Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
o ja już dodana
ok 15.00 dziś wizytujekolejki w poń po 2 gdz są, wiec zobaczymy jak bedzie.
nie wiem czy usg się doczekam bo to na nfz, ale z tym moczem się dowiem co i jak, ale o L4 poproszę bo nie chce wracać, dzieci chorują, trzeba im pupy wycierać, nosy, czasem podnieść i takie tam jak to w przedszkolu u maluszków, a nie chce się jak poprzednio grypą zarazić, wiec wolę w domu siedzieć już, choć nuda.... -
Truskaweczka83 wrote:ja chce dołączyć, mam konto Angela Truskaweczka bo już należe do innej grupy też zamknietej i specjalnie mam takie konto na fb w którym udostępniam tylko kilka zdjęć i nie mam tam swoich znajomych, itd
kiedyś przez pomyłkę zamiast w zamknietej grupie opublikowałam na ogólnej pytania ciążowe i zdjęcia testów itd, a to był 4 tc dopiero i gdybym nie zauważyła po kilku dniach to by cała wieś/miasto i pół Polski wiedziało o mojej ciąży... a nie chciałabym absolutnie tego tak ogłosić, na szczęście to na tym dodatkowym koncie na którym nie mam 400 znajomych -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kto zaprasza do tej "utajnionej" grupy?
Też chciałabym dołączyć!
Kurde dziewczyny, ja tam jestem wstrząśnięta tą laską, która się udzielała ze swoją urojoną ciążą i dziećmi na Grudniówkach. Czytałam jeszcze teraz jakieś starsze wpisy i jedna dziewczyna pisze: "Mam pytanie Czy któraś z Was szczepiła na raz 6 w1, pneumokoki i rotawirusy? Czy coś się działo potem dzieciaczkom?" a a fałszywa odpowiada "Ja szczepilam i nic się nie działo."
No żenada totalna. Ja wiem - to jest tylko internet i każdy może być kim chce i opowiadać co tylko się chce, ale jak można być tak perfidnym i wypowiadać się na takie tematy ściemniając... ech. Wkurzyła mnie. Tak po prostu, po ludzkuopóźniona lubi tę wiadomość
Aniołek 19.09.2015 (10 tc)[*]
TP 01.08.2016 r.
Czekamy na Lili
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyten kto ją założył, powinien nas pozapraszać, bo skoro jest tajna, to sami się do niej nie dodamy
a co wy na to, żeby nie robić zamieszania z pisaniem i tu i tu, tylko np pisać normalnie tutaj a jakies ewentualne prywatne zdjęcia wrzucać na grupę, tak żebyśmy tylko my je widziały? Albo w ogóle stąd przenieść się tam. Bo trochę bez sensu pisac i tu i tu, chyba, że właśnie fb będziemy traktować jak prywatna skrzynkę z fotkami np brzuszków/maluszkówamanina, MiMK, Rudi88 lubią tę wiadomość