Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJRY1984 wrote:Witajcie kochane - te nasze dzieci się chyba zmówiły moja też szaleje
Dziewczyny trzecią noc z rzędu budzę się z brzuchem twardym jak kamień i tak raz dziennie mam nacisk na broszkę od środka taki ucisk, nagniatanie. Proszę powiedzcie że któraś tak ma i że to normalne...
Ja zauważyłam, że mam twardy brzuch i ucisk jak mi się chce siusiu. Na początku myślałam, że to na odwrót: że chce mi się siusiu, bo brzuch się spina i uciska na pęcherz. Ale ucisk nie schodził mimo zmiany pozycji leżenia, a ustępuje dopiero po wizycie w toalecie.JRY1984 lubi tę wiadomość
-
przed chwilą wstawiłam pierwsze pranie dla młodej
, akurat się wypierze jak mój T przyjedzie więc pomoże mi wieszać
.
Ja to mam jakiegoś szatana w brzuchu , nie wiem co ona tam robi ale tak się wypina i akrobacje strzela ze szok ;p jakby się tam przepchała z kimśzobaczy za kilka lat swoje nagrane brzuszkowe wyczyny to się pewnie zdziwi ;p
Ja tam piorę wszystko jak leci , łącznie z akcesoriami do łóżeczka, zostawiam tylko wypełnienie pościeli . Maskotki też mam zamiar wyprać .Asiasia lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
nick nieaktualnypaola89 wrote:przed chwilą wstawiłam pierwsze pranie dla młodej
, akurat się wypierze jak mój T przyjedzie więc pomoże mi wieszać
.
Ja to mam jakiegoś szatana w brzuchu , nie wiem co ona tam robi ale tak się wypina i akrobacje strzela ze szok ;p jakby się tam przepchała z kimśzobaczy za kilka lat swoje nagrane brzuszkowe wyczyny to się pewnie zdziwi ;p
Może nie jest tam sama ?Siostra albo braciszek obok przeszkadza, to i się przepychają
paola89 lubi tę wiadomość
-
Ania_1986 wrote:Co do kąpieli to ja mam zamiar używać tylko mydełka z babydream kupiłam, a po kąpieli oliwka również z babydream . Do pupci linomag maść.
Z kolei co do pampersów to 1 kupiłam dady. Muszę jeszcze kupic 2 ale chyba jednak kupię te z Lidla bo podobno dada sie popsuła.
A i tak jak Domi pisze ja tez zamierzam codziennie kąpać ze względu na to by dziecku wyrobić rytuał.
Ostatnio otworzyłam próbki nowych pampersów i dady bo dade miałam raz w użyciu dawno temu. W macaniu i wąchaniu wygrały dada. I nie miały drobinek pochłaniających zaszytych w taśmie elastycznej na plecach. A od tego mały miał wiecznie krostki bo to ostre jednak. Z chlonnoscią sie okaże w praktyce.
Jestem zrażona do pampersów bo przy starszym synku trafiłam na kilka paczek pod rząd z wadą fabryczną. Miały za krótkie boczki/ te białe zakładki. Puszczały w nocy i potrafiłam przebierać go po dwa razy co noc razem z pościelą. Reklamowałam i przysłali mi list z zapewnieniem, że dążą do poprawy jakości, bla, bla... i dwie paczki gównianych pampersów z tą samą wadą chyba na potwierdzenie wiarygodności listu
-
Kokosanka wrote:Dziewczyny uplawy o ktore pytalam wczoraj to nie efekt Clotrimazolum... Dzisiaj rano mialam skurcz, szyjka 1 cm, zostaje w szpitalu
lekarz zapowiedzial ze moze byc wczesniak...
Kochana trzymaj się, mam nadzieję, że lekarze zrobią wszystko, żeby maluszek posiedział jeszcze trochę... trzymamy mocno kciukiMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
sabanek wrote:Może nie jest tam sama ?
Siostra albo braciszek obok przeszkadza, to i się przepychają
nieee na pewno nie ;p pewnie coś tam sobie wymyśla albo dziczeje mi tam bo mało miejsca ma ;p
ale by było zaskoczenie jakby u którejś z nas jednak okazało się że w domku mieszkają dwie osóbki a nie jedna ;psabanek lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
Kokosanka wrote:Dziewczyny uplawy o ktore pytalam wczoraj to nie efekt Clotrimazolum... Dzisiaj rano mialam skurcz, szyjka 1 cm, zostaje w szpitalu
Będzie ok a dzidziuś wytrzyma jeszcze , ważne że to zauważyli ! Trzymam kciuki !Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
Kokosanka trzymam kciuki, najważniejsze, że w szpitalu jesteś pod opieką lekarzy.
Pigułka ja też chyba do Narutowicza bede próbować, a zobaczymy jak wyjdzie.
Znów mam intensywny dzień przez ten dach, od 6.30 na nogach i w biegu.
Staram się jeść małe porcje przez ten żołądek i nie za dużo razy i czuje się źle, słaba jestem, tchu mi brakuje, z rynku musiałam wrócić bo mi się słabo od gorąca robiło, dodatkowo mała od wczoraj słabo się rusza, coś tam drgnie, ale spokojna dziś jest, chyba od stresów ostatnich dni. Wczoraj ok, a w nocy i dziś cichutko, już tak miałam ze 2 razy, na IP nie ma po co jechać - opier**l dostane tylko jak zawsze
No nic, poczekam jeszcze, głowa mnie boli, żebro strasznie, kręgosłup piersiowy okropnie, wykończona jestem.
Zaraz z blachami znów przyjadą kolejne 1500zł, mam dość już dachu.
-
nick nieaktualnyKokosanka wrote:Dziewczyny uplawy o ktore pytalam wczoraj to nie efekt Clotrimazolum... Dzisiaj rano mialam skurcz, szyjka 1 cm, zostaje w szpitalu
-
Ja nienawidzę prasować. Niestety mój mąż codziennie do pracy w koszuli chodzi. Ale od kiedy jestem w ciąży to nie mogę stać dłużej, bo mi słabo się robi. Oświadczyłam więc szanownemu mężowi, ze chyba musi sam prasować swoje koszule i tym sposobem zatrudnił panią do prasowania co 2 tygodnie hihihi. Natomiast ubranka już poprasowałam, bo mnie zmobilizowałyście:) robiłam trzy podejścia i sie udało. Pierwszemu dziecku chyba dałam radę tylko miesiąc prasować.
-
nick nieaktualnyKokosanka wrote:Dziewczyny uplawy o ktore pytalam wczoraj to nie efekt Clotrimazolum... Dzisiaj rano mialam skurcz, szyjka 1 cm, zostaje w szpitalu
-
Mąż się ostatnio śmieje, że jak chodę to śmiesznie wygladam od przodu. Poruszam sie horyzontalnie i wertykalnie. Idę do przodu, a brzuch kołysze się prawo - lewo. Któraś też to u siebie zaobserwowała ?
Rudi - słowo "namiętne" idealnie pasuje do "noszenie majtek do lodówki"Mi się zdarza zamiasty do zmywarki to do lodówki coś wsadzić i na odwrót. z gaciami mi się jeszcze nie przytafiło
-
nick nieaktualny