Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny...
Ja wczoraj też byłam jakaś podenerwowana, leżałam w łóżku a serce mi łomotało... Jakoś zasnęłam, ale budziłam się często na siku..
Poza tym zauważyłam twardnienie macicy.. Na początku myślałam, że to mały tak się wypina i przez to mam tak napiętą macicę, ale to chyba jednak nie to... Nie jestem już pewna.. -
nick nieaktualny
-
Mila zdaje się, że to ja inteligentnie wysłałam Cię dziś na połówkowe
Wybaczysz ciężarnej?
Nadia trochę się naczekasz do tej 18, ale kciuki trzymam od teraz
A wiecie, że też wczoraj poszłam spać koło 24, nawet mój M się strasznie dziwiłCoś jednak wisiało w powietrzu
Jus gratulacje nieco bezwstydnego człowieczkaPodziwiam Cię, że nie chciałaś poznać płci
Positive cały czas mocno wspieram
Quendi no właśnie, co z naszym spotkaniem? Może wirtualna rzeczywistość nam jednak wystarcza, bo jakoś entuzjazmu nie było
MILA, Jus1985, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Nadia powidzenia
Dziewczyny cisnienie 130/77 i puls 106 to zle czy ujdzie?
Ruda wiem na pewno, że w ciąży zdrowiej mieć niskie ciśnienie. Za każdym razem jak mi lekarze mierzą i mam w okolicach 95/60 to stwierdzają, że doskonałe.
Myślę, że lepiej zacznij regularnie mierzyć, by wkluczyć tendencję do wyższego.
Madzikovy u Ciebie wydaje się być w górnej granicy normy i może dlatego 'na wszelki wypadek' zapisał Ci te tabletki.Ruda27, Madzikovy lubią tę wiadomość
-
No i mam winną zamieszania - Celia
Quendi, Pekinka dzieki dziewczyny
Nadia trzymaj się kochana
Ja czuje ruchy coraz bardziej. A ze młody ma główke w dole to tam własnie odczuwam ruchy najbardziej. Tak jak by sie nogami odbijał i walił głową w miejsce nad moim łonemkurde mnie to boli normalnie. Tzn nie za miłe to uczucie.
Najbardziej teraz boje się o małego, bo przez wczorajszy dzien i noc musiał się bardzo stresować. W nocy jak nie umiałam spać to wierzgał bo chyba wkurzał się razem ze mną ze nie mogłam spać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 11:47
Jus1985, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Celuś ja nie wiem na 100 % czy to będzie còrka bo to tylko tak na moje oko dr nic mi nie potwierdziła bo wie że ja nie chce. Tylko cały czas się śmiała bo tu już przybliżenie na głowe albo na serce robi a maluszek fikołka i obraz między nogami się pojawia w przybliżeniu w dodatku
Mila u mnie zanim zasne też młody rusza się tak że można powiedzieć że to boli. I też główką najczęściej A jak kopnie to brzuch się podnosi. I to fakt jak jestem poddenerwowana to maszeruje normalnie
Nadia powodzeniaMILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak się dzisiaj zastanawiałam nad imieniem dla córki bo jakoś nad córką się nie zastanawiałam i oto moje typy: Jagna, Hana, Barbara co o nich sądzicie?
Tylko nie piszcie że się podobaja tylko szczerze. To narazie moje typy M się nie zgodzi raczej na nieamela, Niebieska, Ruda27, celia, Kajoni lubią tę wiadomość
-
poszlam tylko do sklepu a tu juz tyle wiadomosci:P u mnie zimno dzis nieprzyjennie, wieje a jeszcze ubralam taka kurtke ze sie nie umialam dopiac w ogole:P ja dzis na obiadek robie barszczyk i racuszki:)
kurde wspolczuje ze musicie w pracy siedziec. ja sie tak rozleniwilam ze az sie boje jak ja wroce do pracy po macierzynskim:P
ja ostatnimi czasy coraz rzadziej w nocy na siku wstaje, 1-2 razy, dzis wstalam o 4. pewnie dlatego ze macica jest wyzej. ale w 3 trymestrze znowu sie zacznie:P a spalam dzis calutenka noc na lewym boku i tak mnie plecy z prawej strony bola bo kregoslup mam wykrzywiony w tym miejscu i mi na nerw pewnie naciskalo:/ ja nie moge, zaczynam sie przyzwyczajac ze codziennoe mnie cos bedzie bolec:P
amela lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
celia wrote:Dziewczyny, ale to chyba jest tak, że dziecko cały czas zmienia pozycję? Skąd wiecie, że główką uderza?
Ja z reguły czuję pukania w dole, nigdy jeszcze na wysokości pępka, ale czy "koniczynką" czy główką mnie uderza to nie ma pojęcia
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Mila nie martw sie maluszkowi nic nie bedzie, ale musisz sie uspokoic:)
no wlasnie ja tez nie wiem czy mnie kopie czy glowka uderza nie rozpoznaje tego:P
Juz podoba mi sie Barbara, Hanna tez bardzo ladne ale mnie osobiscie Jagna sie nie podoba:PJus1985 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Dziewczynki co do spotkania to ja myśle że te ostatnie wydarzenia na nas tak płynęły i na nasz nastrój
Faktycznie może po świętach na spokojnie ustalimy jakiś termin no i już ciepło będzie
Moja mała też puka w różnych miejsca więc chyba narazie mają sporo tam miejsca i sobie po prostu swobodnie pływają
Quendi, celia, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif