Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam szał na słonie
Pieluszki, ubranka i inne napotkane gadżety w słonie są moje
Straaasznie mam dziś dobry humor, nawet nie wiecie jaka to ulga po dwóch tygodniach nic nie robienia posprzątać sobie trochę w domu:)
Opóżniona, pisałam na privopóźniona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarkam83 wrote:Ja od poczatku ciazy mialam nadzieje na dziewczynke, rozmyslam nad imieniem i marzenie sie spelnilo
Najwazniejsze aby bylo zdrowe. Przeciez jeszcze z Laury moze powstac Konrad -
pigułka wrote:Betty mamy podobny gust, bo u szumiś jest na mojej liście, ale też ten leżaczek. Z tym, że chyba kupię używany, potem się sprzeda i w sumie nie straci się na cenie.
U mnie w miarę szybko to połówkowe, ale lekarz powiedział, że czasem wcześniej lepiej widać, a jakbyśmy czegoś nie mogli sprawdzić to przyjdę tydzień później w ramach tej samej wizyty.
Hella u mnie własnie dzidzia się tak wypycha jak leżę, dzisiaj rano już wyraźnie mnie kopała
pigułka ja tez wolałabym uzywany kupic, bede sledzila neta (kto pierwszy ten lepszyJaz zobacze 2 to dam Ci znać. Torby tez bedziemy mialy takie same (tylko ja wciaz na swoja czekam).
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Dziś przyszły ubranka z allegro:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/17f0eff7e7b7.jpg
już wiecej nie bede kupować, bo koleżanka, z którą miałam rodzić poprzednio - w lipcu sprzeda mi tanio po swojej córci, akurat jej bedzie miała rok i już jej nie bedzie potrzebne.
A to ja:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f3a95835c4df.jpg
Już 4kg+
Dość szybko tyje ostatnio...
Niby ok 0,5kg na tydzień ale jakoś szybko waga w góre idzie...
Z taką wagą ja dziś w pierwszej ciąży byłam na porodówce.
Ugotowałam obiad, posprzątałam w domu i już czuje brzuch, tak dziwnie jakoś.
Musze się znów położyć.
karkam83, paola89, Betty Boop, Martynka30, kaarolaa, Dominique88, pigułka, SyHa85, Lulu83, malika89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
alicjaaaa wrote:Ja wczoraj pisałam, że jestem totalnym zaprzeczeniem wszystkich teorii na temat dobrego samopoczucia w II trym. Czuję się dużo gorzej, niż wcześniej. Nawet to uczucie mdłości tak mi nie przeszkadzało, jak teraz bóle krzyża, kości ogonowej, twardniejący brzuch, bóle głowy i depresja (??)
My chyba bliźniaczki jestesmyNa pewno jeśli i dolegliwości chodzi. Dzis pol h chodzilam po markecie to jakbym maraton pod gore szła tak mnie dupa bolała i plecy. Szok
depresja jawnie zauważalna. Aż jestem sama zła na siebie - żyjątko we mnie rośnie a ja taka fo niczego
nic mi sie nie chce...ale brzuch troche to espumisanie puścił...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 15:10
alicjaaaa lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny.... mam mózg w ciąży.
Byłam ostatnio we Frankfurcie i kupiłam żel do mycia o zapachu owocu granata. I się wkurzałam bo się w ogóle nie pienił. Lałam go na gąbkę, wsiąkał w nią. Więc później wylewałam już go na ciało. Ogólnie męczyłam się nim bardzo. Zastanawiałam się czym sie Ci Niemcy myją.
Dzisiaj sytuacja z żelem standardowa... i podczas mycia rzuciło mi się w oczy napisane jak byk na butelce "Body Lotion"...
Oklaski33Karola33, Ninka0111, pigułka, opóźniona, SyHa85, alicjaaaa, kaarolaa, Lulu83, Rudi88, Karo Em, ninciaa172, hella, amanina, karkam83, Ania_1986, malika89, Betty Boop lubią tę wiadomość
-
SyHa85 wrote:Ninka poszłabym z Toba do tego lasu ale za daleko. Tez mam dzis cały dzień...geneealnie tydzień do niczego...eh. Konczy sie miesiac moze marzec bedzie lepszy. Słońca nam brak!!!
Ja mam widok z okna na las wiec zapraszam wiecie co to naprawde brak slonca u nas na pomorzu pogoda do d....ja juz depresje chyba mam tak bym poszla na podworko do ogrodka wiem ze nie mozna grzebac w ziemi ale zawsze cos...ale mysle ze jak beda upaly a my z pilkami bedziemy modlic sie o taka pogode dlatego ja zamierzam wykorzystac wiosne w 100%bo wiem jak w te upaly spuchne☺