Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudi88 wrote:Ja właśnie wypiłam koktajl z mango, papai i ananasa i moje dziecko odstawia jakieś tubylcze tańce
Ja już jakiś czas temu powiedziałam sobie, że nie zjem w ciąży już mango... dziecie mi wówczas chce przez pępek wyskoczyć, tak mu smakuje więc może mango po prostu naszym Robaczkom tak smakuje
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
Dots&Lace wrote:Potwierdzam. Brałam Clotrimazolum w ciąży i nie dość że lało się ze mnie czymś białym i ciągle miałam mokrą bieliznę, to jeszcze w dodatku szczypało mnie przy tych wyciekach.
Oj mnie tez szczypie jak wycieka i zastanawialam sie czy to uczulenie ale po kazdych globulkach trak mam nawet po luteinie czy lactovaginal. Jakby ten sluz co wycieka to powodowal.
Ciekawa jestem czy ktoras z was tez tak ma. -
Ja rodze w Narutowiczu, sporo kolezanek chwalilo. Teraz w niedziele bylam na sorze i polozna przemila, lekarka troche opryskliwa, ale ich i tak praktycznie przy porodzie nie ma. Rydygiera tez teraz mocno chwala, jakbym sie nie mogla dobic w sdm do narutowicza to tam pojade.
-
Martynka30 wrote:Ja nic o herbacie malinowej nie pisałam, tylko o liściach
To byla odpowiedz do postu sabanka, ktora zreszta ma racje ze wiele rzeczy to bzdura... wiec na wszystjo trzeba patrzec z przymrozeniem oka, ale sprobowac nie zaszkodzi)
Nasza Marcysia jest już z nami
-
monika454 wrote:Ja już jakiś czas temu powiedziałam sobie, że nie zjem w ciąży już mango... dziecie mi wówczas chce przez pępek wyskoczyć, tak mu smakuje więc może mango po prostu naszym Robaczkom tak smakuje
Ja kupiłam ostatnio sorbet z mango, ale mała po nim nie szaleje. -
Kurde jest 03.15..
no nie zasne..jasna cholera
Z dobrych wiesci - dzis po poludniu WIZYTUJEMam nadzieje ze z malym wszystko dobrze. Ostatnio byl juz ulozony glowka w dol, a teraz mnie kopie z calkiem innej strony, kurde mam nadzieje ze sie nie obrocil..
Asiasia, Dominique88 lubią tę wiadomość
Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Ja tez dzis wizyta, o 16. Pewnie bez usg.
Wczoraj mężowi dałam reprymendę ze raz w miesiącu mam wizytę a on nigdy nie ma czasu ze mną na nią pójść. Obiecał że się postara być. Dla jego dobra lepiej żeby tak było.
Nie lubię juz jeździć autem tak wysoko w ciąży, zwyczajnie się boję. -
Ania_1986 wrote:Ja kupiłam ostatnio sorbet z mango, ale mała po nim nie szaleje.
mój po sorbecie też nie szaleje
Dzień dobry Dziewczyny!
kolejna noc z problemami... powiem Wam, że mam po prostu dość swoich snów... wykończą mnie psychicznie...Brzuch mnie z nerwów boli aż...
O 10 wychodzę i idę z koleżanką na warsztaty ze słoikowania
Trzymam kciuki za wizytujące! Samych pozytywnych wieści!
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
monika454 wrote:Spróbuj ze świeżym mango
mój po sorbecie też nie szaleje
Dzień dobry Dziewczyny!
kolejna noc z problemami... powiem Wam, że mam po prostu dość swoich snów... wykończą mnie psychicznie...Brzuch mnie z nerwów boli aż...
O 10 wychodzę i idę z koleżanką na warsztaty ze słoikowania
Trzymam kciuki za wizytujące! Samych pozytywnych wieści!
W ogóle smakuje jak ananas. -
nick nieaktualny
-
Nie umawiam się bo to chyba wyrzynająca 8 naciska na 7 więc i tak mi nie pomogą. Ostatnio byłam to żadnej próchnicy dentystka nie widziała. Jeszcze poobserwuję i umówię się na spokojnie. Od ręki i tak mnie raczej nie przyjmą, nie wierzę że coś pomogą, za ostatnią wizytę zabuliłam 300zł i wolałabym żeby to samo przeszło. Zawsze coś. Dzięki Martynko że pytasz.
-
To obserwuj, spokojnie możesz wziąć apap, może troszku ulży...
Wiem ile dentysta priv potrafi kosztowaćja płaciłam za 4kanały zęba plus wypełnienie 1000zł
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Dziewczyny powiedzcie mi cos o normie d dimerow w ciazy. Mam na wynikach ze norma ponizej 0,5 a ja mam 1,22ug/ml. Strasznie sie boje.....
Zrobilam badanie profilaktycznie mimo iz lekarz mowil ze nie mam szukac sdobie chorob. Moje objawy to umiarkowane hemoiroidy zylki na udach i od dziecka na lewej lydce mam taka widoczna zyle jakby zylaka ktora w ciazy zabolala mnie dwa razy. Jak pokazywalam ginekologowi i ostatnio chirurgowi to powiedzial ze to zaden grozny zylak i mam sie nie przejmowac.
Licze na wasze opinie.... Boje sie ze zaszkodzi to dziecku ze dopiero teraz wykryte...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 08:29
-
Cześć
Powodzenia dziewczyny na wizytach.
Pigułka to daj znać jak tam w Narutowicza. Znajoma rodziła tam pół roku temu i nie była ani zadowolona ani niezadowolona. Ja mam bliżej do Narutowicza.
Ja toż dziś w nocy spać nie mogłam za to teraz jestem jeszcze w łóżku. Moja córa w szpitalu, syn nie idzie do szkoły bo coś mi kaszle, więc nie muszę wstawać po 6.
Penelopę współczuję bólu.
Ja byłam u dentysty 2 miesiące temu zrobiła mi się jedna dziórka, dentystka powiedziała mi żeby jeszcze przyjść na kontrolę 2 miesiące przed porodem więc się wybiorę.
Jak ostatnio byłam na wizycie dentystka mnie pyta czy się coś dzieje, to ja jej mówię że nie ale zawsze w ciąży mi się zęby psują, dentystka tak popatrzyła na mnie i pyta się to ile Pani tych dzieci ma. Strasznie mnie to rozbawiło.
Wogole ludzie mnie denerwują. Jestem w ciąžy z 3 dzieckiem a większość ludzi patrzy na mnie jak na jakąś patologię, łącznie z pierwszym ginekologiem u którego byłam. Ostatnio byłam na festynie i ostatnio mi siostra mówi że jej pracownica jej powiedziała że jakaś znajoma mówi zobacz ta Kaśka to już z 4 dzieckiem w ciąży jest. I Wogole ciągle mnie jakieś ploty dochodzą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 08:30