Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jus Hania mi się podoba, Barbara mniej bo tak ma na imie moja teściowa
hehh
Monia ja to wstaje ze 4 razy na siusiu w nocy, ale ja dużo pije i przed snem też, no i wnocy jak wstaje to też pociągne troche wodyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 12:15
Jus1985, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Mojej siostrze też się Baśka nie podoba, ten sam powód co Ameli
I już w poprzedniej ciąży miałam typ na Barbare ale ona cały czas powtarzała że będzie taką zmorą jak jej teściowa i podobna do niej bo dla niej wszystkie Baśki są podobne. Tak na marginesie kojarzycie Baśka Tv? To jej teściowa jest podobna
amela, mala_mi, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane, w przeciwieństwie do Was mi się dzisiaj spało wybornie dobrze, jedynie rano dujący wiatr wcześnie mnie obudził. Ale i tak wstawałam na badania krwi (TSH), więc nie narzekam.
A po powrocie bez wyrzutów sumienia wypiłam kawę z ekspresu. Też mam niskie ciśnienie, więc zgodnie z opinią Celii podniosłam je sobie "dla kurażu"
SYLKA, strasznie podobało mi się Twoje wczorajsze określenie, że mamy wagę brutto i nie powinnyśmy się nią przejmować
JUS, nasze opinie odnośnie imion będą subiektywne, a przecież Wy jako rodzice jesteście najważniejsi i to Wam powinno imię się podobać. Wiem, że wybór jest trudny..
Podziwiam Cię, że nie chcesz znać płci
PS. Amelko, odnośnie Baśki mam ten sam "uraz"Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 12:23
amela, Jus1985, Sylka, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
haha Baska tv git majonez:D ale niewyobrazam sobie takiej tesciowej
Jus my mozemy wyrazic tylko swoja opinie ale Ty musisz sie sugerowac swoja opinia i Twojego M, Wam sie musi podobac imie:) mojemu tesciowi nie podoba sie Kacper i nam zrzedzi zeby inne nadac ale my go mamy w glebokim powazaniu bo nic mu do tegomala_mi, amela, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
celia wrote:Niebieska a ciężkie te ćwiczenia były? Po takiej abstynencji sportowej to ja padnę chyba po 10 minutach
Dla mnie nie były ciężkie ale ja wcześniej ćwiczyłam. Natomiast są podobne do tych na normalnym aerobiku, tylko nie ma tak dużo powtórzeń. No i są bezpieczniejsze, ćwiczymy tam oddechy, można przerwać w każdej chwili. Ciekawe są ćwiczenia na piłkach.
Ja mam dzisiaj zakwasyJus1985, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
tzn ja wiem ze to główka stąd że w piątek na badaniu ginka mi powiedziała że tam jest główka. W sumie to wiem ze dziecko sie jeszcze obraca dlatego bytc może raz to jest główką a raz nózkami
ale boli tak samo i
Celia ja też odczuwam te ruchy głownie na dole tj. ponizej pępkaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 12:42
Niebieska, celia, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
Niebieska wrote:Ja chciałam dać córeczce Hanna
śliczne imię po mojej mamie
Ale jest tak dużo Haneczek dookoła, że się zastanawiałam nad innym. Swoją drogą Kacperków też jest dużo
Kacperkow moze i jest duzo ale to takie slodkie imie:) myslelismy jeszcze nad Danielem i Filipem ale ostatecznie zostaje Kacper:)
Niebieska fajnie ze chodzisz na cwiczenia, podziwiam:) ja chyba zostane przy spacerkach:P a te nasze Kacperki to leniwe dzisiaj bo moj tez rzadko sie odzywa lobuz:)
Niebieska lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
MILA wrote:tzn ja wiem ze to główka stąd że w piątek na badaniu ginka mi powiedziała że tam jest główka. W sumie to wiem ze dziecko sie jeszcze obraca dlatego bytc może raz to jest główką a raz nózkami
ale boli tak samo i
Celia ja też odczuwam te ruchy głownie na dole tj. nad spojeniem łonowym
, ponizej pępkaMoni&, celia lubią tę wiadomość
-
Mi osbiscie podoba sie Hania, i Helenka (po mojej prababci)
Dziewczyny, chyba poczulam 3 kopniecia, takie delikatne cos od srodka, ciezko wytlumaczyc jakie to uczucie, stwierdzilam potem ze to nie to, ale moze jednak? tak w okolicy ponizej kosci biodrowej.... co o tym myslicie?Niebieska, amela, Moni&, celia, Jus1985, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hejka
Jus co do imion to mi sie podoba Barbara bo tak ma moja mama na imieA Hania ma moja tesciowa
Sama sie zastanawialam czy nie dac tak corce na imie (Hania) bo mi sie podoba, no ale mojemu mezowi niezbyt. A Jagna kojarzy mi sie z restauracja co jest kolo mnie - Jagienka
Z tych trzech wybralabym Hanie.
Nadia powodzenia na wizycie
Ruda mi sie zdaje ze to cisnienie jest podwyzszone troche. Ja nigdy nie mialam takiego.
Mi sie tez dzisiaj dobrze spalo,wstalam po 9.
Ide gotowac obiadek-dzisiaj mam kapusniaczek z mlodej kapusty. Maz konczy o 16 to na pewno sie wyrobie
Milego dniaMILA, Moni&, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość
-
Aggie wrote:Mi osbiscie podoba sie Hania, i Helenka (po mojej prababci)
Dziewczyny, chyba poczulam 3 kopniecia, takie delikatne cos od srodka, ciezko wytlumaczyc jakie to uczucie, stwierdzilam potem ze to nie to, ale moze jednak? tak w okolicy ponizej kosci biodrowej.... co o tym myslicie?
Myślę, ze to może być to. Pamiętam, jak sama sie zastanawiałam nad tym, czy to moje dziecko czy może jelita. I jak zaczęło mocno kopać, to już wiedziałam, ze te delikatne pukniecia to był synekAggie, Moni&, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość