Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:WeZ Sylwia wez..
Kada ale fajnie znajomy powiedzial hahaha az mezowi musialam przeczytac
Amela sliczne sukienkinapewno sie przydadza
Ja jestem troche niepocieszona, od 2 dni moj maly nie wierci sie jak wczesniej.. Wiem wiem mam nie panikowac, ale czasami ciezko o tym nie myslec
Nie martw sie :* bialy chleb odstawilas i protestuje
A na serio to wazne ze wgl sie ruszaRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykada24 wrote:kamila moj maz ostanio kupil mleko dla corci z terminem 18.04 i w zlewie wyladowalo!!!! tak kwasnie bylo ze szok ja tym plulam na kilometr
No cos Ty?! Wes mnie nje straszto jest pasteryzowane nje powinno byc kwasne ale jak bedzie to jade do carrfoura i zwracam !!
-
Ruda ja wczoraj prawie wcale tez nie czulam ruchow i szczerze powiem ze tez sie tym zmartwilam bo mialam jakies glupie sny
I tez caly czas o tym myslalam dlaczego nic nie czuje
A ja sobie troche polezalam a mala tak sie rozbrykala i tak mnie boksowala ze wszystkich stronnawet maz to zauwazyl w koncu i to z daleka
brzuch mi falowal jak nigdy. A teraz cisza..chyba sie zmeczyla
Syla wez nospe bo to pewnie skurcze sa.
Kada to smacznego
Ruda27, Sylka, Niebieska, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKada zaraz bede jadla platki to sprawdze
A jakie to mleko bylo nazwe pamietasz??
Amelka Kochana jestes :* 7kg to przyrost w normie w zasadzie ja mam juz 11
Chociaz ta rozkloszowana taka luzna moze fald na plecach by nie bylo widacamela lubi tę wiadomość
-
Kamilko no one są fajne bo takie luźne, ja wzięłam rozmiar M/L bo jestem w ramionach szczupła, ale są na mnie akurat :)a i mysle, że po ciąży spokojnie można je nosić
Ruda27, Magda2013, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Wzięłam nospe i czekam... To raczej kłuje mnie w stronę pachwiny więc pewnie więzadło..
Ale dziś w nocy chyba obudził mnie skurcz jak przewracałam się z boku na bok.. Tak mi stwardniał brzuch, ze aż nieprzyjemnie się zrobiło.. Po chwili puściło. Wcześniej też mnie tak chwytało, ale nie tak mocno i byłam przekonana, że to maluch tak się rozpycha... Teraz już sama nie wiem... Chyba nie ma jeszcze takiej siły.... -
Daria kochana proszę się nie denerwować :*, pewnie mały zmienił pozycję i kopie tylko nie czujesz tak mocno, ja też wczoraj w ciągu dnia czułam delikatnie a wieczorem już mocniej
Ruda27 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Daria a ja mam sposób na kopniaki już kilka razy sprawdzony i zawsze działa
Zdradzę Ci w tajemnicy, ale nikomu nie mów
Mianowicie wieczorem mówię mężowi, żeby położył głowę na moim brzuchu i sprawdził czy słychać serduszko małego. Przez ten delikatny ucisk mały się burzy i okłada tatuśka kopniakami, a ja czuję to bardziej niż normalnie
Ostatnie dwa dni też był spokojny, w sumie nawet nie kopał tylko sie przewracał i miział od środka. Poprosiłam wczoraj meża i gdzie nie położył głowy tam dostawał kopa. Ale się naśmialiśmyCamille87, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny