Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
wow fachowcow na forum mamy:D w sumie to przydalby sie nam tutaj lekarz najlepiej:P bysmy nie musialy wynyslac i szukac w necie o dolwgliwosciach j schizowac:P
fajna historyjka z tym bezstresowym wychowaniem. tylko ze niektorzy zle to rozumieja. dla mnie bezstresowe wychowanie znaczy aby nie bic niw karac nie straszyc dziecka ale dziecko musi wiedziec co jest dobre co zle, trzeba mu zwracac uwage nie wolno tak robic a nie pozwalac na wszystko. takie matki potem zobacza kogo sobie wychowaly jak gowniarz trafi do paki za pobicie czy kradziez bo przeciez byl bezstresowo wychowywanyMILA, Kajoni, Camille87, Jus1985, Nadia, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
cześć dziewczynki. Ja wczoraj poszłam bardzo późno spać, koło 1:00 jakoś nie chciało mi się spać...
Milcia trzymam kciuki
Rozumiem jak może Ci być ciężko, ale mam nadzieje że z każdym dniem będzie lepiej
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Dziewczyny ja nie mam żadnych badań dzisiaj
nie wiem o co kaman ha hha
no chyba że trzymacie kciuki za mój spokojny sen buahahahha
co do bezstresowaego wychowania to dla mnie bzdura]
nie wiem co za jełop to wymyśliłWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 10:11
Kajoni, Camille87, amela, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość
-
a właśnie, kto ma dziś badania?
Ciekawe jak się czuje Positive.
Mila, my trzymamy kciuki za Ciebie, bo pisałaś, że ciężko Ci po tym pogrzebie. A jak doszłaś do siebie, to super. Lepiej będzie mi pisać na klawiaturze bez zaciśniętych kciukówMILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kajoni wrote:a właśnie, kto ma dziś badania?
Ciekawe jak się czuje Positive.
Mila, my trzymamy kciuki za Ciebie, bo pisałaś, że ciężko Ci po tym pogrzebie. A jak doszłaś do siebie, to super. Lepiej będzie mi pisać na klawiaturze bez zaciśniętych kciuków
aha, ja chyba tępa jestemwstyd mi teraz
Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Też nie mogłam zasnąć wczoraj. wstawałam i gotowałam mleko, chyba troche pomogło ale do 24 nie spałam.
Dzisiaj głowa mnie boli chyba po wczorajszym dniu.
Trzymam kciuki za dziewczyny co mają dzisiaj badaniaamela, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Właśnie nadrobiłam tematy z wczoraj. ..ech szkoda mi Positive-Myszko musisz być dzielna, wszystko się ułoży :-*
Jakoś ta pogoda źle na mnie działa. ..muszę pisać prace a za żadne skarby mi się nie chce.
Wyczekuje ruchów i nadal nic ..:-, (
Zabieram się zaraz do działania bo muszę się przemóc w swojej niemocy he he
Powodzenia na wizytach
AAAAAAAAA Warszawa się już nie spotyka? AAAAAAAAAA
Milcia gratulacje połoweczki :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 11:08
celia, Niebieska, MILA, Dodi lubią tę wiadomość