Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ninciaa172 wrote:Można tu gdzieś wysyłać wiadomości na priv ? odezwałabym sie do Ciebie, ale nie widze takiej opcji Mam na imie Karolina, a mieszkam na Gąsinie. A Ty ?
Na priv można tylko jak będziemy przyjaciółkami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 16:58
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
smerfetka84 wrote:Dziewczyny które biora luteine dopochwowo czy też pod jeżyk czy to możliwe ze mdłości które mam to od luteiny czy to bobo daje znać?
Gdzieś czytałam, że mdłości to są od betaHCG, więc swojej teorii nie jestem pewna.
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Agnieszka, w takim razie mam nadzieje, ze nasze losy potoczą się dobrze i za rok będziemy śmigać razem w parku z wózkami Może wcześniej też jakaś kawa i będzie można się poznać
Dziewczyny, powiedzcie mi czy takie plamienie może być spowodowane USG TV, zwlaszcza jak mam nadżerke ? Zaczełam plamic dopiero po srodowej wizycie, wczesniej bylo ok.opóźniona lubi tę wiadomość
-
LidziA89 wrote:Ja też mam plamienia cały dzień leże i odpczywam będzie dobrze grunt to się nie denerwować.
Ja jestem z Gdyni może jest ktoś jeszcze z trojmiasta ?
Ja jestem z Gdańska:)
Kochane nie było mnie jakiś czas... ale Was nadrobić to graniczy z cudem.
Witam wszystkie nowe mamuśki i gratuluję tym co zobaczyły swoje upragnione serduszka:)
Ja idę do lekarza we wtorek i mam nadzieje, że będzie wszystko dobrze.
Kurcze trochę nie pomyślałam i dzisiaj w pracy biurka przestawialam..a teraz siedzę i się zastanawiam czy nie zaszkodziło coś fasolce bo mnie boli podbrzusza. ...ehhhWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 17:12
LidziA89, Dominique88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyopóźniona wrote:Mi się zawsze nasilają mdłości po duphastonie i po luteinie dopochwowej też. Przynajmniej mi się tak wydaje.
Gdzieś czytałam, że mdłości to są od betaHCG, więc swojej teorii nie jestem pewna. -
nick nieaktualny
-
ninciaa172 wrote:Agnieszka, w takim razie mam nadzieje, ze nasze losy potoczą się dobrze i za rok będziemy śmigać razem w parku z wózkami Może wcześniej też jakaś kawa i będzie można się poznać
Spiszemy się jakośninciaa172 lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Kraków wita Sierpnioweczki:))!:*
W ktorym tygodniu mialyscie pierwsza wizyte u gina? Ja ide 14.12 czyli 5t5d mam nadzieje ze bedzie cos widac:)) Pani Doktor ma dobry sprzet wiec mam nadzieje ze wszystko zobaczy co trzeba:) denerwuje sie troszke ale mam nadzieje ze bedzie dobrze:)Dominique88, Friend lubią tę wiadomość
-
Marta_:) wrote:Kraków wita Sierpnioweczki:))!:*
W ktorym tygodniu mialyscie pierwsza wizyte u gina? Ja ide 14.12 czyli 5t5d mam nadzieje ze bedzie cos widac:)) Pani Doktor ma dobry sprzet wiec mam nadzieje ze wszystko zobaczy co trzeba:) denerwuje sie troszke ale mam nadzieje ze bedzie dobrze:)
hej hej, ja miałam pierwszą wizytę 6t1d i maleństwo miało 4mm i było widać bijące serduszko (też dzięki wysokiej jakości sprzętowi). Może przesuń sobie wizytę 2-3 dni, będzie większa szansa, że zobaczysz
Coconue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny moja beta 5294. Skaczę z radości!!!
Za to TSH i prolaktyna do dupy
TSH 2,96
Prolaktyna 1184 przy normie do 496. Zacznę sobie cały Bromergon łykać, bo się boję o Fasolę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 18:38
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Hehe ja to juz jestem taka niecierpliwa ze szok:P ale powiedzialam przy rejestracji ze pierwszy dzien @ mialam 1.11 i Pani powiedziala ze moze byc 14.12:) wiec zaufam ale juz sie nie moge doczekac:)