Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aggie, to na pewno malutka
wbrew wszystkiemu co piszecie, ja byłam o razu pewna, że to nie bulgotania w brzuchu, skręty jelit czy czegoś tam
Niebieska, ja jeszcze pracuję, chodzę do pracy, z małą mam dużo ruchu, więc fitness jak dla mnie odpadaPrzychodzę do domu to sprzątanie, pranie i gotowanie, to też mam aerobik hahha
Jus, Hania mi się podoba, Jagna średnio (takie wiejskie jak dla mnie) a Baśka to Baśka, heh nie mam najmilszych skojarzeńA i nie mam takiego śluzu. W sumie jako tako to nie mam śluzu tylko jakąś wydzielinę dziwną
Ginka mówiła, że taka ma być, więc nie protestuję.
Ja też nie mam dziś specjalnie energii, oczy mi się kleją, jest taki cholernie nieprzyjemny wiatr, że aż się odechciewa wychodzić i nie dziwię się że moja psina też woli w domu szaleć. Póki co pół godziny jest "na siku", chyba muszę ją poszukać i zabrać z tej niedoli.
Ciasto mi powoli rośnie na te racuszki, chodzą za mną od tygodnia i dopiero zaopatrzyłam się w drożdżeNiebieska, Ruda27, Jus1985, mala_mi, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jus ja tez nie zauważyłam zmiany w śluzie po usg.. Ale miałam tylko jedno, więc wiesz.. Ja ogólnie mam bardzo dużo śluzu, a bardziej takiej mlecznej, gęstej wydzieliny.. Rano jak wstaje to czasem aż po nogach leci.. Tutaj nie badają w ogóle ginekologicznie w ciaży, więc nie wiem czy tak powinno być...
Ruda widzę, że też odliczasz czas do wyjazdu do PLKiedy wyruszasz?
Ja w środę koło 21... Cała noc i pół dnia jazdy, w czwartek o 14 prom ze Szwecji, w PL będę koło 21, ale jeszcze droga przez Polskę (jakieś 300km).. Długa droga, ale po 6 miesiącach nawet to cieszy
Jus1985, Moni&, Ruda27, celia, Kajoni, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia wow no dluga droga przed Toba.. To autem jedziecie tak?
Ja odliczam i to bardzow niedziele po 8 mamy busa, specjalnie siostra przyjezdza w sobote busem, zeby ze mna w niedziele jechac, bo maz nie ma urlopu.. I 2 tygodnie w polsce cudnie
Ty tez Sylwia 2 tygodnie bedziesz?Moni&, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ja będę miała 3 tyg urlopu, wracam dopiero 11 maja. Wiesz, taka długa droga więc chcemy trochę posiedzieć w tej Polsce. To i tak pewnie ostatnia wizyta przed porodem. Później chcemy już jechać z maluchem na Boże Narodzenie, ale najpierw będziemy musieli załatwić paszport.
Tak, jedziemy autem, żeby jak najwięcej rzeczy przywieźć z PL. Wiesz o co chodzi - to duża oszczędność
Fajną masz siostrzyczkęDługo trwa taka droga?
Ruda27, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Znam to uczucie kiedy sie wraca do Polski po dlugiej przerwie. A gdy juz sie wjezdza do kraju to od razu idzie poznac ze to Polska-kiepskie drogi,dziura na dziurze hehe. Ale z perspektywy czasu uwazam ze i tak jest lepiej za granica. Tutaj bieda az piszczy. Ja najdluzej w Holandii bylam 5 mies. i juz nie moglam sie doczekac kiedy bede w Polsce a teraz bym chciala stad jak najszybciej wybyc.
Ruda27, Sylka, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Sylka też mam tak gęsty śluz... Dużo go wypływa przy wysiłku np. gdy dużo spaceruję...
Lekarz mnie badał i nic nie powiedział. Więc nie wiem, ale łykam probiotyk, jem dużo jogurtów...a to poprawia florę bakteryjną w pochwie, stąd może być więcej śluzu.Sylka, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKada przepraszam ale moim Zdaniem jestes troche niepowazna..
Mycie okien jest niewskazane w ciazy, a Ty juz mialas pewne przeboje wiec powinnas tym bardziej uwazac.. Czasami odnosze wrazenie ze Ty sama sobie na zlosc robisz..pekinka82, amela, Jus1985, celia, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBu 2 razy to samo wyslalo mi sie
Mam nadzieje kada ze sie nie obrazilas o to co napisalam..
Ja wlasnie coraz mniej wody pije ;/ coraz mniej jem jogurtow.. Chyba czas sie bardziej zmusicWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 15:34
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKada nie przemeczaj sie .. wez nospe i odpocznij...
Sylwia Daria super ze juz niedlugo bedziecie w Polscepewnie i wasza aktywnosc na forum spadnie tyle wrazen bedziecoe mialy
My z mezem na zakupach obecnie na myjni
Jus ja tez nie zauwazylam dziwnego sluzu po usg.. a czemu ona tak mocno naciskala?
Jednak to praeda ze kobiety sa mniej delikatne
Mam nadzieje ze Positive sie jakos trzymapekinka82, Sylka, Jus1985, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość