Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien dobry. Chyba wszystkie po tych lodach dobrze spia ze nie pisza. Ja oczywiście nie spie od 6 a i noc z przerwami bo kaszel i katar Matcela meczyl. Pierwszy raz mleka w nocy nie wypil i dla mnie to szok. Bo nawet chory zawsze wypijal.
_cherryLady lubi tę wiadomość
-
Ja się obudziłam o 3 i koniec było spania, strasznie się wymęczyłam, bo już nie mogłam zasnąć...
Młody uwielbia kopać, kręcić się całą noc, i jeszcze mąż chrapał
Biedny Marceldużo zdrówka dla niego. A Ty kochana jak się czujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 07:14
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualnyJa ogolnie fizycznie dobrze, ale psychika kuleje. Boje sie bo wiem ze jestem teraz w tym najgorszym momencie ciazy. Gdybym teraz ja stracila...nawet nie chce myslec. Budze sie codziennie rano i powtarzam sobie, aby wytrwać do wieczora, noc jakos zleci i juz będzie jeden dzien wiecej za nami. To jest straszne bo kazda chwila jest temu podporzadkowana. Cos mnie pociągnie, lekko zaboli a ja już mysle czy szyjka nie puszcza. Oby chociaz wytrzymac do początku III trymestru.
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Martyna a Ty dokladnie ktory jestes tydz i dzien?
Dziś zaczęłam 25tydz ( 24 tydz 0 dni )kaarolaa, Betty Boop, JRY1984, hella, malika89, blondyna5555, Dominique88 lubią tę wiadomość
kaarolaa wrote:Ja ogolnie fizycznie dobrze, ale psychika kuleje. Boje sie bo wiem ze jestem teraz w tym najgorszym momencie ciazy. Gdybym teraz ja stracila...nawet nie chce myslec. Budze sie codziennie rano i powtarzam sobie, aby wytrwać do wieczora, noc jakos zleci i juz będzie jeden dzien wiecej za nami. To jest straszne bo kazda chwila jest temu podporzadkowana. Cos mnie pociągnie, lekko zaboli a ja już mysle czy szyjka nie puszcza. Oby chociaz wytrzymac do początku III trymestru.
kaarolaa lubi tę wiadomość
2 poronienia( 2009 8tyg.[*], 2015 8tyg.[*] )
-
Musik wrote:No wlasnie dziewczyny jak przylozyc te sluchawki z muzyka?? Takie duze sluchawki czy te malutkie do uszu i jak glosno? Bo ja muzyke puzczam tak normalnie z telefonu ale moze przez sluchawki bedzie skuteczniej:)
Ja mam takie duze słuchawki podłaczone do komputera.MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
hella wrote:Uff, umowa kredytowa podpisana, akt notarialny też już mamy. Dzisiaj byliśmy w naszym mieszkaniu (jak to pięknie brzmi!), ale klucze dostaniemy dopiero jak cała kasa wpłynie. Może uda się przed weekendem.
Betty gdzie się zapisałaś? Bo ja się waham pomiędzy dwoma i nie wiem...
Hella ja sie zapislam do aktywnej mamy na krasińskiego na grupe do tej rudej Agaty z warsztatów na godz 17:30. Sa jeszcze miejsca wiec jak Cie dojazdy nie przerazaja to dawaj, bedziemy razem chodziłyhella lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
kaarolaa wrote:Ja ogolnie fizycznie dobrze, ale psychika kuleje. Boje sie bo wiem ze jestem teraz w tym najgorszym momencie ciazy. Gdybym teraz ja stracila...nawet nie chce myslec. Budze sie codziennie rano i powtarzam sobie, aby wytrwać do wieczora, noc jakos zleci i juz będzie jeden dzien wiecej za nami. To jest straszne bo kazda chwila jest temu podporzadkowana. Cos mnie pociągnie, lekko zaboli a ja już mysle czy szyjka nie puszcza. Oby chociaz wytrzymac do początku III trymestru.
Karola doskonale Cię rozumiem, po tym co przeszłaś wcale się nie dziwię, że się boisz... ja też codziennie się boję, myślę o tym wszystkim
Wiem, że to nie żadne pocieszenie, ale moja znajoma straciła 2 ciąże, ostatnio z powodu nie wydolności szyjki... jakiś czas temu założyli jej pesser i jest dobrze. W czerwcu ma termin.kaarolaa lubi tę wiadomość
Dzień dobry, ten mój kot mnie wykonczy budzi mnie codziennie o 4 :'(
Kaarolaa przykro mi że przez to przechodzisz mogę się tylko domyślać co czujesz :-*
Mój mąż na przekór mojej opinii postanowił sprzedać mój samochód i wczoraj był klient na oglądanie na szczęście nie było męża więc tak mu auto opisałam że szybko pojechałkaarolaa, Martynka30, Lulu83, Betty Boop, hella, Friend, malika89, Dominique88 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka30 wrote:Karola doskonale Cię rozumiem, po tym co przeszłaś wcale się nie dziwię, że się boisz... ja też codziennie się boję, myślę o tym wszystkim
Wiem, że to nie żadne pocieszenie, ale moja znajoma straciła 2 ciąże, ostatnio z powodu nie wydolności szyjki... jakiś czas temu założyli jej pesser i jest dobrze. W czerwcu ma termin.Martynka30, Aśka_gdańsk, _cherryLady, alicjaaaa lubią tę wiadomość
-
Ja na początku myślałam, że jak dotrwam do 2 trymestru będzie mi lżej, ale nie jest, mam wrażenie, że jest gorzej... martwią mnie te bóle, choć lekarz mówi, że tak może być, ale mnie to nie uspokaja.... wczoraj wywaliłam wszystkie rzeczy z komody w sypialni i robię miejsce dla małego... pozbywam się niepotrzebnych rzeczy, żeby tylko było miejsce... ubranka leżą w kartonie, trzeba tylko poprać i poprasować...Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
kaarolaa wrote:Dla mnie kazda szczesliwie zakonczona historia jest wazna i daje sile do walki. Juz od momentu rozpoznania wewnętrznego rozwarcia minęły 4 tyg. Mam nadzieje ze kolejne tez tak beda mijaly.
Wiesz ja też tak miałam, po stracie czytając historie dziewczyn którym się udało, głęboko w sercu też wierzyłam, że ja też kiedyś będę na ich miejscu.kaarolaa lubi tę wiadomość
Martynka będziesz i to już w sierpniu :-*
Muszę chyba zwlec się z wyra córkę odwiesc do przedszkola, syna do szkoły, obudzić najstarszą do szkoły, porobić im kanapki, wyjść z psem i wkoncu coś zjeść
Ja nie wiem jak to ogarnę jak urodze MichasiaMartynka30, kaarolaa lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNelk wrote:Martynka będziesz i to już w sierpniu :-*
Muszę chyba zwlec się z wyra córkę odwiesc do przedszkola, syna do szkoły, obudzić najstarszą do szkoły, porobić im kanapki, wyjść z psem i wkoncu coś zjeść
Ja nie wiem jak to ogarnę jak urodze Michasia