych wizyt wszystkim które mają je jutro bo z tego co pamiętam nie jestem sama.
Ruda27, Dodi, Niebieska, mala_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim
Aicha laseczka z ciebie
Qendi kochana ważne że dzidzia zdrowa
Kciukam dzisiaj za siebie , Karmelkę i Kamilkękto jeszcze ma wizytę??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 06:47
Camille87, karm3lka, Sylka lubią tę wiadomość