Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kajoni, Mila, Moni, Ninkapa, Positive dziekuje :-*
Dopiero weszłam do domu. ..a wyszlam po 7
Od początku. ...
Straszne były rano korki, jechaliśmy z mężem na usg autobusem bo blisko a poza tym trudno dojechać samochodem,stwierdziliśmy że nie dojedziemy na 8.40, wysiedliśmy i szybkim spacerem ze 20 minut pod górkę szliśmy do szpitala-myśleliśmy że padniemy:-) cali mokrzy i zmęczeni w końcu o 8.30 dotarliśmy.
........
Dziewczyny...Maly latał jak szalonynadrobił już tydzień-dziś mamy 20t0d a Dzidzi jest na 19t3d
wcześniej był młodszy o 12 dni
Heh, , wszystko prawidłowo, położenie podłużne główkowe, 140 serduszko, pępowina trójnaczyniowa, masa płodu 294, łożysko na ścianie przedniej poza ryzykiem przodowania.
Numer stulecia-czekamy na wiadomość o płci a Szkrab pomachał i rączką zakrył narządy!!lekarz, mąż, ja w śmiech...i tyle wiemy czy chłopiec czy dziewuszka.
Za 2 tyg pójdę chyba prywatnie he he
Dziękuję jeszcze raz za wsparcie...
Muszę się położyć bo dzisiaj dałam z ruchem czaduRuda27, Camille87, Moni&, Niebieska, Kajoni, amela, Jus1985, mika1987, celia, Macca, MILA, Dodi, positive lubią tę wiadomość
-
Quendi super wiesci...
:D:D fajny kawał na jutrzejszy dzien zrobil hehe fajnie wazy tez moj to 410g wazy na 20 tydz ale to facet i bedzie jak krupnioczek.. wiec obstawiam ze u ciebie bedzie dziewuszka
Quendi lubi tę wiadomość
-
Quendi super, że maleństwo zdrowe, a do tego ma charakterek
Odpoczywaj teraz, bo taka dawka emocji i ruchu potrafi wykończyć
Camille dziękuję za komplemencik, od razu milej mi się zrobiło :* co do brzuszka to w ciągu kilku ostatnich dni tak wyskoczył. Dziś nawet mąż na zakupach zauważył, że wszyscy uśmiechają się do mojego brzuchaFajne uczucie
Ruda27, Quendi, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:O kuzwa to wez takiego arbuza dotargaj do domu
niezle
Aaaa no tak bo dzis poniedzialek a mi sie dni pochrzanily hehe
Wgl obejrzalam Daria wszystkie Twoje zdjecia na fb
Jestem pod ogromnym wrazeniem Twojego wygladu i stylucuuudo
Dziekuje kochana :* bardzo mi milo
Szkoda ze Ty masz tak malo zdjec
Quendi gratuluje udanej wizyty!! Super ze wszystko dobrze z maluszkiem i wam pomachal
Psikusa zrobil, pewnie jest wstydnis
Dziewczyny kazda z nas ma lepsze i gorsze dni.. Najlepiej polezec cos poogladac i zleci dzien
My wrociliamy i wiecie co pije? Wysmienity koktajl bananowo-truskawowy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jeden głos na chłopca jeden na dziewczynkę
Mam smaka chyba bardziej na słone, zmieniłam się na buzi -ale czy na + czy - nie wiem
Padne do czasu kiedy się dowiem...mój mąż się zdziwił-jak to, ale model:-) a ja że charakterek po TatusiuRuda27, Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle jestem durna
Pomylilo mi sie.. Sylka to Ty masz sliczny pileczkowy brzuszek mialo byc
Quendi obstawiam dziewczynke, Twoj brzuszek jest maly i taki rozlany nie?
Przepraszam za moj blad
Pisze z telefonu i miesza mi sie wszystkoSylka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQuendi super wiadomosci
szkoda ze sie nie ujawnil
dobrze ze podrosl! Widzisz teraz tempo wzrostu jest u kazdego dzieciaczka inne wiec nie ma sie co denerwowac
Co do plci to chyba ruletkaja tam jem i slone i slodkie i chlopak jest..
Sylka super masz brzuszek taki kraglutki !!
Ruda tak sie sklada ze krotko przed tym jak zalozylysmy grupe na fb ja sporo zdjec wykasowalam sama nie wiem czemua mialam zdjecia tez z austrii
Kurde wypilabym takiego koktajlu mmmmmmSylka, Ruda27, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Ale jestem durna
Pomylilo mi sie.. Sylka to Ty masz sliczny pileczkowy brzuszek mialo byc
Quendi obstawiam dziewczynke, Twoj brzuszek jest maly i taki rozlany nie?
Przepraszam za moj blad
Pisze z telefonu i miesza mi sie wszystko
A ja chcialam pytac gdzie Ty zdjecje Quendi brzuszka widzialas