Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
opóźniona wrote:Podobno PiS nie przyjął tej ustawy. To PO miało wprowadzić, więc pewnie nic z tego.
Z tego co wiem, to ustawa opublikowana pod koniec października i ma wejść od nowego roku. PiS szykował znowu jakieś zmiany ale o takowych nic mi nie wiadomo.. -
Agsha witaj:)
Coś Ci napisze, ja jestem mamą 3 Aniołków. Tą ciążę przeżywam od samego początku, kilka bet przed wizytą bo uznałam, że na pewno coś jest nie tak.
Na samym począku jak zrobiłam test w 22dc czułam się senna spałam po kilkanaście razy dziennie, piersi, sutki też bolały i pewnego razu wszystko znikło panika niesamowita, bo na pewno jest źle.
Niedawno widziałam serduszko i nawet słyszałam, zrozumiałam, że pomimo ogromnego strachu, który towarzyszy mi codziennie muszę wierzyć.
Kochana też zaczynałam od małej bety, która stopniowo wzrastała.
Od początku bolał mnie krzyż, brzuch byłam przygotowana na najgorsze, a tu niespodzianka.
Kochana wiem, że się boisz, nie wiem czy jesteś po stracie czy pierwsza Twoja ciąża, ale to początki ciąży i objawy raz są raz ich nie ma.opóźniona, monirek, Domi793 lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Agsha wrote:Ale w ogóle drugi dzień jakbym nie miała objawów...
Masakra jakaś ;-(
Czekam na wyniki... miały być przed południem i oczywiście dalej ich nie ma.
Będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 12:42
Martynka30, SyHa85, ninciaa172 lubią tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
U mnie też raz są większe objawy, a raz nie ma wcale. Zamiast się martwić staraj się cieszyć tym dobrym dniem i wykorzystaj go, bo potem jak przyjdzie ten z objawami to będziesz tęsknić za tym dobrym samopoczuciem. To, że samopoczucie w ciąży się zmienia jest dobrym objawem
-
Rybaaaa wrote:Z tego co wiem, to ustawa opublikowana pod koniec października i ma wejść od nowego roku. PiS szykował znowu jakieś zmiany ale o takowych nic mi nie wiadomo..
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonirek wrote:Dziewczyny inny temat pijecie kawę?
Kobieta to jednak dziwne stworzenie, każdą sytuację rozkłada na czynniki pierwsze, ciągle myśli, analizuje, zadręcza się.
Mój mąż mówi, że będzie co ma być. Jeśli dane nam jest trzecie dziecko to po prostu będzie, jeśli ciąża się nie utrzyma to tak miało być. Niby proste, logiczne, ale ja tak nie potrafię...monirek lubi tę wiadomość
-
monirek wrote:Dziewczyny inny temat pijecie kawę?
Ja nie, bo od początku ciąży mam awersje do kawy, ale jedną można wypić.
Dziewczyny mam tak silne nudności, że ledwo co jem, a od wczoraj i wymiotyMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Dziewczyny dziś idąc do pracy zadzwonił do mnie mój lekarz i zapytał się jak się czuje bo się o mnie martwił... Aż się wyruszyłam
monirek, pigułka, Domi793, Friend, Lulu83, opóźniona, Dominique88, ninciaa172 lubią tę wiadomość
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
monika454 wrote:Dziewczyny dziś idąc do pracy zadzwonił do mnie mój lekarz i zapytał się jak się czuje bo się o mnie martwił... Aż się wyruszyłam2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
monika454 wrote:Dziewczyny dziś idąc do pracy zadzwonił do mnie mój lekarz i zapytał się jak się czuje bo się o mnie martwił... Aż się wyruszyłam
Wow Gratuluje kochana wyboru lekarza! Takie cos wrecz niespotykane.. tylko sie cieszycJulia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm