Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKada jak uwazas, ale to ze ciaza nie jest choroba nie znaczy ze wszystko nam wolno.. Jednak jakis umiar trzeba miec i uwazac na siebie podwojnie.. Ale to ja tak uwazam, kazdy ma swoje zdanie
Kamila co kupiliscie? Albo kupujecie??
Co do forum, to pewnie bedzie mnie mniej ale napewno bede zagladala co u was
Tez czekam az positive sie odezwieMagda2013, Jus1985, Aggie, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kada, oszalałaś!!!! Idź teraz leżeć i weź no spe! Powinnaś lanie dostać na gołe pupsko!
Ruda mamy mnóstwo planów, przede wszystkim dużo papierkowej roboty, urzędów itd... Jakby nie patrzeć dom stoi w PL i trzeba wszystkiego dopilnować, a teraz podłączamy się do gazu miejskiego więc jest masakra.. Co chwilę coś.. Poza tym PITy, samochody, ubezpieczenia.. Na samą myśl o bieganiu po urzędach ciśnienie mi się podnosi..
Poza tym święta z rodziną, następny weekend ślub i wesele siostry (a ja jestem świadkiem)... Ale wyjeżdżamy nad morze na 3 doby więc wtedy mam zamiar odpoczać
No i zakupy dla Synka... Będzie lataniaRuda27, Moni&, Jus1985, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOoo Sylwia super plany
slub siostry ale fajnie
Masz juz sukienke??
A co do urzedow tez nienawidze, czesto latanie w polsce jest, bo malo czasu i musimy to czy tamto zalatwic.. Ale nad morzem sobie odpoczniecieoby tylko pogoda byla, ale mysle ze beda juz nawet upaly w maju
Sylka lubi tę wiadomość
-
Kada bo ciąża to nie choroba masz racje, ale musisz uważać na siebie i małego! żebyś później nie miała do siebie pretensji
Ja objadłam się naleśników, obejrzałam powtórkę m jak miłośc i zaraz ide robić obiad, nie chce mi się strasznie... ;( lenia mam dziś takiego że szok.pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Slwia, Daria fajnie ze wyjezdzacie do Pl zawsze to jakas odskocznia od rzeczywistosci:) no i spotkania z rodzina:)
Kada a Ty uwazaj na siebie, moze i ciaza to nie choroba ale lepiej dmuchac na zimne i sie bardziej oszczedzac tym bardziej jak juzbylas w szpitalu i masz czesto skurcze. ja bym na twoim miejscu wcisnela mezowi sciere i kazala myc okna. ja mam o tyle dobrze ze z tesciowa mieszkam i ona okna myje bo mi nie pozwolila. chociaz jak mieszkalismy jeszcze w wynajmowanym mieszkaniu i juz bylam w ciazy to przyszla i mi okna myla, pomagala sprzatac nawet:P
Magda masz racje co do warunkow w Pl... bylam w DE u szwagierki i normalnoe pracujac na wszystko ich stac. oni nie biora na raty telewizora czy pralki tylko kupuja wszystko za gotowke bo umieja zaoszczedzic. a ja nawet glupiego smartfona splacam na raty:/
Ruda27, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Haha Ruda to już sobie nie poskaczesz przy muzyce..
Albo poskaczesz a potem prosto na porodówkę
Co do sukienki, pewnie po przymierzam i wybiorę taką, która w ogóle mi się nie podobała na wieszaku
Dokładnie tak samo było w przypadku mojej sukni ślubnejRuda27, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Camille naciskała tak mocno bo sie młoda strasznie ruszała i w którymś momencie aż mi się kolana ugieły tak nacisneła
Zgadzam się z Wami ciąża to nie choroba ale ile lekòw się w czasie jej nabiore to w czasie całego życia nie brałam
Dariia przez przyadek zgłosiłam Twój postmam nadzieje że Cię nie wyrzucą
Złe sie wyraziłam nie że do szpitala tylko do mojego lekarza a ma dzisiaj dyżur w szpitaluczekam aż mnie zbada powiedział żebym sie nie denerwowała bo czasem tak moze byc z powodu duzej ilości kdwi
-
nick nieaktualnyKada to fajnie to sie zgadamy
Jus dzieki wielkie! Nie no mysle ze spoko nic sie nie stanie
Sylwia ja na wesele ide pod koniec sierpnia, to bede juz mysle po porodzie, wiec i tak wielka a Ci co mmie nie znaja, nie beda wiedziec ze dopiero co urodzilam, tylko ze taka swinka jestem
Jus daj znac po lekarzu..
Ja juz w domu, zupka zjedzona i czas na odpoczynekSylka lubi tę wiadomość