Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kw14tuszek wrote:ja wymyśliłam szaro-żółty pokoik. oglądałam różne aranżacje i ładnie to wygląda no i u nikogo jeszcze nie widziałam
Ja z kolei u mojej kuzynki widziałam polaczenie farb szarej i różowej a właściwie to taka fuksja tylko przybrudzona.
Wydaje mi się że do tego zestawu pasował by jeszcze turkus. -
Kw14tuszek ja również w tej kolorystyce
wozek również
nawet mam już becik w słonie z zółtymi parasolkami
Hehe, wiem, wiem odbija mi
https://naszsmyk.pl/pl/p/Rozek-Becik-niemowlecy-miekki-Slonie-z-Zolta-Parasolka/3842
hella lubi tę wiadomość
-
Taaakie cuda do mnie jadą
z łącznym rabatem 53% aż żal nie kupić
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa151cb36878.pngMartynka30, SyHa85, pigułka, monirek, alicjaaaa, paola89, hella, Betty Boop, Lulu83, MiMK lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Rudi88 wrote:Hej, u mnie nocka do kitu
nie dość, że meczyly gazy to jeszcze około 4 taki dziwny ból w środku jakby szczypanie z kuciem. Lapalo na sekundke i puszczalo i tak co 5 minut chyba z godzinę trwało.
Także czuje się jak kupa w proszku blehhhhhhhh
P.s : szumisia też zamierzamy nabyć.
To jest nas dwie kupy w proszku..[/url]
-
Bede miala wymarzoną wysnioną coreczkę na 95 proc
Zabralam meza na wizyte aby poogladal sobie nasze cudenko
Porod na 9 sierpnia.
Prosilabym o dopisanie na pierwszej stronie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 12:54
SyHa85, monirek, Alishia, sabanek, pigułka, Ninka0111, alicjaaaa, malika89, hella, kaarolaa, opóźniona, Betty Boop, oLena31, Lulu83 lubią tę wiadomość
-
malika89 wrote:Dzień doberek
Mąż śpi, odsypia wieczorne opijanie syna
Ja przeglądam katalogi z farbami do wnętrz. Myślę co dołożyć do szarej farby i białych mebli
Co do misia szumisia to chcę (wpisałam na listę prezentów na Baby Shower) tego misia http://whisbear.com/sklep/szczegoly/whisbear-szumiacy-mis-czerwien-4/whisbear-szumiacy-mis-classic-1#galeria[2]/0/
https://www.google.pl/search?q=szaro+bia%C5%82o+%C5%BC%C3%B3%C5%82ty+pokoik+dla+dziecka&espv=2&rlz=1C1CHMO_plPL547PL547&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj1goD0q5XLAhXnQpoKHSHwDP0Q_AUIBygB&biw=1366&bih=667
żółty!malika89 lubi tę wiadomość
-
Martynka30 wrote:A ja pół nocki nie spałam, młoda albo młody się wiercił, rozpychał, kopał...
po 22 dostałam kopa i się obudziałam i do 1 koniec spania
Teraz też
Betty zdrówka.
Dziewczynki gratulacje udanych wizyt
Hej. Od kilku nocy budzę się i wiem, że cos mnie obudziło, tylko nie potrafię tego zidentyfikować... dzisiaj myslałam, że to skurcz nóg, ale to raczej cos w brzuchu... jakby pojedynczy skurcz, albo bąbel jaki... i tak sobie myslę, czy to możliwe, że kopniak, albo ruchy. Tylko, że w dzień nic nie czuję takiego
Poza tym dzisiaj mi nagarstek drętwieje lewy... macie może takie problemy?Aniołek 19.09.2015 (10 tc)[*]
TP 01.08.2016 r.
Czekamy na Lili
-
Ania_1986 wrote:Ja z kolei u mojej kuzynki widziałam polaczenie farb szarej i różowej a właściwie to taka fuksja tylko przybrudzona.
Wydaje mi się że do tego zestawu pasował by jeszcze turkus.
Ja nam sypialnie sciany fuksja i pudeowy roz a dodatki szary i bialy. Ładnie pasuje. Szary to faktycznie wdzieczny kolor.
A u maluszka sciany żółte- cytrynka i taki sloneczny. Mebelki chce biale.[/url]
-
U nas jak będzie Klusek to kolorystyka szaro-miętowo/turkusowa
A jak Pyza to piaskowo/bezowo-brudnoróżowa
A mebelki białeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 12:43
malika89 lubi tę wiadomość
-
beza_cytrynowa wrote:Hej. Od kilku nocy budzę się i wiem, że cos mnie obudziło, tylko nie potrafię tego zidentyfikować... dzisiaj myslałam, że to skurcz nóg, ale to raczej cos w brzuchu... jakby pojedynczy skurcz, albo bąbel jaki... i tak sobie myslę, czy to możliwe, że kopniak, albo ruchy. Tylko, że w dzień nic nie czuję takiego
Poza tym dzisiaj mi nagarstek drętwieje lewy... macie może takie problemy?
Beza bardzo możliwe, że to kopniak. Dzieciaki ponoć są najbardziej aktywne jak Mamy śpią. Chodzenie i poruszanie się przez Mamę je usypia -
U mnie w pokoiku sciany tez mam szare. Chce kupic szaro-zolty wozek i mam juz zamowiony zolty minky u kolezanki
pieknie wyglada zestawienie tych kolorow, a ze moze w przyszlosci zdecydujemy sie na drugiego smyka to i neutralnie musimy urzadzic pokoik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 12:44
04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
07.01.2016 - Maleństwo ma juz 1,5 cm
09.08.2016 23:55 - na świat przyszła moja kochana Córeczka<3 -
Friend wrote:Beza bardzo możliwe, że to kopniak. Dzieciaki ponoć są najbardziej aktywne jak Mamy śpią. Chodzenie i poruszanie się przez Mamę je usypia
Mam nadzieję, że to kopniaki, bo nawet nie wiem, jak to wytłumaczyć i to takie dziwne i niepokojące jest. Budzę się w nocy zdezorientowana. Chciałabym to poczuć "na żywca", żeby być pewna, że nic złego się nie dzieje.Aniołek 19.09.2015 (10 tc)[*]
TP 01.08.2016 r.
Czekamy na Lili
-
Tak dzisiaj spojrzalam na pozostale watki - lipcowek, wrzezniowek itp i stwierdzam, ze profukcja postowa u nas idzie pelna para
Nie pamietam ktora z Was to napisala, ale ja rowniez mam wrazenie ze w II trymestrze cczuje sie gorzej - jestem bardziej zmeczona04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
09.08.2016 23:55 - na świat przyszła moja kochana Córeczka<3 -
Friend wrote:Ja zastanawiam się nad czytaniem na głos, żeby dziecko przyzwyczajało się do głosu Mamusi - tylko chyba jeszcze za wcześnie...
Ja czytałam, że dziecko już na tym etapie słyszyże można już mu czytać, mówić do niego, żeby się oswajało z głosem mamy
Friend, hella, opóźniona lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Kurcze ja zaraz spadam do lasu i to sama musze sie wyciszyc bo mnie wszystko wkurza bo na obiad tesciowa robi paluszki rybne ktorych nie cierpie a to bo do kapusty kiszonej chciala dodac szczypior a to dziecko bo co chwile wola psa i jest glosno a to pralka za glosno chodzi i jeszcze maz bo poszedl do pracy grrrr...chyba musze wyjechac sama do jakies gluszy a i bedzie awantura bo musimy kupic piekarnik ja sobie upatrzylam a maz caly czas namawia mnie na inny boje sie ze wyladuje w kaftanie...moj maz juz wczoraj mowil ze zadzwoni na pogotowie zeby mnie zabrali...
-
monirek wrote:Tak dzisiaj spojrzalam na pozostale watki - lipcowek, wrzezniowek itp i stwierdzam, ze profukcja postowa u nas idzie pelna para
Nie pamietam ktora z Was to napisala, ale ja rowniez mam wrazenie ze w II trymestrze cczuje sie gorzej - jestem bardziej zmeczona
może to byłam jaja tak się czuję...i wstałam jakieś półgodziny temu... połamana ( plecy mnie bolą)
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynka30 wrote:może to byłam ja
ja tak się czuję...i wstałam jakieś półgodziny temu... połamana ( plecy mnie bolą)
mi dokucza krzyz czasami
dzisiaj ide na parapetowe i obawiam sie ze o 22 zasne przy stole
04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
09.08.2016 23:55 - na świat przyszła moja kochana Córeczka<3