Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak ja bym nie brała żadnych leków to bym normalnie nie funkcjonowała. Mój gin uważa, że w Polsce panuje lekofobia. Biorę wszystko po konsultacji z nim i mam na to pozwolenie.
Wiadomo, że nie można brać leków kategorii X i D. C tylko w wyjątkowych przypadkach.A i B można śmiało. Oczywiście po konsultacji z ginem. Mój profesor nawet prowadził badania na ciężarnych myszach odnośnie leków na astmę, więc mu ufam w tym temacie.
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Ja mam "nadczynną" macice tzn. skurcze mi się pojawiały w obu ciążach praktycznie od początku więc no spę brałam cały czas.teraz zalecił brać kiedy czuje mocniejszy ból.
Więc cały czas luteinę i jak bolo no spę
Córka 2012👱♀️
Córka 2014👩💼
Syn 2016 👱♂️
-
A provag? To jest probiotyk ginekologiczny. Brała któraś z Was? Słyszała coś? Bo ja mam problem z nawracającymi infekcjami, miałam robiony posiew i wszystko ok, ale przed ciążą brałam, teraz też łykam, farmaceutka powiedziała, że nie zaszkodzi na pewno, ale wolę mieć pewność, a do lekarza dopiero w poniedziałek. Z leków to biorę kwas foliowy, jod i wit. D- brałam przed więc póki co nie odstawiam.[/url]
-
nick nieaktualny
-
Dagmara wrote:Mnie dziś też mniej boli. To różnie raz boli bardziej a raz mniej
Tylko najgorsze jest to, że każda z tych sytuacji nas martwi.
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Mnie to tez wszystko martwi, czasami mniej boli czasami bardziej i za każdym razem się boję że to coś złego
Dzisiaj pobolewa mnie brzuch z lewej strony i plecy z lewej strony, takie promieniowanie z lewej strony brzucha i ciągnie do pleców, martwię się wszystkim bo niewiem czy to normalne.
Wiecznie jestem głodna tylko po zjedzeniu niedobrze mi i musze poleżeć, jak za długo chodzę czy siedzę to już kiepsko, nic tylko bym musiała leżeć, tylko jak co chwile chodzę siusiu i co chwilę robie sobie coś do zjedzenia to jak mam leżeć cały czas. -
Jeezu, ja już nie pamiętam objawów z początku ciąży i nie wiem co jest normalne a co nie... A takie "kłucie" w szyjce też czujecie? Bo nie wiem czy to normalne czy to nie objaw mojej infekcji
Wczoraj pierwszy raz nie dałam rady ze zmianą pieluchy u pierworodnej... Buuu... A będzie tylko gorzej, ehh..
No i ta głowa.. Nie wiecie czy tak wcześnie można brać paracetamol? -
Hej dziewczyny! Mogę do Was dołączyć? Termin mam wyznaczony na 3 sierpień. Jest to moja pierwsza ciąża. A moje objawy jakie ja mam to czeste oddawanie moczu, wrażliwe sutki i bolący kręgosłup ;(
Paulka123, pigułka, malika89, Dagmara lubią tę wiadomość