Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lulu, Syha, ja jakoś tak dziś przyuważyłam takie coś żółtawe na sutku. Zeszło bez problemu, a jak lekko przycisnęłam to zauważyłam, że coś się sączy...
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
JRY1984 wrote:Ja jutro wizytuję i powiem Ci że najgorsze były pierwsze - trzy wizyty a teraz stwierdziłam że to drugi trymestr i musi być dobrze
Ja na początku miałam trochę dystans, ale teraz już go zaczynam tracić i stad ten stres
JRY1984 lubi tę wiadomość
-
JRY1984 wrote:Wiesz kochana też mały metraż mamy i kombinujemy jak to wszystko poustawiać. Ach my wynajmujemy a wy?
My generalnie mieszkanie patrzac na metraz to mamy dosc duze bo 82 metry, trzy pokoje. Duzy pokoj i pokoj corki jest duzy, tylko sypialnia jest mala. Nie mozemy zamienic pokoju corki z sypialnia bo corka ma dosc troche mebelkow i zabawek i wszystko w sypialni by sie nie zmiescilo. Wiec chcemy miec maluszka w sypialni tak do ok. 1,5 roku, a pozniej dzieci beda miec wspolny pokoj. No i wlasnie na te 1,5 - 2 lata musimy maluszka miec w sypialni i musimy jakos pomiescic i lozevzko i cos na ubranka dla maluszka. Ojjjj ciezko bedzie.. ale pomysle tez tak jak pisala Rudi - o wiszacej szafce, zeby tam trzymac ubranka..hmmmm a Ty juz cos wymyslilas?JRY1984 lubi tę wiadomość
Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
Mikołajkowa66 wrote:Ja mam wizytę 14 marca i wtedy będzie USG, mam nadzieję że pokaże co tam chowa między nogami. Córka była uparta i dopiero w 7 miesiącu pokazała. Kupiłam dzisiaj te czopki bo mecze się od dwoch tygodni, ale średnio mi pomogly.
Bo mi też zwykłe w ogóle nic nie dały, a te Evaqu nie mogą nie zadziałać przez to musowanie... -
Mikołajkowa66 wrote:Ja mam wizytę 14 marca i wtedy będzie USG, mam nadzieję że pokaże co tam chowa między nogami. Córka była uparta i dopiero w 7 miesiącu pokazała. Kupiłam dzisiaj te czopki bo mecze się od dwoch tygodni, ale średnio mi pomogly.
Raźniej mi bedzie z kims razem wizytowacja tez 14.03
[/url]
-
A ja 15.03 i chyba z tego co czytałam to jeszcze parę nas jest na ten termin.
My mamy mieszkanie 61 m i najstarsza córka ma swój pokój, w drugim jest syn 8 i córka 4, a my ze starym w salonie połączonym z kuchnią. I gdzie ja się pytam mam wstawić te nowe łóżeczko
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Karo Em wrote:Kupiłaś zwykle glicerynowe czy te Eva/Qu?
Bo mi też zwykłe w ogóle nic nie dały, a te Evaqu nie mogą nie zadziałać przez to musowanie...
A wizytę 14.03 mam na 10.[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDomi793 wrote:Gratulacje kochana:)) sorki ja tam nie widze tych jajek hehehe
Domi793 lubi tę wiadomość