Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kaarolaa wrote:Nom sie zgodze. Opakowali to strasznie, ale ja jeszcze sie nie skaleczylam na szczescie.
To dobrze, bo z mojego wczoraj wystawały ostre opiłkimasakra, otworzyć się tego nie da
Kw14tuszek gratulacje udanej wizyty i córeczkiMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka30 wrote:Nie dosłownie
tylko opakowanie takie...
Tak jakby nie mogli zrobić opakowania jak od czopków
Na mózg mi już padło, żeby sama siebie cytowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 16:01
kaarolaa, opóźniona, SyHa85, JRY1984, pigułka, Dominique88 lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
haha - az musiałam sprawdzić
I się zdziwiłam bo w zaleceniach mam napisane, żeby brać 1 globulkę na noc przez 6 dni. Receptę zrealizowałam w aptece i w opakowaniu są tylko 3 szt... Albo źle lekarz wystawił receptę, albo babka dała jedno opakowanie za mało. -
Friend wrote:haha - az musiałam sprawdzić
I się zdziwiłam bo w zaleceniach mam napisane, żeby brać 1 globulkę na noc przez 6 dni. Receptę zrealizowałam w aptece i w opakowaniu są tylko 3 szt... Albo źle lekarz wystawił receptę, albo babka dała jedno opakowanie za mało.
Ja dostałam opakowanie 6 globulek, może w aptece takie Ci sprzedali?Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
nick nieaktualnyFriend wrote:haha - az musiałam sprawdzić
I się zdziwiłam bo w zaleceniach mam napisane, żeby brać 1 globulkę na noc przez 6 dni. Receptę zrealizowałam w aptece i w opakowaniu są tylko 3 szt... Albo źle lekarz wystawił receptę, albo babka dała jedno opakowanie za mało. -
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Pewnie nie mogla rozczytac bo sa opakowania po 3 i 6 sztuk. Ja raz mialam 3 a raz 6...
No właśnie skontaktowałam się z apteką i mi powiedzili, że lekarz nie napisał ilości sztuk w opakowaniu, ani nie napisał ile opakowań. I ponoć apteka w takiej sytuacji może sprzedać tylko opakowanie z mniejsza ilością - mimo, że w zaleceniach jest napisane jak byk, że mam brać przez 6 dni globulki... będę musiała jutro skołować drugą receptę ;/ -
Ale się wkurzyłam na mojego, normalnie już się pakowałam i powiedziałam mu że się wyprowadzam. Wypomniałam mu że nie ma dla mnie czasu to i dla dziecka mieć nie będzie, a on wychodzi z tekstem że prędko nie wróci. To mu napisałam że ja się wyprowadzam skoro jemu się do domu nie spieszy. No żeby tak do ciężarnej się odzywać!
-
Ja tam nie zamierzam pościć co do ilości... nie wyobrażam sobie 1 posiłku do syta i 3 mniejsze czy jakoś tak
Ja ryb też nie znoszę, pewnie w ruch pójdzie ser, jajka, warzywa, owoce... a na obiad nie mam pomysłu
Mój synek może kilogramami jeść jabłkaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 16:58
Penelope30 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
nick nieaktualny