Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania_1986 wrote:A to pojawił się taki pomysł? Bo ja wiadomości nie oglądam
http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/1601542,Politycy-podzieleni-w-sprawie-propozycji-calkowitego-zakazu-aborcji
W niedzielę w kościołach ma być czytany list episkopatu odnośnie aborcji...Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Ja np kosmetyki moge polecic z wlasnego doswiadczenia polecam odrazu kupic lepsze i wrazie jakis alergii bo ja obkupilam mala w te zwykle nivea itd i poszly do "smieci" polecam oilatum,cethapil md,ziaja dla atopowcow i bardzo fajne kosmetyki z La roche nia pachna nie sa tez tanie ale bardzo fajne i skuteczne
-
No to Ninka nie śpimy razem...
tylko, że ja w ogóle zasnąć nie mogę..
Niestety co do decydowania, to i tak zawsze zwykli ludzie mają mały wpływ na decyzje władzy..
A z tych milszych spraw to my chyba doszliśmy do porozumienia w sprawie imienia - miała być Laura, bo bardzo mi się podoba ale nie podobają mi się zdrobnienia, no i będzie Izajuż tak mówię do brzuszka, więc chyba zostanie
-
Ninka0111 wrote:Tak tylko dla mnie tylko 5 drzwiowe bo ja bede miala drugie dzieciatko☺
A propos samochodów to ostatnio teściowa się mnie pyta, jak my będziemy jeździć do jej córki jak już będzie 2 maluchów (bo ona zawsze jeździ z nami z tyłu z małą), no to mówię, że z tyłu 2 foteliki po bokach a ona w środku (a słuszną wagę kobita ma) i chyba się na mnie obraziła... czy ja powiedziałam coś nie tak!?