Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mmalibu wrote:Ja zastanawiam się nad CC prywatnie w Bielsku w Eskulapie.
Drogo, ale pełna profesja , rana jak zadrapanie i przede wszystkim szacunek i opieka jak należy.
Ja myślałam nad Warszawa i Medicover ale z Częstochowy mam kawałek drogi. Sprawdzę sobie ten Eskulapmmalibu lubi tę wiadomość
-
SyHa85 wrote:Na katar uzywalam prenalen spray do nosa i nasc majerankowa. No i inhalacje.
to chyba jutro odwiedzę aptekę bo w nocy strasznie się meczyłamw sumie to nigdy w życiu nic na katar nie stosowałam, zawsze czekałam aż samo przejdzie... a na noc najem się czosnku, ostatnio dosyć szybko pomógł...
-
nick nieaktualny
-
Ja osobiscie palmersa nie polecam- to prawie sama parafina- czyli pochodna ropy naftowej...
Siedze u mamy i stwierdzilam ze tydzien u niej i chyba by mnie musieli stad wykulacwepchala we mnie chyba wszystko co miala a na koniec upieklysmy rogaliki drozdzowe z powidlami i dopchalam- juz po mnie
A wiecie ze na tylku na wysokosci podbrzusza zdobil mi sie rozstep? Tylka nie smaruje to sie rozprula sweeedziiii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 19:43
SyHa85, Betty Boop lubią tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
Penelope30 wrote:właśnie gdzie można nabyć jakieś wygodne majciochy, oglądałam te w rossmanie dla kobiet w ciąży i jakoś mi się nie podobają, dziwnie są uszyte.
Ja jestem z nich bardzo zadowolona. Muszę sobie jeszcze ze 2 pary dokupić -
nick nieaktualnyCherry Lady
rozstep mistrz
Ja mam giga sklonnosci do rozstepow i po okresie nastoletnim spore pozostalosci na posladkach i wew stronie ud wiec sie boje ze bedzie powtorka z rozrywki..
Smaruje maslem shea dwa razy dziennie od kolan po cycki, skora mnie nie swedzi i na razie nic sie nie pojawilo, odpukac, wiec czekam az mnie zaatakuja.
Dzis sie tak wkurzylam na tego mojego meza nierozgarnietego. Bylismy wczoraj na koncercie punkowego zespolu w ktorym spiewa nasza znajoma i tam robili zdjecia i dzis te zdjecia wyladowaly na oficjalnej stronie na FB a moj maz mnie pooznaczal. W czwartek wywalilo mi brzuch z dnia na dzien wiec juz widac ze cos jest nie do konca zwyczajnie z tym brzuchem. Zanim zdazylam je poukrywac u siebie na profilu (zorientowalam sie 10 min pozniej), to juz mialam w skrzynce 7 wiadomosvi od znajomych czy jestem w ciazy, grrrrrr..._cherryLady lubi tę wiadomość
-
Ja się smaruje mustelą i póki co nie mam nowych rozstępów, chociaż podobnie jak dziewczyny mam mega skłonności do tego ;/ też mi zostały z okresu dorastania pamiątki , a teraz się boję że mój brzuch i biodra będą całe w tym paskudnym dziadostwie ;/ ... niektóre dziewczyny mają zmasakrowane te brzuchyNasze maleństwo :* Kinga
21.08.2016r.
-
nick nieaktualnyja nie mam i nie mialam rozstepow i mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie, specjalnie niczym sie nie smaruje, jak juz mam mega sucha skore to wtedy oliwka z babydream...mam tez zwykla dla niemowlat, ale ja ogolnie nie lubie tego tlustego uczucia na sobie i dlatego tak rzadko sie smaruje...a na piersi polecam maslo z ziaji, nie pamietam czy mozna je stosowac przed porodem, ale po napewno, skora trzyma sie w miare w kupie i jest jedrna i wlasnie u mnie nie wyskoczyly zadne rozstepy na piersiach...
-
Kw14tuszek wrote:to chyba jutro odwiedzę aptekę bo w nocy strasznie się meczyłam
w sumie to nigdy w życiu nic na katar nie stosowałam, zawsze czekałam aż samo przejdzie... a na noc najem się czosnku, ostatnio dosyć szybko pomógł...
Czosnek obowiazkowo[/url]
-
Rudi88 wrote:Ja jestem z nich bardzo zadowolona. Muszę sobie jeszcze ze 2 pary dokupić
http://www.rossmann.pl/Produkt/Hanna-Style-MamaLine-majtki-ciazowe-pod-brzuch-biale-rozmiar-XL-1-szt,288160,6547,6379
nie uciskają pęcherza ani w udach? -
Ja też muszę sobie kupić większe majtki a niedawno kupowałam, mąż ostatnio stwierdził, że urósł mi tyłek
Może i ja zobaczę jutro w rosmannie majtek dla kobiet w ciąży, tylko ciekawe czy będą, bo u nas mały ten rosmannkaarolaa lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualnyMartynka30 wrote:Ja też muszę sobie kupić większe majtki a niedawno kupowałam, mąż ostatnio stwierdził, że urósł mi tyłek
Może i ja zobaczę jutro w rosmannie majtek dla kobiet w ciąży, tylko ciekawe czy będą, bo u nas mały ten rosmannWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 20:31
-
Ja tez mam pozostalosci z mlodosci- tylek jak u tygrysa, wew ud i na biodrach o troche pod kolanami
i zauwazylam od kilku dni, ze mocniej je widac
Nowych pewnie nie unikne ale mam nadzieje, ze dzieki smarowaniu bedzie mniej.
I trym smarowalam maslem shea ale nieregularnie, teraz nivea pod prysznic, a potem tolpa 2xdziennie (na zmiane przeciw fozstepom i ujedrniajacy). Mysle ze bio-oil dolacze do zestawu. Ktos uzywa czy on faktycznie dziala?[/url]