Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niebieska nie no masz racje one nie są jakieś super wyjściowe, ale doszłam do wniosku że nie bede kupować specjalnie sukienki na jedno wyjście. Ewentualnie pożycze jakąs od siostry albo w jakąs swoją może się zmieszcze
A może już do tego czasu urodze i w ogóle nie pójde na to wesele
hehh
Niebieska, Camille87, Dodi, celia lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
mika1987 wrote:a na tv gdzie mam tlc moj lige misrzow oglada:/
Mój to samo!! Ale mąż jest maniakiem. A też chciałam to in vitro ogladać,, bo widziałam tą pierwszą część- jak się starałam o dzieciątkoale nie chce mi menda przełączyć
mika1987, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja na ta druga czesc sie czaje od dawna
tylkk sie obawiam ze zaraz moj maz okupi tv bo barcelona gra
Ale sie obrazil i sie nie odzywa to moze nie podejdzieza porzadki w pokoiku sie wzial i dobrze jakis pozytek z niego chociaz
amela, Ruda27, mika1987, Dodi, Kajoni, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe u mnie nie ma bitwy o tv bo ja nie ogladam.. Po niemiecku
Moj tez jakis mecz oglada..
Ja bym tez nie kupowala drogiej eleganckiej sukienki typowo na slubszkoda kasy, jak sie raz zalozy w ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 21:26
amela, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
moj na szczescie nie oglada pilki noznej
co do ogladaniaprogramow w tv to M zawsze mi ustepuje no chyba ze leci jakas komedia romantyczna to on nie cierpi:P ja tez czasem umiem isc na kompromis:)
wykapalam sie i czuje sie lepiej. ide spac jutro dam znac jak po wizycie dobranocRuda27, amela, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyNiebieska wrote:W sumie, ja mam w szafie kilka weselnych sukienek, w których byłam tylko raz
Ja tez mam, ale jednak ciazowej bym nie kupila.. Tej to napewno nie wykorzysta sie
Monia powodzenia jutro, oby Ci usg zrobil..
Ja juz w lozku, maz zaczyna chrapac wiec pewnie tez niedlugo pojde, i tak wy wszystkie na tv uciekacie -
nick nieaktualny