Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaarolaa, gratulacje
Opóźniona, ja mam wizyte u gina jutro, ale ide do przychodni przyszpitalnej i tez oddzielnie sie będę musiala na USG umówic. Na prywatnej wizycie w tamtym tygodniu byl widoczny pecherzyk. Wiec tez bede czekac na kolejny podglad.
Spokojnego popoludnia -
Dere - dzięki za radę. Uspokoiłaś mnie trochę
Martynko - pewnie większość z nas łapią wątpliwości, czy wszystko ok. Mamy już doświadczenie, ale i tak nie mamy wpływu na to, co się stanie, więc trzeba myśleć, że będzie ok i póki nie ma widocznych powodów, że tak nie jest myśleć na maksa pozytywnie. Przynajmniej ja się tak staram robić, żeby dotrwać do sobotniego usg. Bądź dzielna! :*Aniołek 19.09.2015 (10 tc)[*]
TP 01.08.2016 r.
Czekamy na Lili
-
Dziewczyny byłam na wizycie dzidziuś 3 mm pęcherzyk piękny z dzidzią w środku pięknie widać bijące serduszko uspokoiłam się i jestem szczęśliwa jutro zaczynam 7 tydzień
pigułka, Paulka123, Friend, beza_cytrynowa, Madź, blondyna5555, kaarolaa, czekaja, malika89 lubią tę wiadomość
-
Alishia wrote:Dziewczyny byłam na wizycie dzidziuś 3 mm pęcherzyk piękny z dzidzią w środku pięknie widać bijące serduszko uspokoiłam się i jestem szczęśliwa jutro zaczynam 7 tydzień
kaarolaa lubi tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Alishia wrote:Dziewczyny byłam na wizycie dzidziuś 3 mm pęcherzyk piękny z dzidzią w środku pięknie widać bijące serduszko uspokoiłam się i jestem szczęśliwa jutro zaczynam 7 tydzieńAlicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
Nie no ale się nie nakręcaj proszę. Lekarz patrzył w monitor kilka minut bo nie był pewny ale w końcu to powiedział że widać serduszko! mnie to wystarczyło żeby skakać z radości.
A i specjalnie dla Ciebie udostępniłam wykres:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 14:20
Friend lubi tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
Paulka123 wrote:Nie no ale się nie nakręcaj proszę. Lekarz patrzył w monitor kilka minut bo nie był pewny ale w końcu to powiedział że widać serduszko! mnie to wystarczyło żeby skakać z radości.
A i specjalnie dla Ciebie udostępniłam wykres:-)
Kochana jesteś!
-
Dere wrote:Martynka a na kiedy masz planowane usg? Totalnie nie mam pamiec do dat, a chyba pisałaś pare stron wczesniej
15 grudnia mam wizytę i usgMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
A i muszę się Wam wyżalić: od piątku wieczorem mam nakaz leżenia w łóżku. Mam już serdecznie dosyć.... dupa mnie boli od leżenia. Taką mam ochotę zrobić obiad, albo posprzątać albo pójść na działkę i trochę popracować. Budujemy aktualnie dom i mnie szlag trafia, że nie mogę tam wtrącić swoich 3 groszy. Mój mąż albo jest w pracy albo idzie do naszego domu robić sufity podwieszane. A mnie tam nie ma! No wyobrażacie sobie? nikt mu niczego palcem nie wytyka ..... rozbestwi się ten mój mąż....Alicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
nick nieaktualny
-
Paulka123 musisz zaopatrzyć się w dobre filmy albo bajki (polecam Krainę Lodu i W głowie się nie mieści) - i starać się wyciągnąć z tej sytuacji to co najlepsze.
Ja codziennie przychodzę do pracy, a myślami jestem cały czas przy ciąży. Średnio mogę się skoncentrować na pracy.
Nie powiedzieliśmy jeszcze nikomu o ciąży i czuję się bardzo samotna z tą informacją. Moja Siostra jest w ciąży w 14 tygodniu i wiedzą wszyscy - bardzo o nią dbają. Wczoraj na przykład wracaliśmy od znajomych i dostaliśmy od nich w prezencie dość duże i ciężki paczuszki - i kolega wziął od niej paczkę i niósł a ja swoją tachałam obok.. taki los kobiet nie przyznających się za wcześnie
Zadzwoniłam po Męża, żeby po mnie wyszedł i pomógł. Jest kochany - wręcz przyleciał żeby mi wyrwać tą paczkę z rąk -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny