Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No ja mysle ze to glownoe do zdjec wlasnie zeby tu bublicznie nie wrzucac to nie bedziemy musialy sie bawic w wycinanki twarzy itp, no i tam by mi np bylo latwiej wstawiac z telefonu bo tu to sie zawsze namecze a itak bokiem wchodzi albo jakies male...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:Ale jaja... jestem na tym forum od dwoch lat i wiele rzeczy widzialam ale to....
Kiedys byla na ovufriend taka laska dzejzi ktora udawala ze jest w ciazy- wydalo sie ze to nieprawda, jak jedna z lasek z innego watku poznala zdjecie z usg od takiej malej mi, a dzejzi podawala je jako swoje- ze jest w ciazy blizniaczej. Trwalo to kilka mcy, jak sie sprawa rypnela to laska usunela konto... a teraz, zalozyla watek grudniowe mamusie 2015 pod nickiem flakonik i to najprawdopodobniej znowu ta dzejzi... znowu rzekomo byla w ciazy z blizniakami, opowiadala jakie to nie ma zajebiaszcze zycie, dom i mieszkanie w centrum Krakowa, wyjazdy do stanow itd na weekendy, dziewczynki do zdjec ubrane jak celebrytki ... az w koncu dzis laska z watku grudniowek wpafla na profil amerykanskiej mamy na insta i znalazla tam wszystkie zdjecia tych blizniaczek, ktore flakonik wstawiala jako swoje dzieci...
Od tej strony sie zaczyna jakby ktos chcial poczytac...
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/grudniowe-mamusie-2015,6946,2560.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:02
opóźniona lubi tę wiadomość
Czekamy na drugie szczęście ♥ ♥
-
To umowmy sie ze piszemy tu a tam wstawiamy zdjecia, filmiki, moze czasem jakis link ciekawy i tyle
No i bedzie latwiej sie skontaktowac jak ktoras nam stad zniknie w okolicach lipca/sierpniaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:03
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
Betty zdaję relacje ze spodni, są fajne, bardzo mi się podobają, ale rozmiar 36 są na mnie za duże ( tak to jest jak się bierze spodnie bez mierzenia), nie chce mi się bawić w zwroty, będą na później.
Rozmiar rozmiarowi nie równy, skinny 34 były odrobinę za ciasne, boyfriendy 36 za dużeBetty Boop lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
opóźniona wrote:Ania a niech się śmieje ta anonimowa wszechwiedząca specjalistka
Taka odważna i pewna swoich racji, że nawet nicka nie ma.
Nie no nicka ma ale specjalnie zrobiłam żeby nie bylo widac żeby potem nie było. Ech nie mam siły do takich ludziopóźniona lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny może jestem jakaś inna, ale może mnie zrozumiecie. Dzisiaj moja teściowa wysyła mojemu mężowi mmsa, ze nam fotelik samochodowy kupiła. Bez pytania, czy nam potrzeba, jaki chcemy itp i się tak wkurzyłam, bo ona nigdy się nie zapyta tylko uważa, ze jak coś wybierze, to jest najlepsze. Ja już miałam upatrzony fotelik, ale zdecydowałam, że kupimy, po wyborze wózka, bo chciałabym, żeby można go było wpiąć. Wiem, że może powinnam być wdzięczna, ale mnie to tak denerwuje jak mnie ktoś uszczęśliwia na siłę. Moja mama o jakieś tanie ciuszki się pyta, czy mi się podobają i zdjęcia wysyła, a ta kupuje fotelik i nawet nie zapyta jaki byśmy chcieli. Nie mam do niej siły po prostu
Ja z nią nie mam dobrych kontaktów, bo mnie zwyzywała jak jeszcze mnie na oczy nie widziała i mnie to tak wkurza.
-
pigułka wrote:Dziewczyny może jestem jakaś inna, ale może mnie zrozumiecie. Dzisiaj moja teściowa wysyła mojemu mężowi mmsa, ze nam fotelik samochodowy kupiła. Bez pytania, czy nam potrzeba, jaki chcemy itp i się tak wkurzyłam, bo ona nigdy się nie zapyta tylko uważa, ze jak coś wybierze, to jest najlepsze. Ja już miałam upatrzony fotelik, ale zdecydowałam, że kupimy, po wyborze wózka, bo chciałabym, żeby można go było wpiąć. Wiem, że może powinnam być wdzięczna, ale mnie to tak denerwuje jak mnie ktoś uszczęśliwia na siłę. Moja mama o jakieś tanie ciuszki się pyta, czy mi się podobają i zdjęcia wysyła, a ta kupuje fotelik i nawet nie zapyta jaki byśmy chcieli. Nie mam do niej siły po prostu
Ja z nią nie mam dobrych kontaktów, bo mnie zwyzywała jak jeszcze mnie na oczy nie widziała i mnie to tak wkurza.
...też nie ucieszyłabym się z takiego "dogadzania"
-
pigułka wrote:Dziewczyny może jestem jakaś inna, ale może mnie zrozumiecie. Dzisiaj moja teściowa wysyła mojemu mężowi mmsa, ze nam fotelik samochodowy kupiła. Bez pytania, czy nam potrzeba, jaki chcemy itp i się tak wkurzyłam, bo ona nigdy się nie zapyta tylko uważa, ze jak coś wybierze, to jest najlepsze. Ja już miałam upatrzony fotelik, ale zdecydowałam, że kupimy, po wyborze wózka, bo chciałabym, żeby można go było wpiąć. Wiem, że może powinnam być wdzięczna, ale mnie to tak denerwuje jak mnie ktoś uszczęśliwia na siłę. Moja mama o jakieś tanie ciuszki się pyta, czy mi się podobają i zdjęcia wysyła, a ta kupuje fotelik i nawet nie zapyta jaki byśmy chcieli. Nie mam do niej siły po prostu
Chyba jednak jestes do nas w jakiś sposób podobna, wcale nie inna. Tez bym sie wsciekłaMoze mozna to jakos odkrecic, popros meza zeby porozmawial z mama. Niech powiel, ze bardzo Wam miło, jednak bardzo chcielibyscie sami moc cieszyc sie wyborem i jak chce, to niech sie dołozy
W dzisiejszych czasach oddac cos to raczej nie problem, gorzej z urazona duma tesciowej
Ale potem wejdzie na glowe jak sie jej nie przystopuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:26
-
nick nieaktualnypigułka wrote:Dziewczyny może jestem jakaś inna, ale może mnie zrozumiecie. Dzisiaj moja teściowa wysyła mojemu mężowi mmsa, ze nam fotelik samochodowy kupiła. Bez pytania, czy nam potrzeba, jaki chcemy itp i się tak wkurzyłam, bo ona nigdy się nie zapyta tylko uważa, ze jak coś wybierze, to jest najlepsze. Ja już miałam upatrzony fotelik, ale zdecydowałam, że kupimy, po wyborze wózka, bo chciałabym, żeby można go było wpiąć. Wiem, że może powinnam być wdzięczna, ale mnie to tak denerwuje jak mnie ktoś uszczęśliwia na siłę. Moja mama o jakieś tanie ciuszki się pyta, czy mi się podobają i zdjęcia wysyła, a ta kupuje fotelik i nawet nie zapyta jaki byśmy chcieli. Nie mam do niej siły po prostu
-
Pigułka ja Cię rozumiem, też nie mam relacji dobrych z teściową, i wiem, że nigdy by nam takiego prezentu nie zrobiła, to nawet gdyby coś takiego miało miejsce bym była wściekła, mogła się zapytać o model, albo dać pieniądze
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Pigułka współczuje... Mąż powinien jej wyjaśnić, że sami chcecie o takich rzeczach decydować, że Wam miło, ale to wszystko musi pasować itd.
Moi jeszcze nic nie kupują, ale jak wczoraj byliśmy u teściów to pytali o mieszkanie, które kupujemy i teść, który jest stolarzem na siłę chce robić nam jakieś meble zupełnie nie w moim stylu. Na szczęście Mąż wybrną z sytuacji mówiąc, że ja mam o wszystkim decydować i jeśli będzie taka potrzeba to oczywiście skorzystamy z jego pomocy, ale na podstawie naszych projektów.