Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 11:33
kaarolaa, Domi793, pigułka, Penelope30, Jujka, Iwa2016, Kasiaaaaa88, paola89, marcianka1, Asiasia, Dots&Lace, sabanek, Goslim79, monika454, blondyna5555, jamajka, Ibi, JRY1984, Truskaweczka83, Nelk, Dominique88, ewi0808, Lady Savage, makota, Dagmara, malika89 lubią tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
nick nieaktualny
-
Gratulacje dla wszystkich nowych mamuś
czekamy na dalszy rozwój akcji dzisiaj fajna data na urodziny 08.08 ja juz mieszkanie ogarnelam, pranie sie pierze i teraz poleguje lekkie cmienie podbrzusza jak na okres a po za tym cisza jak makiem zasiałAsiasia, Domi793 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję wszystkim nowym mamusiom, ale Was się namnożyło.
U mnie zostało 7 dni do terminu i żadnych oznak porodu. Dziś ostatni raz idę jeszcze na szkołę rodzenia. Od rana czyszczę wózek, bo dopiero wczoraj dostaliśmy go od znajomych i wymaga kilku konserwacji, posłużył już trójce dzieci, więc trzeba go porządnie wyczyścić i wymienić opony, ale się cieszę bo mam co robić i nie myślę ciągle o porodzie.http://dotsandlace.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo jest najbardziej denerwujące... Najpierw problemy i trzeba było interweniować, by donosić ciążę, a teraz Dzieciom się nie spieszy...
Ja znów dziś daleko w sklepie na zakupach była, ale znów ani kłucia ani skurczy, zero... Tylko się zmęczyłam, bo gorąc i po schodach ciężej trochę.
Niki gratulacje
Boo śliczny kudłaty bobasek
Jeszcze się nie zdarzyło u nas na forum, że miał być chłopiec, a wyszła dziewuszka i na odwrót. Ciekawa jestem, czy kogoś to spotka -
nick nieaktualny
-
A ja mam 16 sierpnia rocznicę ślubu mój chrześnik się wtedy urodził i jeszcze 1 DZIEWCZYNKA W rodzinie, ja się urodziłam 19 sierpnia a moja córka 1 września i wszystkie te daty są realne no zobaczymy.
Śliczne te Wasze dzieciaczki dziewczyny, ja już się nie mogę doczekać jak będzie mój małybwyglądał.
Wczoraj byliśmy na festynie i mój syn rzucał do puszek jak by się zbiło wszystko e puszki dostaje się duże maskotki. I mój syn mówi jak zbije wszystkie puszki to miś będzie dla brata. Bardzo miło mi się zrobiło że tak mówi.Asiasia, makota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny